Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Unaborgen

Rydzyk dostaje kase! Kolejna kościelna dotacja

Polecane posty

Gość Unaborgen

http://wiadomosci.onet.pl/1486263,11,item.html Tym razem po niedawnym 40 mln z budżetu na świątynię opatrzności, fundusz narodowy(czyli kasa z budżetu) daje 12 mln dla Rydzyka do jego prywatnej uczelni. W imię czego? 40+12=55 mln złotych gdy z wiadomosci ostatnich co się słyszało zadłuyżenie szpitali wynosi 130 mln zł. Gdyby o te 55 mln zmniejszyć to byłby duzy krok ale niieeeeeeeee lepiej dać ojczulkowi Rydzykowi czy na budowę kościelnej świątyni jakby kościół zbierał i tak mało kasy o wiernych. Normalnie flaki się przewracają. Jestem katolikiem i mam poglądy prawicowe i nie jestem "komuchem". Ale też jestem pewnie wg niektórych lumpeliberalem wyksztalciuchemn z łże elit. Jak dla mnie to co się dzieje to skandal! Oto co mamy z rządów zdewociałych PiSiorów i kartoflanych Kaczyńskich.

Gość oppenheimer atom
Datki od Emerytów już mu nie wystarczają

Gość to chory kraj jest

Gość co oni z naszą OJCZYZNĄ robią
😭

Gość taka sobie ja i ja
zdjąc go ze stanowiska......... siłą!!!!

Gość Świat się śmieje
a Pan Bóg, jeśli istnieje to chyba płacze. A ich już dawno rozum opuścił, jeśli w ogóle go mieli:O:O:O Lepiej pozwolić chorym dzieciom umrzeć:O

Gość Świat się śmieje
I zaczynam wierzyć, że Kościół to sekta. Gdyby było inaczej, nie pozwoliłby na to:O

e tam - to przecież jest sposób na to , aby w końcu nie opróżniać i tak już cienkich portfeli emerytów :O:O:O

Gość taka sobie ja i ja
jasne.myslisz,ze jesli dostał pieniadze od rzadu to zostawi emerytow? "uwaga.uwaga....podaję numery kont..."- z tym to chyba nigdy nie przestaną... ;/

nie no myślę, że skoro emeryci nic nie dostana a Rydzyk dostał to już nie będą mieli z czego wysupłać na datki :O:O:O

Gość taka sobie ja i ja
to będą kraść, po to tylko, zeby ojcu nie brakowało na nowy samochód...

40+12=55 mln złotych Unaborgen jak ty to obliczyles? ale mniejsza z tym rzeczywiscie szkoda slow co robia te PiSiory to ma byc prawo i sprawiedliwosc stworzyli CBA do scigania korupcji a to co oni robia to co to niby jest? jak oni maja czelnosc tyle kasy tak rozpier..lac niech ten biedny narod sie w koncu zbuntuje i przepedzi te kaczki

Gość hammerita
Dzien dobry komuszki . Co znów ujadacie na pis i ojca rydzyka. Zrozumcie dzisiejsze czasy o juz nie czasy towarzyszy waszych ze byscie mogli marnować na wasze ciemne sprawki pieniadze panstwoe tylko w koncu idzie na pożądny a przy okazji zbożny cel.

On to dostał na ogrzewanie geotermalne! 40+12=52 mln Nie przękręcajmy faktów, jesli chcemy byc powąznie traktowani..... ale to i tak nic w porówaniu z wpłatą państwa na Fundusz Kościelny, który de facto nie powinien istnieć już!!!!!! Moim zdaniem żadna uczelnia niepubliczna nie powinna dostawać takich pieniędzy od państwa, nawet na ochronę środowiska. To niesprawiedliwe wobec innych szkół, publicznych i niepublicznych!

Gość llllllllllllllllllllllllll
TRZEBA SPROWADZIC DO pOLSKI JAKIegos terroryste

Gość anty moher
jebac Rydzyka i Pis i Giertycha i gruby chuj im w dupe

Gość antyliberal
jebac politykow PO, SLD, SDPL grubym chujem w dupe.

ZADŁUŻENIE SZPITALI 130 mln ????????? !!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D Od 2005 r. oscyluje wokół 5 mld.

K u r w a ja bym tego rydzyka golymi rekami udusiła!!!tak go niecierpie!!!!!!

no kto je tak zadluzyl ? czyja to zasluga? w rok je tak zadlużono? a 100mld dolarów dlugu RP to czyja to \" zasluga\" w ostatnich 15 latach? a sprzedaz majątku narodowego za 10% wartości i wygonienie polskiej mlodzieży to czyja to \" zasluga\" ?

Mozemy sobie pisac, nic to i tak nie zmieni:( ja stąd spadam bo tylko sie wkurwiam, szkoda zdrowia mi na to ! chcieliscie kaczynskiego za prezydenta?- to macie! to do tych co na niego glosowali! Rydzyk tylko rece zaciera! zresztą podziwiam ludzi ktorzy sobie dobrze w zyciu radzą, a on do takich ludzi nalezy! niech kombinuje i ch*j mu w dupe