Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi być ...była

chcesz skończyć z kochankowaniem?????

Polecane posty

Gość musi być ...była

Mam na to sposób . Wczoraj obejrzałam polski film " Plac Zbawiciela" zaznaczam , że nie jest to film o tematyce religijnej. Niby kochanka w tym filmie ma "godność", niczemu bezpośrednio nie zawinila.....ale. W życiu nie chciałabym być uczestniczką takiej histori, nawet nieświadomie ....film jest na faktach. Dlatego mimo bólu ZRYWAM!!!!! Już pierwsze kroki poczyniłm , mail zostal wyslany.

Gość erica bonetti
Bardzo dobry pomysł. Każdy ma prawo do PEŁNEGO szczęścia. A nie do połowicznego. Do wolnego, prawdziwego, niczym nie skrępowanego, realnego, bez bólu, szczęścia.

Gość oczym ten film
?

Gość musi być ...była
Trochę o polskiej rzeczywistości (developer odstawia numer) i o przeciętnej młodej, dorabiającej się rodzinie. O "wspaniałej" teściowej (lekcja jaką nie być ), o kochankowaniu.o powiedzeniu - miej "godność" o tym do czego tak krok po kroku drobiazgi mogą doprowadzić. Ten film przyniósł mi sy ....czy chcial mi coś powiedzieć????? To tak w ogromnym skrócie , nie potrafię pisać recenzji. Daje on do myślenia, naprawdę warto zobaczyć.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkjjjjjjjjj
aha ,,i facet ma wnim kochankę, tak?

Gość każdy ma prawo do szczęścia
..............ale nie kosztem innych!

Gość musi być ...była
Przecież napisalam , że jest tam o kochankowaniu. Dzy to nie zrozumiałe? Kochanka jest tam na dalszym planie , nawet jest przedstawiona pozytywnie. Mój kochanek prosi o ostatnie spotkanie............czytałam trochę inny topik , znam to ....mówię NIE (wytrzymam??????)

Gość musi być ...była
xyzed czytałam Ciebie i ..........z Tobą o odwadze nie porozmawiam. Obejrzyj film może tam znajdziesz siebie. Pozdrawiam

Gość erica bonetti
no to bądź konsekwentna.

Popieram Twą decyzję. Wytrwaj i nigdy już nie wchodź w takie układy 🖐️

Gość erica bonetti
nic nie czytaj o kochankach, bo tu na kafe to tylko można załapać doły, czytając takie rzeczy. rób swoje, wytrzymaj. A jak wytrzymasz, to sama sobie zafunduj nagrodę. Na przykład idź na jakiś dobry masaż aromaterapeutyczny(najlepszy jest olejek cytrusowy, bo poprawia humor), połączony z kąpielą. Nagradzanie siebie samej to jest najlepsze, co możesz dla siebie zrobić. Wytrzymaj.

Witam wczoraj zasypywal mnie telefonami i sms-sami nie odbieralam. Tak mi ciężko. Dzisiaj milczy, odpuścił już sobie?Odkochał się ? Może to i dobrze. Idę na babski wieczór to nie będę myśleć, koleżnki mnie wspierają w postanowiniu....

Gość to ja sie
i co w zwiazku z tym?