Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeProactive

SZUKAM PRZYJACIELA...

Polecane posty

Tak, wiem - to kiepskie miejsce na tego typu poszukiwania. Wiem, ale mimo wszystko spróbuję. Brakuje mi przyjaźni (nie takiej w stylu Brockback Mountain :P), tak po prostu. Nie czas i miejsce (?) żeby pisać dlaczego, skąd takie braki. Może znajdzie się ktoś... ciekawy.

Gość *fajny*
wirtualnego przyjaciela? czy realnego? ;)

Gość good luck

Gość *fajny*
a skad jesteś?

Mieszkam w Poznaniu. A z tym czasem i miejscem chodziło mi o to, że nie widzę sensu żeby w pierwszym poście przedstawiać swój życiorys ;)

leśne mruczenie - jak będę szukał upierdliwego złośliwca to z pewnością się do Ciebie zwrócę :P pozdrawiam

Gość *fajny*
to całkiem blisko :) powesz coś o sobie?

O sobie... nie jestem typem aspołecznego mruka (na co mogły by wskazywać moje poszukiwania tutaj :P ;) ), jestem w bardzo szczęśliwym związku, generalnie niczego mi nie brakuje (poza przyjaźnią właśnie). Ajm tłenty tu. Anything else? :)

Gość Czyli co
wyłącznie męskiej przyjaźni rozumiem?

Gość Czyli co
czuję, że o przyjaźń z kobietą ta druga połowa "szczęśliwego związku" mogłaby mieć zdecydoewane pretensje ;)

Gość tttttteeeeuuuuu
możeśz to przetłumaczyć pa naszemu:P

Hmm... no pewnie tak, co zresztą rozumiem, ale od kafeterii do jakiejś wielkiej przyjaźni daleka droga.

szukanie realnego przyjaciela na babskim forum internetowym (czyli wirtualnym) to na prawde genialny pomysl! podziwiam twoja pomyslowosc i zycze wytrwalosci, bo smiem podejrzewac ze bedzies zjej potrzebowal!!!:D:D 🖐️

Gość Dalika
Chętnie się przyłącze. Za przyjaźnia tęskniłam przez lata i chyba się pogodziłam już , że mnie to nie spotka ale mogę spróbować. Nie jestem jakims tam odludkiem, znam mnóstwo ludzi, rozmawiam, mam dobre relacje z nimi ale to nie to. Tez mam szczęśliwy związek i nic nie chcę tu zmieniać.

rycheza lotaryńska - na \"babskim forum\" są ba... kobiety, a gdzie są kobiety tam są i faceci. Proste :P

Gość Dalika
daleko od Ciebie. Mnie interesują raczej wirtualne znajomości, wymian amaili np ale takich normalnych, bez żadnych podtekstów

Gość tttttteeeeuuuuu
Be Proaktive ile masz lat?

BeProactive-> no cóż, pewnie masz rację, chociaż tutaj faceci są, przynajmniej tak wynika z mojej obserwacji, w ogromnej mniejszości, ale cóz- twój wybór- jeszcze raz powodzenia;) pozdro🖐️

Haha, a czemu niby miały by być jakieś podteksty? :P Ja akurat uważam, że przyjaźń z kimś kogo się nie widziało na oczy nie ma sensu, ale to oczywiście tylko moje zdanie.

Gość Dalika
Powodzenia więc