Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eastwest

prawko

Polecane posty

Gość eastwest

Nie zdałam prawka, dołuje mnie to po prostu mam od tego czasu tak zachwiany światopogląd że nic mi sie nie chce, uważam że jestem do niczego a jak pomyśle że będę musiała zdawać kolejny raz to mi się po prostu płakać chce . Czy komus tez egzaminator wjechał na ambicję??

ja nie zdałam kilka razy i jest to mój duzy kompleks.Stosuje metode wyparcia i w sytuacjach awaryjnych wynajmuje kierowce.Ale mi wstyd:P

te zmialam niefajne przezycia na egz- na placu szło mi swietnie więc mnie egzaminator wychwalał (byłam jedyną dziewczyną w grupie i na prawde poszło mi tam najlepiej z nich wszystkch:P) ale potem wyjechalam na miasto gdzie zrobilam kilka bledow (wlasciwie to nie z mojej winy tylko innych kierowców:P) wiec egzaminator walnął mi taką mowę, że myślałam, że się poryczę:o głupek:D ale nastepnym razem bylo duzo lepiej i egzamin zdałam spokojnie, wiec nie przejmuj sie! tylko niech twoja ambicja cie nie dobija tylko mobilizuje! i probuj jeszcze raz, az do skutku! powodzenia!!:)

Nie bierz tego tak do siebie... Zdanie egzaminu na prawko w większości przypadków zależy niestety od szczęścia... Trzymam kciuki, żeby udało się następnym razem. Powodzenia. :-)

Gość natali01
No właśnie to jest łuk szczęścia i na to nie ma mocnych bo nawet ten co uważa że jeździ super to może mieć taką sytuację na drodze że i tak go obleją. NIe łam się następnym razem Ci się poszczęści.

Gość eastwest
a ile "kosztuje" prawko u egzaminatora??

Gość pf
Nawet o tym nie myśl!!! Mi na psyche wjechał już sam instruktor! Na ostatnich jazdach aż się popłakałam :o Egzaminator na pierwszym egz. mnie chwalił a przez jeden błąd i tak nie zdałam :( Wszystko przez stres. Za drugim razem podeszlam bardziej na luzie (co ma być to będzie) egzaminator byl straszny, ciągle wytykał mi błędy ale ja nie brałam tego do siebie tylko robiłam swoje i zdałam!!! :D Lej na to co oni mówią bo robia to chyba specjalnie żeby dołować :P

Gość trzeba dać w łapę
i się zdaje te mędy oblewają specjalnie chcąc wymusić łapówkę tak to w IV Rzeczypospolitej jest :P

Gość ngdxngxdn
Jak dać w łapę egzaminatorowi? Ile daliście? Da to radę w ogóle?