Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kh

zakupy dla niemowlaczka

Polecane posty

Gość kh

witam drogie mamy i przyszle mamy. chcialam zapytac kiedy mozna juz zaczać kupowac cos dla naszego dziecka? ja jestem w 6 m-cu ciąży i zaczynam sie rozglądać, ale jeszcze nie kupowac. A Wy kiedy robilyscie pierwsze zakupy?

Gość alexxxx
ja właśnie w tym momencie zaczęłam. Wszystko właściwie kupowałam na alegro i czekałam na różne okazje m.in udało mi się kupić wózek wielofunkcyjny z fotelikiem do samochodu graco, prawie nowy za 450 zł. naprawdę polecam.

ja rozgladalam sie prawie od poczatku ciazy, ale kupowac zaczelam w 7 i praktycznie wszystko kupilam w ciagu 1 miesiaca. Najdluzej zastanawialam sie nad wozkiem, sprawdzam ceny i zastanawialam sie ktory bedzie najlepszy... no i wlasnie w 7 m-cu bylam pewna co mam kupic. Nie zostawiaj wszystkiego na koniec, bo bedziesz sie stresowac, ze nie zdazysz.

Gość barbara22
ja zakupy robić zaczęłam niecały miesiąc przed terminem. W pare dni kupiłam wszystko.

Gość ja też w 8
ale rozglądać można się wcześniej. Nie kupowałam za wcześnie żeby... nie zapeszyć. Takie schizy. Zakupy zajęły mi niedużo, kilka dni.

ja juz praktycznie mam wszystko. Zostaly mi tylko drobne rzeczy do kupienia.

Gość rozglądać zawsze się można
ale 6 miesiąc i kupowac??? jakie dziecko jest w stanie przezyć na tym etapie? zresztą masz listę i w 3 dni kupisz wszystko, tylko mamusie które siedzą w domu to mają schizy i wszystkim zawracaja tyłki ubrankami na tak wczesnym etapie....

Jestem już prawie w 7 miesiącu i kupiłam już sporo ciuszków, komplet pościeli, kocyk, rożek itp. Takie większe rzeczy typu: łóżeczko, wózek, wanienka kupię w 8 miesiącu. W 9 miesiącu dokupię tylko najpotrzebniejsze kosmetyki. Już powoli możesz zacząć kupować ubranka, ręczniki, wanienkę, artykuły higieniczne.

A ja kupilam wszystko do 6-7 miesiaca ciazy, pozniej nie mialam juz sily, byly straaaaszne upaly

ja kupowalam jak tylko dowiedzialm sie ze jestem w ciazy:) nie tak hurtowo, tylko jak zobaczylam cos ladnego i taniego akurat

do rozgladac zawsze sie mozna:dziecko jest w stanie przezyc w dzisiejszych czasach jesli urodzi sie w 6 miesiacu, wiec nie pisz bzdur i nie strasz

w 23 tygodniu? nie znam takiego przypadku ani medycyna.... szanse pojawiaja się po 26.. czyli końcówka 6 miesiąca

to wie tylko autorka... moze nam odpowie?

no wlasnie ja tez sie zastanawiam kiedy zaczac kupowac jestem w 21 tygodniu ale chyba jeszcze poczekam narazie ogladam...bo te przesady sa okropne...podobno na samym koncu trzeba kupic wozek a nie na poczatku

Ja na początku w 5 miesiącu ciaży kupiłam fajny komplet - pościel, poszewki i kocyk. Polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.