Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

sc miło że mówisz że mnie rozumiesz chociaż pewnie nie zrozumiesz tego co przeżywa żonaty sprawny seksualnie facet żyjący z aseksualna żoną.

A czym jest miłość bez pieniędzy. To fajnie się tak mówi że miłość wszystko zwycięży. Prawda jednak jest brutalna gołodupce rzadko znajdują partnerki. No chyba że są młodzi i mają perspektywy. Facet po 40 bez pieniędzy jest życiowym bankrutem, nieudacznikiem bez perspektyw na partnerkę i miłość

do taaak -a co masz dziecko ??? ja o swojej będe mówić dzidzia i cześc ale z toba poważna panno będe mówic dziecko...pasuje ci nie chciałabym byc twoim dzieckiem...zamiast mamusiu ,będzie mówic matko...

witam , troche mnie tu nie było i taka dyskusja :)))))))))))))))) a do dzieci mozna mówic jak się chce, dzidzia, maleństwo , bobasek :)))))))) komu to przeszkadza

cześc lete pani taaaaaaakkkkk

hej sc co nowego ? jak Twoja Dzidzia ?? ile ma lat?

no 4 lata juz ma...stanowczo za szybko rosnie ... a nic dzisiaj mam troche wolnego to i nadrabiam zaległości domowe i ciagle kocham a on kocha mnie ,ale niektórych to strasznie drażni że mozna byc osobno a jednak razem...

Gość Kszmirrek
Zwracam się do Życia Po Życiu ,trochę w tym racji co napisałeś ale niezupełnie się z Tobą zgadzam.Widzisz nie każda kobieta patrzy na zasobność portfela faceta ,kobieta szuka w facecie często przyjaciela,kochanka a nie sponsora,zazwyczaj facet który ma kasę to szuka wrażen,bawi się uczuciami,imponują mu coraz młodsze partnerki ,zmienia je jak rękawiczki,także widzisz to nie tak do konca z tą kasą jest.Ostatnio to zauważyłam coś takiego że faceci szukają kobiet które ich będą utrzymywały sprawa w tym że coraz wiecej jest niezależnych kobiet które szukają partnerów a nie faceta na wikt i opierunek.Piszesz że masz 45 lat ,piękny wiek dla mężczyzny ,możesz jeszcze wszystko zrobić oby tylko z głową

zgadzam sie z tym , ze jest coraz więcej niezaleznych kobiet. pracują, dbaja o dom, prowadza niejdnokrotnie same firmy, maja srodki do zycia i sa po prostu niezależne- finansowo. Nie myliłabym tego z niezaleznoscia uczuciową, bo kazdy z nas pragnie tego \"ciepełka\" od kogos bliskiego, nie ma w tym nic złego. dlaczego wiec mówi sie o sponsoringu- bo facet ma pieniadze i te kochanki na to lecą?? wcale tak nie musi byc

taaaaaaaak ależ twoja wiedza jest porażająca,rady mądre i jedynie słuszne,na wszystko można jednoznacznie odpowiedzieć itp itd Jestem pod wrażeniem twojej głupoty :p I na tym kończą się moje rozmowy z tobą o \"najmądrzejsza\" :p

Widzisz \"..po 40 człowiek wie na co stać go na co nie\" i wiele jest w tym prawdy. A pieniędzmi to szastają ludzie co się ich dorobili w łatwy sposób. Widzisz ktoś kto się dorobił majatku ciężką pracą nie będzie się szastał. A że pieniądze są ważne to przecież oczywiste. W Polsce niestety ludzie pracowici nie zawsze są majętni, w krajach cywilizowanych jest trochę inaczej. Tam jeżeli nic nie masz to zwykle jesteś leń.

cześc xyzed- milczenie jest złotem ktos tak kiedys powiedziął. kazda sprawa jest inna, kazdy ma inny problem choc pozornie sytuacja wyglada tak samo- ON ONa i ta trzecia. Nie powinno sie potepiać zadnej ze stron, bo nie wiemy co kim kierowało,ze znalazł sie a takiej sytuacji

