osamotniona w swej rozpaczy 0 Napisano Luty 16, 2007 W moich oczach nie ma już smutku. Jego miejsce zastąpiło bezpodstawne poczucie winy. Nie zasłużyłam na miłość, a tak chciałam kochać... Chciałam tylko kochać i być kochaną... i nic więcej. Ale to za wiele... Należy zmniejszyć swoje wymagania i zdać sobie sprawę, że tylko nadzieja nam pozostała. Nadzieja, że jutro los się uśmiechnie - nadzieja głupiego człowieka... Głupi człowiek poświęci przyszłość dla chwili uniesienia. Utopiłeś moją radość w Pucharze Rozkoszy. Rozkosz ta na szczęście nie była bezkresna lecz ograniczona. Mam nieodparte pragnienie powiedzieć Ci: \"Obudź się! świat Cię potrzebuje... Ja Cię potrzebuję...\"... ale wiem, że nie zasługujemy na to, by ze sobą być. Pozostała już tylko wszechogarniająca pustka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czegoooo chcesz ... Napisano Luty 16, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
always_virgin_ 0 Napisano Luty 16, 2007 nie zrozumiałam tego...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewcinka 0 Napisano Luty 16, 2007 Cos o tym wiem..... Niestety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach