Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka_29

ideał faceta

Polecane posty

Gość dlaeli
Moi Perła te cechy i ich opis raczej wskazuje że byś się zakochała w takim facecie (no dobra 1 cecha przez ciebie opisana jest negatywna ale pozostałe które charakteryzujesz wskazują że byś takiego wybrała) ciekawe...

Gość dlaeli
a ja 6 :D

Gość aleeeeee
jasne nie pieniądze. Już to sobie wyobrażam :) "Wiesz kochanie mam dosyć tego że nigdy nie kupujesz mi ...., że nie wychodzimy do restauracji, klubu co tydzień, że nigdy nie byliśmy na Majorce" :P brzydkim nawet się nie zainteresujesz. Bez pociągu fizycznego nici Głupi jak wyżej. Nie zainteresujesz się jak. A i musiał by jesczcze umieć ciekawie opowiadać. Nieśmiały - sam nie poderwie, jak podejdziesz to ucieknie :P. Albo mniej skrajnie, zanim się pocałujecie miną 2 lata a z seksem będziesz musiał poczekać 10 :P chociaż 1 z 4 przedstawionych cech całkowicie skreśla kogoś jako partnera w związku

Gość aleeeeee
to był skrót myślowy :D nie głupi jakoś koło IQ 65 tylko raczej jako pewien zestaw cech osobowość powodujących ogólną nieciekawość np.: małomówny, bez jakichś ciekawych zainteresowań o których można opowiadać, itp.......... raczej w tą stronę 🖐️ dla mnie EOT 🖐️

Gość i tak wszyscy wiedzą
że liczą się tylko przystojni faceci, z dobrym bajerem i kasą. Reszta musi chwytać co się w ręce nawinie :(

Moim zdaniem, jeżeli kobieta zakochana była w przystojniaku , który był szefem gangu lub mafii lub nawet był tylko żołnierzem w tej mafii to już kobiecie bardzo imponowało , samo zadawanie się pseudo-twardymi kolesiami już kobiecie imponowało, być kobietą mafii to już jest wielka przygoda , zabawa i drinki oraz pływanie w basenie to za tym tęskni wiele kobiet i nawet , jeżeli dostała w twarz od faceta to wie za co oberwała , ona wie o tym, że on postąpił podle ale sprawiedliwie. Inny przykład, kobietę zafascynował przystojniak i poszła za nim jak gąska, za chwilę on ją przekonuje , że trudy jej życia się skończyły, że teraz najpiękniejsze dni ją czekają i trafia do miejsca, gdzie przyjaźni ludzie nazywają ją swoją SIOSTRĄ , zostaje kobieta zasypana komplementami przez nowe SIOSTRY i BRACI przystojnych ale już na zawsze musi z nimi pozostać . Czy takich chcecie i szukacie przystojniaków Szanowne Panie ?

magnolia22 Moim zdaniem to jeszcze życia nie znasz, popatrz Skarbeńku, postaram się Tobie wytłumaczyć co mam na myśli: Dziewczyna ma 22 lata i pochodzi z tak zwanej biednej rodziny , jest bardzo piękną kobietą po maturze i bez perspektyw i nagle w jej znanym środowisku ktoś mówi , przyjdź do nas, lub szef mafii mówi że będzie mieć wszystko i za chwilę ona nie musi myśleć o kolacji , nie smaruje chleba smalcem , z dnia na dzień zostaje kobietą szefa gangu i kąpie się w mleku , otrzymała to wszystko o czym marzyła , jest jej dobrze i nie zastanawia się nad tym, jak długo będzie ta gwiazdka z nieba, obstawiam, że wiele kobiet wybierze taki wariant aby mieć życie fajne i przyjemne.

Gość przeczytałam to mojemu męzowi
szron na głowie - złoto w kieszeni - stal w rozporku a on an to:jedno sie zgadza u mnie :szron na głowie -:-D :-D

Gość a dla mnie ważny jest
charakter, każdy ma jakieś swoje dziwactwa, ja też, więć nie cudujcie

Gość ale nie wszystkie

słodkie nie słodkie, ważny jest zdrowy rozsądek i umiar-kompromis