Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana bezrobotna

mój syn zapytał mnie czemu zyjemy w nędzy

Polecane posty

Gość tylko spokojnie
poranna polucja szczerze watpie mam 27 lat

Gość pada nie nie pada
zadbana bezrobotna ty naprawde zajmij sie szukaniem pracy a nie dykutuj p[rawie na kazym temacie

Gość poranna polucja
Dziwnie wyjątkowo zgadzam się z tylko spokojnie :D

Gość poranna polucja
Tylko spokojnie znaczy co ? Uważasz, że taka stara jestem 😡 :D:D:D:D

Gość pada nie nie pada
bezrobotna za mało sie zajmujesz swoim synem a za duzo siedzisz przed kompem

Gość pokolenie egoistów
O! Amant napisał coś z sensem ;) Dziecko trzeba wychowywać, a nie chować

Gość poranna polucja
pada nie pada uwązasz, że jak dziecko jest np. w przedszkolu to też tzreba się nim zajmować ? Że kobieta nie ma prawa do czasu dla siebie bo przeciez ma dziecko ? Boże, Wy tu w 70% chorzy na zawiść jesteście :-0

Gość tylko spokojnie
poranna polucja, mam rozumeic ze ja stary jestem majac 27 lat? watpie zebys byla duzo mlodsza, bo jak latwo policzyc w 89 mialem 10 lat:) mialem wiec kompa jak mialem 10 lat, jesli jestes odemnie duzo mlodsza, to cos sciemniasz:)

Gość poranna polucja
tylko spokojnie - mam nadzieję Kuba, że to nie Ty :D:D:D

Gość mi to pachnie prowokacją
pod tytułem: "patrzcie biedacy, rodzicie dzieci, a one za chwilę zapytają dlaczego nie mam lego czy komórki". Tych dyskusji to już tutaj było duuużo. 6 latek z komórką to jest bzdura, a nie symbol bogactwa. Co do ubrań - dlaczego tak się tych lumpeksów boisz? Aż dziwne, ze jeszcze nie odkryłaś ile można fajnych rzeczy znaleźć, nie tylko dla dzieci. Nie wiem w jakim towarzystwie Twoje dziecko przebywa ale moje nawet bawiąc się z bogatymi dziećmi nigdy nie powiedziało: po co mnie urodziłaś. Zresztą dzieci jak mają dużo to chcą więcej, zabawki nudzą się momentalnie, a ubrania "palą się" na dziecku.

Gość tylko spokojnie
tak to napewno ja Twoj Kuba, poranna polucja nie dobijaj mnie! moje dziecko nie bedzie mialo komorki dopoki nie bedzie ona funkcjonalna, czyli mniej wiecej do momentu kiedy zacznie calkowicie samodzielnie poruszac sie po miescie. tez mi sie wydaje ze komorka w kontekscie przedszkolaka to juz chore:)

Gość tylko spokojnie
poranna polucja:) ale nie masz na imie Justyna, znam jedna Justyne z kafe, oczywiscie virtua;)

Gość poranna polucja
Nie mój Kuba, tylko wogóle Kuba :D I dla jasności nie jestem Justyna :D Acha i dodam, że komputer za 1000 zł to oczywiście bez legalnego oprogramowania :P

Gość lllllllllllllllllllllll
autorko wez sie w garsc i znajdz w koncu prace jak nie tu to za granica,po co to biadolenie,jak sobie poscielisz tak sie wyspisz

Gość tylko spokojnie
poranna: za 1000zl sam "komputer", czyli sama "puszka" bez oprogramowania to jestem w stanie sie zgodzic, ze cos tam mozna zmontowac, moze nie bedzie najgorsze! ciekawy nick jak na kobiete, tak na marginesie, czyzby jakies ciekawe przezycia?:)

Gość zadbana bezrobotna
to jak ja powinnam była wychowac syna? co mu miałam mówić? miałam pokazywac duzo czułości? miał to, spacery, sanki,....bajki..i ten komputer z mysla o nim. Jak miałam z nim rozmawiac moze nie potrafię? To napiszcie ku przestrodze innym matkom.

