Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paćka

plusy bycia ze starszym facetem...jakie są?

Polecane posty

Gość a mój jest starszy o 16 lat

Gość kiedy kobieta ma zle z ojcem
ech ech ech oszukujesz obecnego

jestem ciekawa po prostu, co kieruje osobami, które wchodzą w taki \"układ\"....czytałam gdzieś, że właśnie kobiety poszukują w starszych mężczyznach taty. Mam koleżanką; ona ma 22 lata, a on 44, no ale w ich przypadku to chyba głównym jej powodem, dla którego miała być z nim, była kasa. kupił i umeblował jej mieszkanie i autko jej kupił....jeżdżą na wakacje, ale najlepsze jest to że...on ma córkę, która jest rok od niej młodsza...

Gość a mój jest starszy o 16 lat
czy też jest za stary?

Gość ech ech ech ech
ani mi to w głowie! A niby czym? Nie jestem zwolenniczką mówienia męczyznom WSZYSTKIEGO, to głupota! Żadnej krzywdy mu nie robię! Nigdy go nie zdradziłam, ani nie zdradzę, mamy wpsólne plany, cele, spokojne, dobre życie, a że mam swoja tajemnicę? I co z tego? Przecież mu się z niej nie zwierzam, nie obarczam go tym, nie zrzucam na niego swoich frustracji. Jestem dla niego najlepszym przyjacielem!

nigdy nie bylam z facetem straszym niz 5 lat, ale bardzo pociagaja mnie starsi. Nie chce rozwalac nikomu malzenstw, bo to nie ma sensu. Zostana tylko w mojej fantazji. Jak bylam mlodsza, to myslalam, ze wyrosne z tego. Jednak nie. Kiedy nieodpowiedzialni faceci maja corki, to potem odbija sie to na nich.

Gość 1356779999
do ech ech.....to i tak podziwiam Cie,ze umiesz jeszcze z kims byc,ja dla tamtego rozwalilam swoj 7 letni zwiazek,ale niczego nie zaluje i jestem pewna ze dostalam od losu prezent ,gdyby nie on nie wiiedzialabym co to znaczy prawdziwie kochac,tesknic,zyc....od rozstania nie umiem sie pozbierac,juz nigdy nie bede szczesliwa,taka milosc zdarza sie raz w zyciu.(to nieprawda ze szukamy starszych majac zle relacje z ojcem lub gdy nie mamy go wogole-ja mam dobre stosunki z ojcem,zawsze tak byl,a tamta milosc spadla nagle po prostu)

Gość 1356779999
nie umiem sobie tego logicznie wytlumaczyc,tej milosci prawdziwejktora zdarza sie raz w zyciu

tylko, ze u was milosc spadla, a ja majac lat 16 juz szukalam facetow 26 letnich :O bo z nimi sie najlepiej czulam.

Gość realka
a jak kobieta ma męża o rok starszego od siebie a jest kochanką faceta starszego o 15 lat od jej męża...więc o co w tym chodzi..

plusem może być to, że znacznie szybciej zejdzie z tego świata :O:O:O tzn to może być plus tylko wtedy, kiedy facet jest kasiasty :P

i bylam zalamana, kiedy oni wiazali sie z 20 latkami. Bylam wsciekla, ze jestem taka gowniara.

Gość ech ech ech ech
Zrobiłam sobie w pewnym momencie bilans na zimno. Wyszło mi, że ZMARNUJĘ sobie zycie, jeśli będę do śmierci żyć w czasie przeszłym. Chciałam miec jeszcze jdeno dziecko...więc....ułozyłam wszystko tak, jak chciałam. Ale czuje podobnie jak Ty - wielką wdzięczność do losu ( Boga?), że dane mi to było przeżyć i wiem, że jako kobieta absolutnie spełniona mogę robić wszystko, niczego nie żałować, cieszyć sie tym , co los dalej przyniesie, skupic się na dzieciach i moim partnerze, na domu, na drobnostkach. NIE SZUKAM miłości, bo ją miałam i to w dawce atomowej:) A co do ojca......cos w tym moim zdaniem jest. Mój umarł, jak byłam maleńką dziewczynką, a moja mama nigdy się już z nikim nie związała. P.S. Mam nadzieje, że nie móimy o jednym i tym samym facecie:D

