Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśmineczka

Tu spotykają się dobrzy ludzie....

Polecane posty

Gość dupa pasiata
Jaśmineczka - tak,już od dawna interesuję się modą ale wiesz jak to jest - miałam iść do Akademii Sztuk Pięknych ale rodzice stwierdzili co to za zawód będzie.i skończyłam prawo.a teraz chcę zrealizować swoje marzenia i dlatego będę się kształcić w tym kierunku.ja traktuję modę jako wyrażanie siebie.jako stylista chciałabym żeby ludzie zobaczyli jak wiele to co na zewnątrz może zdziałać dla naszego wnętrza.człowiek może poczuć się szczęśliwszy, pewniejszy,zacząć się podobać sobie.tak do tego podchodzę.

D.P - Wiesz,mi tez wiele osob od zawsze odradza,po co taki zawód,po co zmarnowane dzieciństwo, spędzanie kilku godzin na ćwiczeniu od 13 lat....ale ja to kocham i nikt mi nie zabroni robić tego,co jest moim zyciem.Inni nie muszą tego rozumiec,to przeciez naturalne,nie kazdy musi interesowac sie tym,czym ja.Ale cenie ludzi,ktorzy maja w zyciu pasję,są wartościowi

Gość dupa pasiata
dokładnie tak jak piszesz.ja też cenię ludzi, którzy mają pasje.

Kochani...opuszczam na godzinke nasze kafe i idę ćwiczyć .... mam nadzieję,ze nasz temat nie umrze :) że bedziemy trzymali się razem

Kochani...opuszczam na godzinke nasze kafe i idę ćwiczyć .... mam nadzieję,ze nasz temat nie umrze :) że bedziemy trzymali się razem

Gość dupa pasiata
:)

13:31 Jaśmineczka Niestety nie mogę wejść na nasz temat....mam nadzieję ,ze jestescie jeszcze moi dobrzy ludzie ... \"...bo w ludziach więcej zasługuje na podziw ,niż na pogardę....\" 13:33 Jaśmineczka Jezeli mozecie skopiowac trzecią stronę naszego tematu tutaj,bo nie moge wejsc,cos nie tak.... \"...bo w ludziach więcej zasługuje na podziw ,niż na pogardę....\" 13:34 cocinelka No to i ja sie wpisze 13:34 eyre Zaraz się odblokuje, cierpliwości 13:35 Jaśmineczka ale juz wychodzilam ,wylaczalam komputer i nic,no trudno.... \"...bo w ludziach więcej zasługuje na podziw ,niż na pogardę....\" 13:35 Hania Bakuła to jeszcze z jeden taki sam temat załóżcie. Co wy? Jehowi??????? 13:36 Grzesznica Magdalena No właśnie, coś sie stalo, ja też nie moglam tam wejść No cóż, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszlo-spotykamy sie na nowo Nuda niszczy...., rutyna dobija........Na piedestał -szaleństwo, spontaniczność i .... namiętność 13:36 Jaśmineczka dlaczego jehowi,nie rozumiem?po prostu nie dziala mi,nie moge wejsc na wczesniejszy...a musisz byc tak uszczypliwa? \"...bo w ludziach więcej zasługuje na podziw ,niż na pogardę....\" 13:36 Grzesznica Magdalena Hania Nuda niszczy...., rutyna dobija........Na piedestał -szaleństwo, spontaniczność i .... namiętność 13:37 Hania Bakuła rozmnażacie się jak klony- i tak mnie nie namówicie na tą swoją strażnicę!!!!!!!!!!!!!!!!! 13:39 Grzesznica Magdalena Ha ha , ja nie mogę Klony Haniu, ktos Cie mocno skrzywdził Nuda niszczy...., rutyna dobija........Na piedestał -szaleństwo, spontaniczność i .... namiętność

Gość dupa pasiata
no ja też nie mogłam wejść na 3 strone:( ale już jest ok

Wiecie co,ćwiczyłam Bacha,bo gram I część Sonaty Fletowej BWV 1034 w transkrypcji na gitare klasyczną...teraz słucham oryginalnego nagrania na flet i basso continuo i to jest piękna muzyka...

Gość dupa pasiata
Jaśmineczka dla mnie to czarna magia choć brzmi ciekawie:)