Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

ale tylko te które trzeba utrzymywac ???czy na te niezalezne finansowo też ...

Gość Kszmirrek
no i pies pogrzebany ;) czyli wniosek z tego że zaradne życiowo kobiety nie mają szans u facetów

Po prostu rozmawiam otwarcie z różnymi kobietami, uśmiecham się zalotnie, przesyłam im kwiaty, nie wdrygam się przed myślą o zdradzie. Można by powiedzieć że szukam okazji. Cyniczne.

jak dzieki temu masz byc szczęsliwy to nie..

Kaszmirek jeśli Cię uraziłem to przepraszam.Współczuć nie musisz bo daję sobie radę ze swoimi problemami po swojemu i nie jest źle.Ale zawsze drażnili mnie ludzie ,którzy lepiej wiedzą ode mnie co lubię zjeść,wypić,czego posłuchać ,jaki film obejrzeć i z której strony mam prawe ucho.

Gość Kszmirrek
Życie po Życiu czyli tak naprawdę szukasz partnerki do sexu tylko a co będzie kiedy znajdziesz i poprostu zakochasz się co wtedy?

Gość Kszmirrek
xyzed ;) nie obraziłam się nie jestem obrażalska i doskonale wiem o czym piszesz

życie po życiu świetnie rozumię Twój oportunizm bo z tego co się dzieje wokół nas należy wyciągać jak najwięcej przyjemnoości i korzyści dla siebie,bo jak wcześniej napisałem w każdym tkwi egoista i tyle.Ostatecznie życie mamy jedno i głupotą byłoby umartwianie się.

zycie po.....dobre pytanie- a co jeżeli się zakochasz? xyzed- ponoc Ty Ją kochasz?

To nie takie proste że szukam sobie panienki do poruchania. Właściwie to powiem szczerze że nawet nie szukam ot tak po prostu uśmiecham się i flirtuje z nieznajomymi. A co ciekawsze ponieważ jak już wspominałem wcześniej jestem tchórzem póki co wycofuję się gdy dziewczyna jest hm.. zbyt odważna.

do czasu zycie po zyciu- kiedys spotkasz Ja i Cie olsni, ze chcesz z nia być. Bo jak długo mozna zyc w zwiazku, gdzie nie ma miłosci fizycznej :))))) nawet najodwazniejsi \" tchórze \" nie wytrzymuja. i co wtedy ?

tak jak napisał xyzed jesteśmy egoistami i realizujemy swoje potrzeby- miłość nie istnieje. Kobiety zakochują się i owszem ale w takich facetach którzy spełniają ICH oczekiwania. To taki że tak powiem grzech pierworodny. Zakochujemy się egoistycznie.

Ponoć taaaaaaak wie lepiej ode mnie :) Ale ja wiem swoje i potwierdzam.A że łasym na pochwały,które mile moje ego łechtają jestem więc jakże miło było mi słyszeć od niej ,że nikt nidgy nie zrobił dla niej tyle ,co ja :) i tyle jej dał co ja :) A dam więcej :)

jestem ..........wysniona dla mojego K ,tak że ta twoja też gdzieś jest a z tymi niezaleznymi to tak nie do konca ,mój tez ma firme i ja mam firme ,tylko ja troche więcej zarabiam a jednak sie doważył... i jestesmy razem

Odpuść wyśnioną lepsza jest z krwi i kości ;)

no tak xyzed ,ale wysniona ..też sie może zdarzyć

sc i owszem ale wtedy to lepiej się nie obudzić ;)

Gość 10piotrek
nie mam kochanki i jej nie chcę, ale czemu jesteśmy tchurzami? bo się poprostu boimy

A czemu nie chcesz ? :) Boisz się czy żonkę masz w porzo? :)

ta jedyna zawsze jest z krwi i kosci - choc wysniona i wyczekiwana przez całe zycie ? Czyż nie , zawsze marzycie o takiej ?

czego koniec ??? no przestań ..mój jest sarszy od ciebie i dopiero teraz czuje że zyje..

lete tak.Tylko,że to często marzenia ściętej głowy. życie po życiu to nie koniec bo ostatni umrzesz Ty więc żyj i używaj życia :)

no chłopie głupty wygadujesz !!!!!!!!!!