Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

No masakra, miałem iść nad wodę, a jak odpaliłem gierkę i muzykę z rana to cały dzień zleciał.

Ja na handheld wbijam levele, nie wiem po co, a po co mam wylazic na zewnatrz, jak i tak żadnej baby nie poznam, i tak lata lecą, a w internecie też już nie chce poznawać bab i nie zagaduje.

Z żadną nie umiem zakręcić. Czesia już dała nogę.

moze powinienes do iskry isc dziedzi robic bo tobie trzeba mowic co masz robic i sterowac tobom tak tak czlowiek marzy o zdziczalych czadach narowistych a potem sie okazuje ze to zwykly czlowiek

No muszę cierpieć i grać w grę, w którą Czesia już nie gra, bo woli życie, a ja nie mam życia.

Kiedyś miałem rodzine i musiałem ją utrzymać, a teraz mam szopa, który tak naprawdę mnie nie potrzebuje, tylko ja go na siłę przytulam. Może jutro będzie lepiej.

Edytowano przez karmazynowy przyplyw

Nie trzeba, ja nie lubie być sterowany i innymi też nie lubie sterować. Ogólnie mnie to wkuurwia.

w sumie to jest okej jak nie zgrywajom redpillowcow urabura tylko mowiom zem memusiu jestem ...pjerdola mowi mi co mam robic eh

Edytowano przez szmul

Ja już po kolacji, jadłem kanapeczki z domowym pasztetem babci, quacamole, ogóreczki małosolne i zielona herbata do picia, mniam.

Mam ciasto czekoladowe z polewą czekoladową.

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Smuteczek

Chciałem zabrać, to matka że nie ma miejsca w plecaku i żebym zostawił i teraz bym sobie z nim poleżal 😞 

ale dobre. zjadlabym ale chad z dobrym wsadem gapa chlapcio niedlugo brzemienny mnie nie zechce jak bede jadla znaczy jego harpia brzemienna oczywiscie. ja se znowu sok wycisne chyba. znaczy zmiksuje hmmm.

Edytowano przez szmul

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się