Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśmineczka

Tu spotykają się dobrzy ludzie....

Polecane posty

Są jeszcze ludzie,którzy szukają w innych dobroci i sami potrafią ją dawać?Pozdrawiam w Walentynkowy Dzień wszystkich ,którzy są samotni i tych szczęśliwych w miłości....

ja nadal szukam dobroci w innych ludziach, ale sama nie potrafię już jej dawać i nawet nie chcę; jestem zmęczona.

Też wszystkich pozdrawiam-znam wielu dobrych ludzi i sama też myślę,że jestem ciepłym człowieczkiem:)

Gość
Witam bardzo serdecznie w ten Walentynkowy dzień ❤️❤️ Na początek powiem, że nie oceniam sie jako dobry człowiek, ale bardzo staram sie takim być. Owszem jestem skłonna służyc pomocą, mam wielkie serce dla innych, ale....................zawsze jest jakieś ale (to we mnie). Może mogę przystąpić do Waszego grona?

Ja tez powinnam wątpić, we wszystko, w uczucie, w miłość... Ale, myślę sobie, że gdzieś tam jest TEN KTOŚ, kto czeka tylko na mnie.... Bo przecież życie byłoby za ubogie, nieciekawe, gdyby nie było JEGO :( ❤️

G.Magdalena .... zgadzam się w zupełności :) Trzymajmy się razem dobrzy ludzie!! Uściski dla wszystkich

Gość
Dziękuję za zaproszenie. 🌻🌻

Cieszę się ,ze jesteście...ze na moje słowa odpowiedzieliscie...Ja zupelnie przez przypadek znalazlam sie kilka miesiecy temu na tym forum....a Wy? :)

Gość dupa pasiata
pozdrawiam hihi

Gość dupa pasiata
i jeden pomarańczowy

Gość
Ja popisuję na Kafe juz przeszło rok. Wcześniej pisałam opinie do reportaży ,,Przy kawie\". Lubię Kafe chociaz wybieram sobie tematy, które mnie interesują. :D

Ryyyyba - ja podobnie,od kilku miesięcy jestem na Kafe właściwie codziennie...niektóre tematy ciekawe i ludzie również :)

Gość
......bo dobrzy ludzie z reguły są romantykami........ja jestem aż nadto.......to mni gubi.........