Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_J

Gożej nież źle ...

Polecane posty

Witajcie Mam taki pskudny dzień. Pracuje w szkole na świetlicy, dzisiaj przydarzył mi się mały wypadek (a w zasadzie nie mi tylko jednemu z moich podopiecznych) Dzieciaki się ganiały (chociaż warczałam na nie pół dnia bo im nie można) i jeden chłopiec sie przewrócił. Nie wyglądało to groźnie, dzieciak nie miał nawet guza, ale jak z nim rozmawiałam i go uspokajałam to mi powiedział że nie pamięta jak to się stało. Myślałam że tam się popłaczę. Nie wiem Czy on blefował, czy ze strachu zapomniał co robił kilka sekund przed upadkiem.... Matko bosko nie wiem co mam robić. Powiedziałam Tacie który go odbierał że jego syn się przewrócił i żeby go obserwowali pare dni czy wszystko jest ok. Tata co prawda nic przykrego mi nie powiedział, ale czułam się jak wyrodna nauczycielka która piłuje pazury, zamiast zająć się dziećmi, a ja naprawdę się staram.

Gość Esti_ta
Nie przejmuj się:) będzie dobrze dziecku może nic nie będzie poważnego:) Zresztą każdy wie że dzieci się nie upilnuje szczególnie większej grupy..Dzieci szaleją w szkole i tyle:) Nei martw się.:) ❤️

Gość Czy bardzo popsuję
... Tobie ten dzień? ...........jak napiszę, że poprawnie powinno być GORZEJ :)

Gość pssst
Nauczycielka? I napisała "gożej"? Oby to przoczenie było:D

Tak macie race pisze się GORZEJ przepraszam za pomyłkę. Dzięki Esti_ta :-)

Gość czytajac kafe
heh..nie moj syn jak reke zlamal dopiero przy zakladaniu gipsu przypomnial sobie jak do tego doszlo nie przejmuj sie :)

czy Ty aby jesteś nauczycielką ? takich blędów to juz nawet w stacji unasienniania zwierzat nie popelniają. nie wierze , ze to literówka. polewasz i klamiesz .

po raz kolejny: Linczuję się za to że popełniłam błąd ortograficzny. Moja wina, Moja wielka wina !!!!!!!!!!!! Przepraszam wszystkich którzy przez to mają zmarnowane życie. Nie chciałam

Gość kwiecień-40lat
co się czepiacie dziewczyny..ja normalnie też piszę bezbłędnie..a w komputerze robię byki nieraz okropne...więc to się zdarza...Aniu_J jesteś świetną nauczycielką...oby wszyscy przejmowali się tak swoją pracą a nie biadolili tylko że mało zarabiają..to nasze szkolnictwo...ale szkoda gadać...każda z nas która jest matką wie że najlepiej pilnowane dziecko...spuszczone z oka na chwilkę może coś zrobić...więc to zdarza się najlepszy..ten kto tego nie rozumie..jest głupi...nie martw się będzie dobrze...trzymam kciuki...

Witajcie, Bardzo dziękuję za wsparcie :-) PS. Dzieciak wczoraj był w szkole i nic mu nie jest :-) Pozdrawiam was baardzo serdecznie