Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carolina_33

----A MOŻE TAK BANK POMOCY I WSPARCIA----

Polecane posty

Gość Karola_79
KRAKOWIACZKA ja mam na zbyciu rowerek. NIe jest to jakis najnowszy model i ma ,,męską" rure ale zawsze to góral i nie jest zniszczony chętnie ci odstąpie jest tylko jeden problem -mieszkam w Poznaniu ale moze dało by rade jakos pociągiem wysłać? :) odezwij sie

Gość Karola_79
Kwiecien_40 wielkie dzięki za wsparcie :) podnosze :)

Gość Karola_79
Krakowiaczka a tym ze cie zjadą sie nie martw zawsze znajdzie sie ktos komu wydaje sie ze jest lepszy od nas:) Dzis wiem życie cudem jest...:)

ja podnoszę nadal i monituję za tym byśmy się wpisywali..a za złośliwe wpisy też dziękujemy..podnoszą topik...a my nie poddajemy się i dalej prosimy o wsparcie...i oferety..pomocy...

Gość fffffff

Witam wszystkich i zycze kolejnego wspaniałego dzionka:) KRAKOWIANKA czekam za tobą :)

Gość pada nie pada
Ano,ucichło :-) przeciez ja zawsze mowie,ze takie tematy sa tylko na moment rozchwytywane i to nie zawsze ,zalezy, ilu znajdzie sie przeciwnikow i nabijaczy z pomocy winternecie :-) jak ja pisałam to watek był czesto na str.głownej a teraz...:-)

Gość pada nie pada
podnoscie,podnoscie,tylko uwazajcie abyscie sie nie przedźwigneły od tego podnoszenia bez rezultatow :-)

pada nie pada,to pisz!:) Ja na razie nie mam nic do zaoferowania tzn.chodzi o rzeczy materialne.Mogę służyć radą(w miarę swoich możliwości). Pomysł świetny z pomocą i wsparciem:)

Gość pada nie pada
No i co niosace pomocy madralinskie...w necie wszyscy sa tacy dobrzy,uczynni,jak ja cos napisze ,ze jest na odwrot to wszyscy na mnie "psy wieszaja"..Podawali w radiu,ze umarła stara kobeita ,chyba miała jakos przed 80 i wazyła tylko 19 kg.miała meza,ktory tez ma 80 lat i podejrzewaja,ze maz ma zaniki pamieci..mieszkali w bloku ,wiec pytam gdzie POlska dobroc,pomoc???Sasiedzie nie interesowalis ie w ogole co sie ze starszym małzenstwem dzieje..

witam po przerwie trochę pracy miałam ostatnio, ale wracam ...nie słuchajcie sceptyków topik przyniósł już wymierne korzyści..więc jeśli pomógl chociaż jednej osobie.... już warto było pisać a z tego co wiem było parę osób...które skorzystały z pomocy...więc ponawiam apel o wsparcie topiku i akcji pomocy....pada nie pada...masz rację że jest wiele przypadków znieczulicy sąsiedzkiej...to prawda..ale nie można zbawić całego świata, można spróbować pomóc odrobinkę..małe gesty jak krople zebrane razem tworzą ocean...dobroci..nie oczekujemy po tym topiku wielkich akcji, ale te drobne ludzkie gesty..jak np. oddanie ciuszków po dzieciach co miało miejsce..to już jest odrobina dobroci..dlatego uważam że warto podnosić topik i co jakiś czas może znowu uda się komuś pomóc realnie...

Gość pada nie pada
a jaki on mogł przyniesc korzysci,ze prosza o pomoc materialna ludzie cwaniacy a nie Ci co naprawde tego potrzebują...

Gość Caaaraa

witam i podnosze. Czy jest tu juz ktoś kto komus pomógł lub otrzymał pomoc?

Jestem :):) mnie pomogli kiedyś dobrzy ludzie dziś ja spłacam dług wdzięczności :):):):)

Gość TOSHIBA