Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maamuskaa

Czy puścić na dyskotekę....?

Polecane posty

Gość potwierdzam
pokolenie zdecydowanie upada...ja powiem szczerze ze gdybym byla juz matka to balabym sie puszczac dziecko do szkoly mowie tu glowie o podstawowce i gimnazjum..naprawde szok co teraz sie dzieje...do szkoly powinno sie wyganiac dzieci a ja teraz mialabym watpliwosci :/

Gość potwierdzam
ale nie o tym mialo byc :)... ja tez pierwszy raz bylam w 1 klasie liceum to chyba 16 lat i wiedzialam jak sie bawic nie zaluje tych lat i tez juz sie chyba wybawilam bo wole isc do knajpki ze znajomymi niz na disco ;) choc czasem potrzeba sie wyszalec

Gość wodolot
jak jej nie puścisz to się sama puści

Gość Maamuskaa
??

Gość psycholog_mama
Droga Forumowiczko! Spróbuj puścić córkę na imprezę, jeśli wywinie jakiś numer i poniesie za to konsekwencje na pewno na przyszlość da jej to do myślenia. Trzymanie córki na siłe nie daje żadnego efektu, bo za wszelką cenę będzie chciała się wyrwać z domu a wynika to z chęci bycia takim samym jak rówieśnicy. Radzę przeprowadzić poważną rozmowę z córką co i jak, Miałam problem ze swoją 14-letnią córką, kiedy pewnego dnia przyszła pijana do domu. Po tym nigdy więcej nie spróbowała alkoholu. Wie, że jeśli zdarzy to się ponownie- już nigdy więcej do 18-stki nigdzie jej nie puszczę. Wiem jak było ze mną i wiem co znaczy iść na imprezę. Najlepiej jednak puszczać córkę z kimś godnym zaufnia. Pozdrawiam cieplutko

Mojej siostry tydzień temu o mały włos nie zgwałcili, jak się wybrała.

Gość troche jak nie
troche sie spoznilyscie to stary watek z 2007 r