Koralgor 25 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Masz ciężki styl. to nie ja zawijam fistaszka do oka saurona przez sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: To rytuału godowe jak w afryce bujaja sie w okol ogniska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: sasiady pewnie bili brawo Tylko Zdzichu spod 10 mi gratulował, ale on ma 70 lat. Trochę dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: to nie ja zawijam fistaszka do oka saurona przez sen Nie idziesz już spańko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Tylko Zdzichu spod 10 mi gratulował, ale on ma 70 lat. Trochę dziwne. pewnie mu sie szkoda zrobilo ze jest 30 lat starszy a sobie lepiej radzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie idziesz już spańko? bo chcesz mnie obgadywac jak sobie pujde a jak wstane o 14 to wszystko skasowane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: pewnie mu sie szkoda zrobilo ze jest 30 lat starszy a sobie lepiej radzi Nie wiem, ale coś tam mamrotał pod nosem, że rok temu też był taki sprawny. Uhm na pewno. Coś się odkleiło staruszkowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: bo chcesz mnie obgadywac jak sobie pujde a jak wstane o 14 to wszystko skasowane Zawyczaj nie kryję się z myślami i mówię prosto w twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie wiem, ale coś tam mamrotał pod nosem, że rok temu też był taki sprawny. Uhm na pewno. Coś się odkleiło staruszkowi. moze chodzilo o niepelnosprawny a niedoslyszales bo daleko byl moze zus go uzdrowil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Zawyczaj nie kryję się z myślami i mówię prosto w twarz. to nie jest moja twarz ona jest z drugiej strony i wyzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: moze chodzilo o niepelnosprawny a niedoslyszales bo daleko byl moze zus go uzdrowil Akurat to słyszałem wyraźnie. Zaawansowana demencja i mitoman. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Akurat to słyszałem wyraźnie. Zaawansowana demencja i mitoman. no ale niemuwimy teraz o tobie tylko o nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 7 godzin temu A slyszeliscie tę akcję co ksiądz ze swoją gosposią zakleszczyli się na plebanii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu elka znowu przyszla od ganiac samice niema czlowiek spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 7 godzin temu malowamy juz opsiusiany przez elke trzeba graty na garb i w droge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: malowamy juz opsiusiany przez elke trzeba graty na garb i w droge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 31 Napisano 7 godzin temu Padam na rýj ale trzeba wytrzymać do 3-4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: malowamy juz opsiusiany przez elke trzeba graty na garb i w droge Zaraz zaraz, z nas dwojga to on "oznacza teren" a nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Padam na rýj ale trzeba wytrzymać do 3-4 Chodź ci gacie naciągnę, to się trochę obudzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 130 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: A slyszeliscie tę akcję co ksiądz ze swoją gosposią zakleszczyli się na plebanii? Napad pochwicy dawniej zalecane kłucie igła w tyłek aby rozluźnić pochwę i wyjac człona stary opowiadał że jakaś obleśna mężatka i kûrwiasty żonaty w typie lexa tak mieli że aż pogotowie przybyć musiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Chodź ci gacie naciągnę, to się trochę obudzisz. Jusz leze nago w barlogu żeby wstac by musiała nvm Asia dzwonić do drzwi ewentualnie Coca-Cola i ciacho z kremem w kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Napad pochwicy dawniej zalecane kłucie igła w tyłek aby rozluźnić pochwę i wyjac człona stary opowiadał że jakaś obleśna mężatka i kûrwiasty żonaty w typie lexa tak mieli że aż pogotowie przybyć musiało Nie tylko przy pochwicy zdarza sie zakleszczenie, każdej kobiecie może się to zdarzyć np przy wielkim stresie. Tamten ksiądz z gosposią tez czekali na karetke i dlatego sprawa wyszła na jaw i wszyscy o tym wiedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Jusz leze nago w barlogu żeby wstac by musiała nvm Asia dzwonić do drzwi ewentualnie Coca-Cola i ciacho z kremem w kuchni Mogę ci strzelić z 13 cm jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Mogę ci strzelić z 13 cm jak chcesz Urósł ci 2cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 31 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie tylko przy pochwicy zdarza sie zakleszczenie, każdej kobiecie może się to zdarzyć np przy wielkim stresie. Tamten ksiądz z gosposią tez czekali na karetke i dlatego sprawa wyszła na jaw i wszyscy o tym wiedzieli. Nie jest to możliwe fioota jest zbyt twardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 31 Napisano 7 godzin temu Byla sprawa kanibala umawial się na sex żeby typ mu odgryzl fioota probowali i się nie dalo to obcieli mu i ptobowali zjeść ale też się nie dało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 7 godzin temu Jêbaka teoretyk będzie mi mówił co jest możliwe a co nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Urósł ci 2cm Nie, a myślisz, że to możliwe? Chciałbym mieć takiego jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 31 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nie, a myślisz, że to możliwe? Chciałbym mieć takiego jak ty To jeszcze 6cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach