Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż niewierny

jak powiedzieć żonie że mam kochanke

Polecane posty

Gość pasztetu mi sie chce
zjedz kaszanke od razu lepiej

Gość jaaaaaaa
no proszę i po sprawie! :) a swoja droga to ciekawe od kiedy ma tego kochanka :)

Gość mąz niewierny
byłem w szoku i nie zapytałem.Dalej jestem w szoku a ona nie ,nic z tego nie rozumiem ale wygląda na to ze rozwód to tylko formalnośc

Gość jaaaaaaa
No widzisz!I będziesz miał to co chciałeś :) Chyba lepiej, że i ona kogoś ma?że nie zostanie sama?

Gość i super
I super! Oboje powiecie sobie zgodne PA i życie będzie toczyć się dalej. Swoją drogą to ciekawe, czy ona tego kochanka też ma od 6 lat? Prosta sytuacja, tylko w tym wszystkim dzieci żal...

Gość mąż niewierny
mamy dorosłego syna ,za 3 dni ma przyjechać to z nim pogadamy

Gość olllika
mezu niweierny -witaj moge ci potadzic latwo na pewno nie bedzie, ale prada najdalej zajedziesz , nie oszukuj juz zony , nie warto , pewnie nie wybaczy z poczatku latwo jej nie bedzie , ale co wazniejsze czas leczy rany.Moj maz postapil tak samo jak ty , tylko ze byl z kochanka 2 lata, bolalo , ale kiedy sam mi powiedzial odetchnelam , gdyz sie domyslalam , tego na dluzsza mete nie da sie ukryc.Przezylam to trudno bylo , dzis jestesmy po rozwodzie , unikamy sie zreszta , kiedy zabiera dziecko (13 letnie) panna juz , ja staram sie z nim nie widywac, boli troche, czuje sie upokorzona mimo ze rok juz minal od rozwodu.Pamietaj nic nie jest latwe , ale zycze Ci odwagi bez wzgledu na konsekwencje bo i tak musisz podjac decyzje kiedys, zycze wytrwalosci i wszystkiego Dobrego. OLGA.

Gość tigra .
to co jej zrobiles to skurwysyństwo ,. frajer z ciebie ,. Zono trzymaj sie ,.

Gość mąż niewierny
do tigry-to co miałłem ja dalej oszukiwać ??

Gość Siut siut siut
Facet mowi ze nie kocha, ale przeciez ma kochac do grobowej deski, na sile...fakt, zagalpopwal sie fest....6 lat z kochanka a zona o niczym nie wiedziala, ale przeciez chyba wie ze jest tchorzem, wiec po co mu to powtarzac, czy Wy zawsze nie na temat? Taki maly sekret, ten ktory sie najbardziej wywnetrza na faceta, ten lub ta ma chyba cos na sumieniu? Ludzie...czy Wy wiecie czym Wasze jutro jest malowane?

Gość tigra .
niewierny mezu ---- dlaczego , dlaczego tak dlugo zone oszukujesz ? a ta twoja lala tak dlugo sie z tobą dzieli ,. ! popatrz na to z babskej strony !? na co liczy ? taka z niej desperatka ze tak dlugo czeka a ty dalej jesteś w związku malzenskim? chyba nie tak wyglada milosc ! nigdy bym sie dzielila świadomie ,. fu! wsadzasz żonie , a póżniej kurwie,,.

Gość tigra .
zaraz mnie zaatakujesz , ze napisalam kurwa ! tak ,tak, bo co o niej mozna myślec , jak tyle lat rżnie sie z zonatym facetem

Gość tigra .
zakończ tem\n cyrk !!! bo twoje malzenstwo to jeden wielki cyrk,. żono trzymaj sie ;)

Gość mąż niewierny
tigra-ja juz zonie powiedziałem ,napisałem wcześniej i ona też ma kochanka i rozwód bez orzekania o winie.Syn juz wie i powiedział że czekał aż mu to powiemy bo on slepy nie był.Prosze nie obrażaj mojej przyszłej zony a jeszcze kochanki ,bo sprawa rozwodowa przed nami,nie jest k.... a ja jak zdałem sobie sprawę że kocham tylko ją a zony juz nie to z zoną nie spałem ani razu i wierz lub nie nawet jej nie dotknąłem przez te 6 lat ,a ona też nie pytała dlaczego.

Gość tigra.
jeżeli tak sprawa stoi , no to wszystkiego najlepszego ,. tylko za jakiś czas nie zdradzaj kochanki,. ;)

Gość mąż niewierny
no i wońcu się ułożyło, ja znalazłem sobie nową kochankę a moja żona i 1 kochanka są razem i są bardzo szczęśliwe, czyli wszysrtko dobrze się ułożyło, a czasami lubię sobie włożyć paluszek do tyłka :)

Gość że też się komuś chciało talki
stary topik odgrzebywać