Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notak

czemu prawiczki na tym forum tak bardzo chcą obrazić kobiety

Polecane posty

Gość notak

jak maja czarny nick to włażą w dupę a jak na pomarańczowo to wyzywają od szmat czy używanych to nie nasza wina ze nie móżcie sobie podupcić

Gość ja jestem prawiczka
ale nic nie mam do twojego dupcenia, lotto mi to :D

Gość notak
hehe penie jutro bedzie co czytać

Gość notak
jesteś chyba dziewica-a nie prawiczka:D

Gość ja jestem prawiczka
można tak powiedzieć ;)

Gość widzisz jestem prawiczkiem
Niestety w życiu wiele(mimo młodego wieku) widziałem. widziałem mechanizmy jakim podlegają kobiety, jak się zachowują. Widziałem jak zachowuje się kobieta pijan, męzatka ze stażem na szkoleniu, młoda męzatka, panna, napalona dziewica któa chce koniecznie sie przespać bo jej cnota przeszkadza. niestety wniosek moich obserwacji jest jeden: kobiety są słabe strasznie, a jak zdradzają to już bez skrupułów i brutalnie!

Gość notak
zobaczcie to przecież koleś ma narąbane:o 15.02] 00:09 ten który wie dużo oj oj racja jest w tym. Kobieta ma w sobie coś z dzi**i. Zobaczcie jak w okolicy pojawi się jakiś przystojniaczekalbo murzyn zobaczcie jak się zachowują....cipy im wariują!

Gość notak
widzisz jestem prawiczkiem --przeciez to samo mozna powiedzieć o facetach

Nie ma narąbane zapewniam cię. Moeżesz się śmiać a sam to stwierdzisz z czasem.

Gość notak
chcesz mi powiedzieć ze jak kobieta widzi czarnego to świruje--przecież wy macie jakąś obsesje na punkcie czarnych ..a czemu nie walicie takich tekstów o Japończykach tez maja inna skórę:O

Gość nie wszystkie prawniczki
sa takie same :P🖐️

Gość notak
i ta wasza obsesja na punkcie wielkości penisa to śmieszne przecież żadna normalna kobieta nie wybiera sobie faceta ze względu na długość pały

Gość ja jestem kobietą ale
ogólnie uważam, ze osoby, które myślą tylko o jednym i zachowują się jak zwierzęta są żałosne. I to nie jest kwestia okoliczności, tylko kurewskiej natury. Ja nadal jestem dziewicą choć mam 22 lata i nie raz byłam kompletnie nalana tak, ze się ie kontrolowałam. I to np. w towarzystwie kogoś, w kim się kochałam na zabój przez 4 lata. I spaliśmy w jednym łóżku. I najwyżej się przytuliłam do tego chłopaka i po wszystkim. A jeszcze jak mnie napastuje ktoś, kogo nie znam, nie lubię, albo ktoś jest nahalny to się robię po alkoholu agresywna:o I to nie jest tak, ze każdy człowiek (nie tylko kobieta), jak się go nie widzi, to robi głupie rzrczy, puszcza się, kurwi, zdradza,, i zachowuje się jak zwierzę. Robią tak tylko ludzie, którzy takie zachowanie mają w naturze, ale chamuje ich tylko strach, społeczne nakazy, wizja kary charkterystyczna dla tego społeczeństwa i dla religii chrześcijańskiej i po prostu taka "zbiorowa moralność". A jeżeli ktoś się kurwić nie chce, to po prostu nie będzie. I to dotyczy i mężczyzn i kobiet. Ale takich ludzi jest mało. Po prostu.

Gość notak
cały pic w tym ze wymyślacie jakieś nie stworzone historie i sie nimi na wzajem,, karmicie''

Sory za błędy, ale śpiąca jestem....

Gość ja jestem prawiczka
na widok Murzyna mi nie staje, dziwne? nie! a jak Tobie staje, to znaczy tylko tyle, że wypowiadasz zdania, które zakorzeniły się w Twojej rodzinie. mnie owszem, staje ale jak widzę przystojnego Polaka, do tego z jaką taką inteligencją. ale takich jak wiadomo wyżarły dinozaury 🖐️

Tak ma 3/4 kobiet dostają małpiego rozumu. U męzczyzn wtedy pojawia się możliwość łatwego zaliczenia, ale pijani goście raczej się nie rozbierają łapią za jaj itd.itd.

Gość notak
nie jest mało takich ludzi mam w swoim towarzystwie ileś par małżeńskich jakoś nikt sie nie zdradza--a czy mąż czy zona była dziewicą/prawiczkiem to nie istotne-każdy był w jakimś związkach przed ślubem-ważne ze teraz są fajna para liczącą na siebie -i tyle

przecież na Twoich oczach się nie zdradzają, a nieraz wystraczy zbieg okoliczności. mówię bo wiem vco mówię . sam jestem przystojny i widzę jak się palą do mnie. To nie to że się chwalę. Ale nieraz to nawet w sąsiedztwie swojego chłopaka, czy męza

Gość notak
widzisz jestem prawiczkiem -ta naopowiadali ci o murzynach ich pałach które maja 50cm i teraz żyjesz w stresie:D

Tak, ale ile trwają te małżeństwa? Kilka lat? Kilkanaście? Sztuką jest być razem lat 50 a nie 6 czy 7... A w PL większość małżeństw jednak kończy się rozwodem. I to po krótkim czasie... Ludzie uczą sie wymieniac siebie jak rękawiczki. Poza tym nie każdy był w związkach przed ślubem;)

Gość notak
pala się do ciebie to czemu jesteś prawiczkiem chcesz mi powiedzieć ze czekasz do ślubu:p

Może nie odpowiadają mu takie kobiety?:O Przeciez mężczyźni nie muszą się rzucać na co popadnie, też mają jakąś godność, przynajmniej niektórzy, a nawet (!) wiążą seks z miłością....:o Dziwne, nie?

Bo mnie to wkurwai to wszystko to całe kurestwo. Po co mi dziewczyna jak mnie kiedyś zdradzi itd.itd. Jestem karierowiczem, to mi wystarcza. Obserwuję to wszystko i siesmieję z debili. Jeśli chodzi o murzynów. Chłopczyku. Nie nagadali mi. Widziałem ,zobaczyłem. Ciekawścx wasza jest duża jak się to robi z murzynem....ostatni przykład z Simonem molem może coś ci powie.

Gość notak
Poza tym nie każdy był w związkach przed ślubem--a może będziesz kto wie-rzadko sie zdarza ze pierwszy staje sie twoim mężem jak na razie to tylko 1 para sie rozwiodła i to 30letnim stażem-i szczerze szkoda ze tak późno bo nie pasowali do siebie

Gość notak
widzisz jestem prawiczkiem --tak i jesteś szczęśliwy bo sam ja jakoś nie zdradzam swojego męża

Gość notak
i nie dostaje pierdolca na widok murzyna zdrada sie zaczyna jak istnieje jakiś problem w domu-i ludzie nie umieja sie dogadac no sa przypadki niewyrzytych panów czy pan skaczacych to na prawo i lewo ale ludzi nie wszystkie małzeństwa sa do bani

na razie nie....sama powiedziałaś:) może ci się z czasem umnudzi....

zdrada ma też podloże seksualne i psychologiczne

Gość notak
no owszem nigdy nie mów nigdy ale bez przesady