Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

I co jak próba dźwięku? Kurde tylko czy moje dwucyfrowe IQ pozwoliło mi prawidłowo ustalić adres?

:))))))))) wszystko ok, zadziałało. :))))))))))))) napisałam :)))))))))

powiem zatem tak- a tak ogólnie to jestes mezczyzna czy kobieta

czy wszyscy wybrali sie na lunch :)))))))))))

witam w piekny zimowy dzien :))))))))

to u Ciebie jest zima? U mnie raczej jesień i tylko wyżej w górach jest śnieg.

witaj- wyzed- cała noc padał śnieg, nawet mamy ujemna temperaturę, co w moich rejonach jest rzadkoscią. Taki mamy tu klimat :)))))))))

Czyli mieszkasz w północnej Polsce gdzieś na wybrzeżu :) No to spory kawał ode mnie :)

a ja lubię góry, choc mało je znam, zwłaszcza zimą. Mieszkam rzeczywiscie na pólnocy kraju. Zauważyłeś, że bardzo a to bardzo odeszlismy od tematu ??? I tylko My tu piszemy ??? A gdzie reszta myślących ludzi ????

Wiesz resetują mózgi i uzupełniają gruczoły jadowe :D A wracając do tematu,to tak sobie myślę ,że w takich przypadkach większość jest tchórzami z prostej przyczyny albowiem boją się,że wpadną z deszczu pod rynnę.Każdy z jakimś bagażem doświadczeń będzie się bał bardziej niż ktoś kto dopiero zaczyna swoje życie uczuciowe.Więc ja jako rasowy tchórz i zdradzacz także się tego obawiam ale niech tam ,hulaj dusza piekła nie ma :)

dzis mam pełne ręce roboty. a tyle ciekawych tematów. xyzed- chyba rzeczywiscie maz rację co do takiego postepowania, ale to świadczy jedynie o tym ,ze (sorry) nie kochasz jej prawdziwei , tak ?

lete gdyby tak było jak piszesz to nie bylibyśmy ze sobą tak długo bo skakałbym sobie z kwiatka na kwiatek,a nie w głowie mi to choć o dziwo po 40tce to dopiero mam powodzenie u kobiet :) ,a żaden Adonis ze mnie :)

cześć lete i xyzed -ja tylko na chwilke ale jestem

sc ty pracusiu 👄 zwolnij troszkę bo na ;) nie będziesz miała ochoty :)

a wiesz że troche prawdy w tym jest hihi...

witaj sc fajnie ze choc na troszeczkę. a jak długo Ty jestes ze swoim ? xyzed- zawsze twierdziłam że w takim wieku mezczyzni sa najbardziej wartosciowymi. Ok, nie wiedziałam ,ze jesteście ze soba długo. Nie lubie skakania z kwiatka na kwiatek :))))))))) ******

co do pogody to u mnie wiosna i przemijające mgły i deszcze -paskudnie

w sumie 4 lata ale wczesniej zwrócił moja uwage i vice versa ,no ale on sie bał....a ja miałam jeszcze zdrowy rozsądek..

lete i sc możecie wierzyć lub nie ale robię wszystko żeby moja K czuła się nie jak tzw druga.Jestem na każde skinienie ,a nawet częściej i wręcz na głowie staję i jajami klaskam :) żeby czuła się ze mną dobrze i z tego co mówi i robi wnioskuję ,że tak jest :) A najbardzej mnie wkurza to,że na razie nie daję jej wszystkiego na co zasługuje :(

sobowtór jak nic ,mój K mówi i robi dokładnie to samo ,wy nas naprawde chyba kochacie..?? dzisiaj jestes złosliwa BARDZO ,chyba mam jakis dziwny nastrój..

sc- jak Ty to robisz? tyle lat? to juz chyba się rzeczywiscie przyzwyczaiłaś do takiego układu . Czy na poczatku Waszej znajomosci tez tylko tego oczekiwałaś ? Po z tego co wiem, jestes wolna? tak xyzed- dobry z Ciebie chłopina, dbaj o Nią jeżeli jest tego warta, a piszesz że tak. Szkoda tylko ,ze nie chcesz byc z Nią tak na dobre... może kiedyś ???

nie wiem ,jak to robie ?? ale na początku było łatwiej niz teraz ,wmiarę upłuwu czasu coraz częsciej dopadaja mnie pytania ,może dlatego że dzidzia rośnie?? ale kocham go i to mnie przy nim trzyma ,a on kocha mnie ,dużo razem przeszlismy przez te 4 lata i to wzmocniło nasze uczucia

no i musze uciekac ,wpadne za jakiś czas ,trzymajcie sie ciepło

sc- a to Wasza dzidzia ? xyzed- napewno sie bedziemy trzymać >

:))))))))))) myslałam ze to xyzed musi uciekać :)))))))))))) stad tak wyszło.

xyzed- nie możesz juz zacząc działać ? nie chcesz byc szczęsliwym ?