życie po życiu dzięki za wsparcie :) może na chwilę sobie dychnę od tych ataków :)

Gość Kszmirrek
Lete masz rację niezależne kobiety bardzo pragną ciepła i jest ich w dzisiejszych czasach coraz więcej nie szukaja sponsorów są samowystarczalne pod względem finansowym one zazwyczaj szukają przyjaciela a co ciekawe rzadko kiedy go znajdują,znam mnóstwo takich kobiet 🌻

lete .Wkurzające jest to.że ktoś nie zna się na murarce,a przygaduje murarzowi,w życiu nie prowadził samochodu ale będzie innych kierowców krytykował itd itd więc czasami nerwy zawodzą i wychodzi ze mnie chamidło :) Rozumię wymianę zdań ale jeśli ktoś tylko bluzga,krytykuje i ubliża to też to potrafię w myśl zasady,że na chama trzeba chama.

no własnie- czyli jaki z tego morał ??? chyba taki ze pieniadze szczęścia nie dają, natomiast Ta jedyna Osoba Ukochana - tak, nawet w samych przysłowiowych butach. Bo wszystko inne mozna zdobyć a miłosci nie kupi się za zadne pieniadze swiata

xyzed- chyba wybiłam sie z Twojego toku myslenia- czyli ze nie przeczytałam wszystkiego. ale nie reaguj tak, ja chamskie odzywki- jezeli sa to olewam cieplutko. No czasami nie :)))))))))))

Gość Kszmirrek
xyzed tak naprawdę to Ci współczuję jesteś zły na cały świat ponieważ nie możesz sobie poradzić z osobistymi problemami ale każdy ma swoje problemy i każdy ma prawo do złości ,no cóż wyładowałeś się na mnie ;) myślę że przyniosło to Ci trochę ulgi

Gość Kszmirrek
Nie wiem dlaczego,może Ty mi odpowiesz Życie po Życiu

do zycie po zyciu- a dlaczego tak myslisz, wcale nie radko. Wiel sie naczytałam na forum róznych wypowiedzi, i powiem ze nie miałam pojecia iz tyle sie dzieje i jak> ludzie sa i musza zyc w stadku :)))))))) nie umieja byc samotni- i nie mylić tego z posiadaniem dzieciaczków.

jeszcze raz zycie po zyciu- czy masz zmiar to zmienić, tzn jak sobie radzisz z tym swoim zyciem seksualnym i oziębłą zona ?

Gość taaaaaaaak
życie po zyciu - uwierz mi, że widziałam naprawdę szczęśliwych ludzi w ......tramwaju -

A jeżeli chodzi o to dlaczego niezależne finansowo , często młode i piękne kobiety nie mogą znaleźć faceta to wydaje mi się że przyczyną może być ukształtowana przez dobór naturalny relacja mężczyzny i kobiety. Facet chodził na polowania i to on dbał o status materialny w związku z kobietą tak go matka natura ukształtowała czerpał z tego poczucie dumy i realizował się w ten sposób wg relacji : utzymuję rodzinę jestem super facet, nie utrzymuję jestem do bani. I teraz współczesny facet u którego w/w relacja jest wmontowana genetycznie trafia na kobietę dla której nie jest to istotne - zatem nie utrzymuję rodziny jestem kiepski facet. I lepiej takich kobiet unikać.

Gość taaaaaaaak
życie po życiu - i nawzajem :O

Gość taaaaaaaak
życie po żuzyciu - tylko, że mój to nie był dowcip :O

Ze swoim życiem seksualnym sobie nie radzę bo jak można sobie radzić z czymś czego nie ma. A co do zmiany tego stanu rzeczy.... Ano właśnie Hier ist der Hund begraben jak mawiają Niemcy. Tu wychodzi moje tchórzostwo a raczej wiek dojrzały gdy nie stawia się już wszystkiego na jedną kartę. Na razie otworzyłem się że tak powiem na inne kobiety.