Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem kochać

NIEzakochane

Polecane posty

Gość nie umiem kochać

natknęłam sie na artykuł w Twoim Stylu pod tym tytułem i zrozumiałam że to mój problem :-( Nie mam siły ani ochoty na randki, związki, bliskość. Męczy mnie to wszystko, czuje się wypalona i sfrustrowana... :-( Ktoś ma podobnie?

Gość nie jesteś sama

Gość wlasnie przed chwilka
tez przeczytalam ten artykul. Jestem w takim niby zwiazku, ale tez nie jestem zakochana... FAcet fajny, przystojny, wysoki, z dobra praca.........a ja hmmmmmmmm nic a nic A 27 lat minęło

Gość u mnie tak samo
spotykam sie z bylym , juz od rozstania 2 lata zawsze sie calujemy, robimy sobie masaze a tak naprawde laczy nas sentyment draznia mnie jego wady a jego moje i nie wiem po co to ciagne a na randki z innymi chodze niechetnie ogolnie mowiac faceci mnie juz nie kreca:(

Gość Brondynka
Ja chyba też nie potrafię kochać... spotykam sie z duuużo młodszym , przystoniakiem i sama nie rozumię dlaczego on jest mi obojętny.

Gość nie umiem kochać
dziękuje za wszystkie odpowiedzi, przynajmniej wiem że nie jestem sama.. Też spotykam się z pewnym męźczyzną, ale czuje przerażającą pustke. Łączy nas tylko cielesność, chociaż wiem że on chciałby czegoś więcej. A ja poprostu nie umiem, ręce mi opadają jak o tym myśle :-( i coraz częściej pojawia się poczucie winny i jakiś niepokój.. Zastanawiam się czym taki stan może być spowodowany? Nie miałam jakiś traumatycznym przeżyć w poprzednich związkach..

Ja tez nie mam ochoty na milosc....mam w nosie facetow i spotkania z nimi...nie umiem sobie wyobrazic nawet,ze z kims sie spotykam...ze musze dzielic czas z ta osoba...ze na kompromisy chodzic bede musiala i dzielic mieszkanie z kims...czuje niechec do facetow i zarazem obojetnosc,bo czasem nie wiem czego chce;/

Gość nie umiem kochać
to chyba troche inny problem, bo ja takiej neichęci nie czuje. Mam wieu przyjaciół facetów, jestem z nimi blisko, mogę na nich liczyć. Kompromisy i dziele się sobą też mnie nie przeraża. Sama nie wiem czego sie boję lub czego nie chce, po prostu, chociaż bardzo bym chciała, nie umiem poczuć czegoś więcej...