Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LILI19

CILEST.........!!!!!czy to dobre tabletki?

Polecane posty

Gość LILI19

Kilka dni temu bylam u ginekologa. Przepisal mi tabletki anty-.Cilest... podobno jakies nowe i popularne. Czy ktoras z Was je bierze? Czy sa po nich jakies objawy niepozadane? Prosze o odpowiedz.

Do tej pory brałam tylko Harmonet myślałam,że jak są drozsze to napewno lepsze. Od 2mies biorę Cilest i jestem zadowolona. Śmiało bierz i nie bój się. Gdybyś miała jeszcze jakieś pytanie odnośnie tych tabl.pytaj. Pozdrawiam.

Gość uyyu
popularne ale raczej stare.. maja duzo hormonow ale dziewczyny sobie chwala..

Witam, brałam Cilest przez trzy lata i mogę tylko chwalić ten środek. Dzięki niemu miesiączkę miałam dokładnie co 28 dni i tylko przez trzy dni. Poprostu komfort,żadnych bóli przedmiesiączkowych ,naprawde z czystym sumieniem polecam. Po trzech miesiącach po odstawieniu zaszłam w ciąże i mam już 2 letniego zdrowego synka.Nie wiem nic o skutkach ubocznych mnie one nie dotyczyły.

Gość LILI19
Ja zamierzam dopiero je brac i boje sie skutkow ubocznych. Slyszalam ze moga byc mdlosci i zawroty glowy... Styna... Ty po nich schudlas? To ja myslalam ze sie tyje:)

Gość ja biore 4
o rany dziewczyny wkolko to samo!na kazdego tabletki dzialaja inaczej.jedni tyja drudzy chudna.potrzeba troche wiecej ruchu.ja przez pierwsze 2 mies nie wiedzialam o co mi chodzi i na co mam ochote ale wszystko wrocilo do normy.po 4 latach mam mniejszy apetyt na sex ale to po kazdych tabletkach.wszystko zalezy od orgaznizmu!!!

Gość LILI19
Wlasnie o to chodzi zeby wymieniac sie naszymi doswiadczeniami i wiedziec jakie moga byc efekty i skutki uboczne..........

czy nie mozecie zrozumiec jednej rzeczy? tabletki dzialaja tak samo: antykoncepcja- wiadomo, ale ... jezeli chodzi o skutki uboczne ( a jest tego troche) to przeciez kazda moze reagowac INACZEJ! jedna bedzie miec zakrzepice zz. glebokich inna bedzie czuc sie swietnie, jedna bedzie bolala non-stop glowa, inna nie bedzie odcuwac zadnych dolegliwosci. skoro jestescie na tyle dorosle, zeby brac tabletki anty, to nauczcie sie podstaw o nich..

LILI19 bralam Cilest 7 lat. Zadnych zlych samopoczuc, zadnego tycia. Bardzo sobie je chwale. Odstawilam i w 3 cyklu zaszlam w ciaze. Szczerze polecam te tabletki.

bralam kiedys te tabletki i nie zuwazylam zadnych objawow ale wiesz na kzdego moga dzialac inaczej pozdro

Gość cilest21
ja juz biore te tabletki od jakis 3 lat, w sumie wszystko bylo ok ale klopoty sie zaczely jak zrobilam sobie 1 miesieczna przerwe i teraz zastanawiam sie nad zmiana, ale troche sie boje bo przez te 3 lata naprawde bylo ok

Gość ciekawa222
a ile kosztuje Cilest ?

Gość uuuppp

Gość cilest21
ja place 15 zl

Gość ciekawa222
Dzieki ;) Wlasnie zmieniam na cilest i bardzo interesowala mnie ich cena. Wczesniej mialam plasterki, al mi nie sluzyly no i ta cena ... :O

Cilest to były moje pierwsze tabletki anty, przez pierwsze dwa opakowania było ok, nawet biust sie troche powiekszył - a wiem ze niektore dziewczyny tez tego oczekują od tabletek. Ale pózniej zaczęły sie \"schody\" - silne bóle rąk i nóg - nie zycze nikomu bo ledwie to znosiłam :( hustawki nastroju, wręcz jakies stany depresyjne, no i spadek libida...jednym słowem - osobiscie nie polecam

Gość kkow0
brałam cilest przez kilka lat. Naprwde wszystko ok. Odstawiłam poniewaz chcielismy miec dzidziusia. W ciążę zaszłam juz w drugim cylku. Teraz córeczka ma roczek, własnie skończyłam ja karmic piersia i chciała bym wrocic do tabletek. Czytałam rózne fora i przyznam sie szczerze chciałam spróbowac czegos innego- ale wiecie co- odstraszyła mnie cena niektorych tabletek. Cilest w mojej aptece kosztuje ok 17 zł wiec po co zmieniac to co dobre i sprawdzone. Decyzja! ZOSTAJE PRZY CILESCIE!

Biorę cilest już prawie 3 lata, żadnych objawów ubocznych. No, może próby wątrobowe troche wysokie, ale ponoć przy każdych tabletkach tak jest. Ginekolog zapisała mi do tego jakieś środki osłonowe na wątrobę, więc póki co jest OK. Ponadto odchudzam się biorąc Cilest i w niczym mi to nie przeszkadza. Przy mercilonie np. nie dość, że utyłam 6kg, to jeszcze schudnąć nie mogłam w ogóle. :)

Gość nenah jakie maszsr
oslonowe na watrobe??

Gość jajasisaz
hej ja biore Cilest jakos pol roku i czuje sie po nich dobrze okres mam calkowicie bezbolesny i skapy.i spadlo mi troche libido no i na poczatku przytylam troche i mialam straszny apetyt na slodkie teraz dalej mam ale powstrzymuje sie troche a waga sie nie przejmuje narazie bo nie zaszkodzily mi te dwa kilogramy a teraz jestem po kilku opakowaniach i nawet schudlam

Ja mam akurat Essentiale Forte. Ponoć dobry. ;)

Gość santhia
Hejka Ja biore cilest od miesiaca dokladnie jestem po 1,5 opakowania. Bardzo zle sie czuje mam straszne zawroty glowy, mam chore humorki i co chwile chodze do lodowki i podjadam;(( mam nadzieje ze to przejdzie wkrotce... mam pytanie jak sadzicie czy moge pozwolic w koncu mojemu chlopakowi zeby skonczyl w srodku? bez obaw..? Pozdrawiam goraco z zimnej szwecji

Gość LILI19
Santhia... ja mysle ze tak, od tego sa tabletki, ale oczywiscie nie zapominaj ze po skonczeniu jednego opakowania jeest 7 dni przewry;) Pozdro

Gość LILI19
Co niektore osoby ktore tutaj sie pojawiaja nie rozumieja jednego... Po to jest te FORUM zeby wymieniac sie spostrzezeniami!!! Ja np chce wiedziec jakie moga byc pozytywne i negatywne strony brania tych tabletek a nie tylko "przeczytac ulotke, skonsultowac sie z lekarzem lub farmaceuta";P

Gość santhia
dzieki za odpowiedz to zaszalejemy dzisiaj:) chociaz i tak sie boje troszke .. a zreszta raz sie zyje kocham Go wiec jak bedzie dzidzius to zaden problem:) Tylko jenyyy zeby mi te humory minely i te bole glowy:/

Gość LILI19
A moze powinnas zmienic tabletki skoro tak na Ciebie dzialaja...Chociaz i tak CILESTogolnie sa dobrze tolerowane przez organizm kobiet

Gość santhia
a jesli chcesz wiedziec o pozytywnych i negatywnych stronach brania cilest mozesz poczytac sobie to http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3134694&start=0 dzis znalazlam inne forum odnosnie cilest gdzie duzo dziewczyn sie wypowiedzialo. Przyjemnej lektury:)

Gość LILI19
A moze powinnas zmienic tabletki skoro tak na Ciebie dzialaja...Chociaz i tak CILESTogolnie sa dobrze tolerowane przez organizm kobiet

Gość LILI19
Dzieki:) Milego wieczorka z ukochanym;)