Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona na fotke pl

pseudoartystyczne zdjecia na FOTKA.PL

Polecane posty

Gość PYTANIE NIE NA TEMAT
makijaz tak - ładnie wygląda, czarną kredką ani cieniem nie wychodzi tak, a linera nie można tak cienko pomalować (nie umiem 😭 ) a potem porozmazywać..

ja tez nie umiem tak sie pomalowac niestety ale tez mi sie podoba tak delikatnie ale na ciemno

Gość ooooooooooooooo
jagoda jest mocna, zrobila sobie prawie studio fotograficzne buahahahah

no jagoda dobra to pgniecione przescieradlo wygrywa :D

Gość PYTANIE NIE NA TEMAT
oj bo taka gruba kotara miała być. może mieszka na parterze i sie wstydziła paparazzich przy sesji:D

Gość Rozpieszczona na pewno
catch to ty tez masz gust, niech cie diabli te zlote buty i to mieszkanie wiesniackie ... :D

kazdy ma inny gust :P sama takich nie nosze ale moga byc jak ktos sie do tego fjanie ubierze i co do mieszkania to czemu wiesniackie sciany ladnie pomalowane fajne meble nie mowie o lozku bo to mie sie strasznie nie podoba ale te meble i sciany mi sie podiobaja :P

Gość Rozpieszczona na pewno
Masz racje Sa gusta i gusciki Zreszta o nich sie nie rozmawia Dla mnie sciany i meble sa tandetne, widac ze baba nie ma smaku w kierunku wystroju wnetrz, mody itd Totalne bezguscie, i jeszcze w tym przebraniu przy dziecku, porazka

dobre sztuczne rzęsy - i efekt oczu na fotce - holyłódzki ;-) Cień - jaśniejszy w kąciku i ciemniejszy na zewnątrz. Czarna kredka wewnątrz (na wewn. linii dolnej powieki - nie wiem jak to się nazywa), którą należy palcem rozetrzeć ku dołowi. Linerem należy pokryć linię górnej powieki całkowicie - od kącika do zewnątrz tak, by się na zewnątrz ciut rozszerzała. Taki efekt najlepiej osiągnąć, gdy ma się kontrastowo dobrane kolory - masz brazowe oczy - cień śliwkowy, masz niebieskie - najlepiej zimny brąz lub grafit. cień powinien być matowy!!!!!!!!!!!!

Gość ooooooooooooooo
to poza "na kupe" jest załosna, po kiego chuja jej ten kwiat, zeby mogla sobie potem lisciem dupe podetrzec...

Gość abercrombie
wydaje mi sie, ze moze ma problemy z wyproznieniem i kwiat pomaga jej w koncentracji hehee

Gość TUTAJ SĄ
to nie kwiat, tylko marysia;) na pewno pomaga jej w koncentracji jak się maluję:D

Gość do tej
zrobcie ujeszcze raz replay ze zdjecia tej co sie podciera paprotką czy czym tam;)

Gość do tej
ach, to ta od betonu na twarzy to i od paprotki jest! O prosze, jaka ona wszechstronna kobieta

Gość do tej
kurde, trzeba bylo przyszyklowac sobie papierowa torebkle zanim tu weszlam;)

Gość do tej
na wymiociny oczywiście