Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadiusz

Jakie dziewczyny teraz maja wziecie ???

Polecane posty

Gość Arkadiusz

Byl czas ze bylem zapatrzony w Ukrainki. Mialem kilka lokatorek. Gospodarne, ksztalty niczego sobie, niezly seks. Do czasu. Teraz przerzucam sie na Bulgarki i Rumunki. A jak z wami jest koledzy? Jaki towar ostatnio wyrywacie?

Gość Robert Anglia
Mieszkam w Anglii, sporo tu jest ladnych angielek wbrew polskim stereotypom.. Niestety traktuja nas jak smiecie, nie chca gadac gdy slysza ze jestem z Polski. Dlatego podrywam Litwinke , ktore sa sliczne i maja ponetne ksztalty :) Dla Litwinki jestem gosciem z Zachodu :D

Gość to fajnie macie
:) :o🖐️

Gość zgodze sie ze litwinki sa ladn
i zgrabne i do tego sa inteligentne... lotyszki i estonki zreszta tez

Gość Robert Anglia
Dodam tylko ze Polki omijam szerokim lukiem :)

Gość Robert Anglia
Spalem w zeszlym roku z Estonka - ladna niczym aniol, wspanialy seks ale.. Litwinki maja w sobie wiecej ciepla, estonki leca wylacznie na kase ..

Gość a ja tylko z polkami
spotykam na swojej drodze młode, piękne i wykształcone Polki. I serio nie rozumiem tej waszej agresji

My ze śwagrym eksportuimy kozy do Anglyi: - jo rasy Litwinka prostorogo - śwagier rasy Estonka długowymna :classic_cool:

gdzie wy łazicie skoro spotykacie tylko tandetę tylko współczuć

Gość Robert Anglia
Chodzi o to ze Polki w UK nie maja najlepszej opinii, nie chce ryzykowac wlasnym zdrowiem . Polki w kraju sa zupelnie inne, bardziej "katolickie" :)

Gość ciekawie kiedy złapiesz hiv
jak juz przelecisz wszystkie łatwe kobiety ze wschodu? a moze juz jestes zarazony

Gość do Robert z Anglii
to z toba jakas laska ryzykuje zdrowie jak sie na swoje nieszczescie przespi bo kurwiarz z ciebie i tyle!

Gość Robert Anglia
kobiety ze wschodu wcale nie sa latwe :) skad te stereotypy??

Gość hehehehe4
Boze, dlaczego faceci probuja sie dowartosciowac zakladajac takie durne watki? Sprobujcie "wyrwac" wyksztalcone kobiety, urodzone w krajach w ktorych mieszkacie, a zobaczymy jakie bedziecie miec wziecie. Juz widze, jak Francuzka z klasa leci na takiego prymitywa....

zwiedziłem co nieco i powiem tak nie obywatelstwo robi z kobiet kurwy. a nie w mówicie mi ze tylko polki sie puszczają a angielki to klasa

miałem okazje bywać na imprezach tzn. elity i widziałem jak młode angielki tuliły sie do obleśnych turków-o czym mowa

Gość nie wyrwiesz zadnej Angielki
z wyzszych sfer mozesz sobie tylko pomarzyc o takiej!! jedynie jakas z marginesu społecznego moze by cie chciała chos i w to watpie!!!!

Gość nie wyrwiesz zadnej Angielki
* choć i w to wątpie!

Gość Robert Anglia
Nie wiem czemu Angielki nie chca Polakow. Slyszalem jak wolaja "polish pig" :) Ale sie tym nie przejmuje :) sporo tu jest ukrainek , ktore cale sie trzesa ze szczescia gdy je podrywam, dlatego ze marza o paszporcie UE :D

Gość smarkulek
Rolnik-->>>👄❤️

tu nie chodzi o wyrwanie one tak jak polki dzielą sie na normalne i puste..wiele robi karierę dupa

to powiem wam czemu bo maja o'wiele gorsza edukacje od naszej -większość z nich nie wie gdzie leży polska-i wydaje sie im ze to wygląda gorzej niż przed stanem wojennym-bieda i ubóstwo-tak wyobrażają sobie Polskę

Gość a ja bym chętnie
nie ma jak uogólnienia debile

to tak jak w Polsce był okres jak przyjeżdżała masa Rumunów-wszyscy Polacy kręcili na nich nosem, brzydzili sie ich a teraz Polacy robią masówkę i wyjeżdżają za praca

Gość Robert Anglia
"bieda i ubóstwo-tak wyobrażają sobie Polskę" A ty przepraszam masz jakis inny obraz Polski?

no przepraszam ulice są zadbane może nie jak w Niemczech ,powstają luksusowe osiedla ,Polacy nie chodzą na szaro ,w sklepach jest wszystko ..jedyna rzeczą za która nie nadążamy to pensja nadal poniżej normy..dla tego więcej nas tam niż tu

juz nie powiem o cenach za mieszkanie czy grunt-w Polsce wyrówna sie to dopiero za 5lat(jak dobrze pójdzie) niestety

Gość Robert Anglia
gdy przyjezdzam do Polski widze coraz to nowe placowki typu "tania odziez z zachodu" i kamienice ktore sie rozsypuja .. moze mieszkasz w jakies innej Polsce?

Robert Anglia -do jakiego miasta przyjeżdżasz-bo ja z nowości ,,nie smacznych'' to zauważyłem tylko sklepy dla puszystych i nadmiar MC-a to akurat dostało nam sie w spadku od bogatych sąsiadów