Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia1982

krwawienie, pomożcie!!!!!!

Polecane posty

Gość misia1982

Prosze pomozcie!! Niedawno rozpoczelam wspolzycie z moim chlopakiem. Wczoraj kochalismy sie drugi raz. Za pierwszym razem wszystko przebieglo w porzadku, nie bolalo mnie, nie krwawilam. Wczoraj tez bylo ok, jednak dzisiaj rano obudzilam sie, poszlam siusiu i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu papier toaletowy byl czerwony!! Nogi się pode mna ugiely bo okres mam miec za 2 tygodnie!! Nigdy wczesniej nie mialam takich krwawien wewnatrz cyklu dlatego bardzo sie przestraszylam! Potem na szczescie juz nie krwawilam ale zastanawiam sie co to moze byc?? Czy jakies otarcie spowodowane stosunkiem?? To jest w sumie najbardziej prawdopodobne, ale czy nie mialoby miejsca zaraz po stosunku, tylko az 12 h po???? Moze to przebicie blony spowodowalo to krwawienie?? ale zawsze mi sie wydawalo ze to sie krwawi w trakcie stosunku a ja nie krwawilam w ogole!! Nadzerki na 100% nie mam bo bylam niedawno u ginekologa i wszystko bylo w porzadku. Dodam jeszcze ze niedawno rozpoczelam stosowanie tabletek anty (diane35) i podobno krwawienia moga wystapic w czasie pierwszych 3 cykli zazywania, tylko ze ja juz koncze 3 opakowanie tych tabletek i jak dotad cos takiego mi sie nie zdazylo, a mysle ze jakby sie mialo zdazyc to bardziej prawdopodobne jest to przy pierwszym opakowaniu niz przy 3. Jak myslicie co to moze byc?? Prosze pomozcie bo na prawde sie przerazilam. Wiem, ze tematow o krwawieniach bylo sporo ale z zadnym sie nie identyfikuje jakos :/ mam nadzieje ze mi pomozecie, pozdrawiam

Gość AJOY69
HEJ MALENKA:)BEZ NERWOW...MYSLE,ZE NIC SIE STALO...KIEDYS TEZ TAK MIALAM I PYTALAM SWOJA GINEKOLOG:TO MOZE BYC OTARCIE SCIANEK WEWNATRZ CO POWODUJE KRWAWIENIE.ZAWSZE MOZESZ ZADZ DO JAKIEGOS GINEKOLOGA.NIE MARTW SIE!WSZYSTKO POWINNO BYC OK!P.S.TEZ BYM CHCIALA MIEC TYLKO TAKIE ZMARTWIENIA...ACH!KIEDY TO BYLO...:)ALE ROZUMIEM TWOJ NIEPOKOJ,TEZ BYM PEWNIE KIEDUS TAK ZAREAGOWALA:)3MAJ SIE BUZKA

Gość misia1982
dzieki za odp :) wiem, ze panikuje, pewnie niepotrzebnie ;)) ale jak dotad nie mialam zadnych krwawien wiec troche mnie to przerazilo ;)) ogolnie to juz rozwazylam wszelkie mozliwosci wlacznie z niechciana ciaza, ktora przy zachowanych srodkach ostroznosci (tabsy + gumki) jest raczej kompletnie niemozliwa ;)) ale bogata wyobrazna robi swoje ;)) wybiore sie do gina zeby zobaczyl co i jak, tylko najpierw chcialam sie troche uspokoic, bo z tych nerwow to juz mnie wszystko boli i sie boje ze lekarz powie mi niewiadomo co ;))