Gość tylko spokojnie
sluchaj wychowywanie dziecka to wiedza specjalistyczna. jesli masz problem i nie wiesz jak go rozwiazac to nie rob tego "domowymi sposobami" tylko idz do LEKARZA!! bardzo wielu rodzicow wizytuja lekarza z malymi dziecmi, czy to w sprawie podejrzen o np. ADHD, autyzm, z pytaniem czy sie maly prawidlowo rozwija, tak samo Ty, masz problem, dzieciak wyglada na takiego ktoremu niezbyt prawidlowo rozwija sie sfera emocjonalna, idz i pogadaj z lekarzem!

Gość poranna polucja
proponuję poradę u psychologa - na pewno powie jak dalej kształtowac dziecko, żeby nie wpadło w wir konsumpcyjnego trybu życia. spokojnie - nie wiem, zawsze wymyślam nick na poczekaniu, tak jakoś wyszło :P

Gość pada nie nie pada
zadbana bezrobotna ty weź sie za prace ,dziecku obiad gotuj a nie klikaj

Gość pokolenie egoistów
Zastanów sie Autorko, czy przypadkiem Ty stale nie porównujesz się zinnymi i nie czujesz się przez to gorsza, bo masz mniej pieniędzy? Jeśli tak, Twój synek to widzi. I tyeż rośnie na niezadowolonego z życia wiecznego marudę, z pretensjami "a inni to mają lepiej". Można mieć jedne spodnie ze szmateksu i mieć godność. Naprawdę. Myslę, że potrzebujesz optymizmu. Jeśli chcesz rady: poszukaj w sobie siły i otuchy. Najpierw zacznij od siebie, od uśmeichu. Skończ narzekanie, to i syn przestanie narzekać. Uczcie się radości z drobiazgów, ze słońce świecie, że herbata dziś pyszna, że kotek ma ładne łatki itp

Gość hgliogiigg
do tylko spokojnie --. ale ty marudzisz, no masakra. Weź otwórz sobie pierwszą lepszą gazete na ogloszeniach o sprzedaży komputerów. Co prawda używana, ale za 1000 złotych kupisz kompa o w miarę wysokim standardzie. Jak masz dobre znajomości, to w tej samej cenie złozą ci nowy, to nie przesadzaj że komputer to teraz taki wydatek. Gadasz o tym i gadasz

Gość poranna polucja
pada nie pada wybitnie wzbudzasz we mnie mordercze instynkty :-0

Gość tylko spokojnie
hmm faktycznie uzywanych kompow nie bralem za bardzo pod uwage. widac ja z tych "krezusow";)

Gość hgliogiigg
:O

Gość pada nie nie pada
bo nieroby niech sie biora do pracy a nie utuyskuja na swoje niezaradne zycie

Gość lllllllllllllllllllllll
dlaczego nie wyjedziecie za granice w poszukiwaniu lepszego bytu? jestescie niezaradni dlatego klepiecie biede i tyle

Gość poranna polucja
rotfl :D

Gość pokolenie egoistów
taaa, a zagranicą tylko dobrobyt czeka... rozwalajcie rodziny w pogoni za groszem...

Gość withoutnick2
to jest jakaś prowokacja? dziecko ma 6 lat wiec nie potrzebna mu komórka poza tym w takim wieku dziecko sie nie zorientuje ze ma ciuchy uzywane a i inne dzieci na to nie zwracaja uwagi chyba nie wierzę w to co tu piszesz

Gość tylko spokojnie
a co do tzw. "ciuchow" to teraz to jest bardzo popularne glownie dlatego ze jakosc jest dobra, cena niska, a ludziska szukaja pojedynczych egzemplarzy ktorych nie da sie kupic gdzie indziej! korzystaja z tego takze ludzie z pozadna kasa! to troche smieszne, ale ze sklepow z "nowymi" ciuchami korzystaja glownie Ci ktorzy maja mniej pieniedzy (bo to dla nich kwestia godnosci - nie wiadomo czemu)