a moj ojciec mnie albo tolerowal, albo nienawidzil, czasem, moze dwa, trzy razy w zyciu zdarzylo sie, ze mnie przytulil. Jako nastolatka w "doroslych" szukalam tego ciepla, wsparcia i milosci. Tego meskiego podziwu, przy nich budzila sie moja kobiecosc, bo od ojca wiedzialam, ze jestem durnym debilem. ONI byli lepsi, przy nich czulam, ze cos znacze. Starsi moze lepiej traktuja mlodsze. NIe wiem.

plakac mi sie chce, jak to wszystko pisze, ide stad.

Gość co z wami 30
ja mam męża w swoim wieku,już 8 lat jesteśmy razem,ale mój kochanek jest starszy o 15 lat i jest super ,bardzo stara się jak się kochamy ,abym się nie zawiodła na nim...może też mi powiecie że szukam ojca?

ja wtedy szukalam pierwiastka ojca. Uswiadomilam to sobie z czasem. Teraz tylko tesknie do starszych, zwiazana jestem z kims o roznicy 5 lat.

Gość tobie powiemy ze jestes
glupia puszczalska suka ktora zdradza meza :O

Gość jestem starszawy
ech ech ech ech... nie mówicie napewno o tym samym facecie! Znam to wszystko z autopsji... A gdzie tkwi przyczyna tegO/ Dojrzali = starsi powyzej 40 lat faceci sa inni. Tacy jakich chcą młode kobiety. Po prostu umieja byc przyjacielami, kochankami i partnerami we wszytskim. Szczególnie w nienachalnym okazywaniu uczucia. A współzycie to nie ...sorry...rżnięcie. Pozdrawiam Was! Te ktore miały okazje na takie "atomowe zakochanie" i te ktore to dopiero czeka.

Gość 1356779999
do ech ech....widzisz ja nie mam faceta,dzieci,ale mam prace,pasje ,hobby to mi dodaje skrzydel.Po prostu ja nie umiem juz z kims byc,nie umiem zwiazac sie i normalnie funkcjonowac u boku kogos,spotykam sie czasem z kims ide na kawe,ale potem splawiam tego kogos,jak widze ze mu zaczyna zalezec.Nie wiem jak dlugo tak pociagne,ciagle zyje wspomnieniami i przeszloscia,po prostu nie umiem isc do przodu tylko sie cofam...mysle ze to nie ten sam facet:)

Gość tobie powiemy ze jestes
pozwalam sie obmacywać robotnikom na budowie metra :classic_cool:

Gość co z wami 30
dla ciebie jestem suką...haha..zdradzam i będę zdradzać ,muszę się dowartościować z kochankiem,bo mąż mnie nie zauważa

rżnięcie? no sorry, to na jakich facetów musiałaś trafiać? Nie mierz wszystkich swoją miarą. A poza tym pół biedy kiedy taki facet jest sam, ale rozwalanie małżeństw (bo przecież żona go nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią) jest już nie w porządku.

dla mnie plus bycia ze starszym facetem jest jeden, ktorego u mlodszych nia ma prawa byc. Dojrzalosc zyciowa i podejscie do pewnych spraw.

Gość jestem starszawy
kiedy kobieta ma zle z ojcem.,...... masz racje w pełni. Ale tego takie osoby jak "aguś" nie rozumieja. Poczekajmy jak zmądrzeje i spotka starszego w młodym wieku toz rozumie.

\"starszego w młodym wieku\" :D :D Nie wszystkie, jak to nietrafnie okreslasz, madrzeja - wiekszosc kobiet zadowala sie jednym ojcem ;) Zreszta te babki tu same pisza, ze kontakty z ojcami mialy kiepskie i wiele z nich zdaje sobie sprawe z tego, ze relacje ze starszym o 20 czy 30 lat facetem nie sa do konca normalne ;)

Gość moj jest tez o 16 starszy
na poczatku oczekiwalam od niego tylko sexu ale im dluzej to trawalo ...on zakochany we mnie aja z czasem w nim