Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic....

molestowanie

Polecane posty

Gość co robic....

pomożcie, doradzicie...nie wiem co robic... w zeszym tygodniu kiedy robilam sobie herbatke..przeszedl obok szef i mne zmiesicl sie obok mnie i otar sie dupskiem o mnie...tzn o to co kobiece:( on ejst moim szefem ja jego sekretarka..zarabiam bardzo dobrze....ale co najgorsze powiedzialm o wszytkim męzowii dzis ma p[odejs do pracy o 16 jak mnie juz nie bedzie i policzyc sie z nim:( pomozcie:(

Gość niech wtłucze
skurwielowi trzeba tępić tych chamów, dlaczego masz znosić jego obleśne zachowanie?

Gość ..ale...
Ale ściema z tym molestowaniem. Jeśli jesteś sekretarką i piszesz swojemu szefowi pisma takim stylem jak twoja wypowiedź to ciesz się że przynajmniej twój tyłek się mu podoba.

Gość co robic....
chciałabym mieć taki dobry humor jak ty:(

Gość iza24.
o jesu.... mnie sie wydaje ze powinnas sie zastanowic czy to co on zrobil to nie bylo jakies przypadkowe otarcie sie ze np spieszl sie i tylko tak sobie szybko przeszedl czy czulas naprawde ze bylo cos nie tak ,nie chce dupka usprawiedliwiac ! ale dobrze ze mezowi powiedzialas ale niech poczeka jeszcze z piesciami :) dopuki sie sytuacja powtuzy .bo moze to przypadek.ale najlepiej wszystko mezowi zawsze mow co on robi jak patrzy itd....

Gość oj oj boli
a co powiesz jak dziewczyna sypiała z szefem na własne zyczenie, potem go odzuciła jak poznała ukochanego faceta i szef nadal na nia leci, dowala się, podchody robi ?co ona ma zrobić?czuje stres i udrękę Powinna powiedziec narzeczonemu ze szef ja molestuje? i wtedy mąz pójdzie do niego i na niego naskoczy a szef powie- przeciez sypialismy ze soba, co ja ugryzło? lepiej przemilkczec czasami.

Gość hmmmmmmmm
a ja sie zastanawiam co ten temat robi w tym forum czyli slub i wesele????