jestem deska przegralam zyce 0 Napisano Luty 17, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pisz do anonimka Napisano Luty 17, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhe bhe bhe ha ha ha Napisano Luty 17, 2007 do kogo?:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgłaszammmsie Napisano Luty 17, 2007 nazywam się Zdzisław :) Pracuję na dworcu PKP w Krakowie jako porządkowy. Jestem prawiczkiem i mam zamiar czekać z seksem do ślubu. Czekam na szybką odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bhe bhe bhe ha ha ha Napisano Luty 17, 2007 powaga? zdzisek? ;\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeee Napisano Luty 17, 2007 ale imie fuj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a sama napewno nazywasz się Napisano Luty 17, 2007 Roksana albo Samanth Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeee Napisano Luty 17, 2007 SPADAJ BUBU:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lukasz21 Napisano Luty 17, 2007 Mam na imie Lukasz( wcale nie ak zabawnie jak zdzisław z dworca PKP). Uwazam ze ten temat wcale nie jest tak zabawny jak sie kolegom wydaje. To obrzydliwe kiedy leczymy swoje kompleksy traktując kobiety w kategorii kawałka ciała o pewnej wartosci użykowej. Ja skutecznie z tym walcze i odkąd patrze w oczy a nie na tyłek to widze w nich cos czego mi brakuje- delikatnosc, madrosc, wdziek:-). Pozdrawiam wszstkich i jesli ktos chce o tym popisac 500177773. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak też można Napisano Luty 17, 2007 wyrywać dziewice na wrażliwość :P Znamy ten numer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lukasz21 Napisano Luty 17, 2007 Kurcze ale mnie skwitował:-) Jesli masz technikę podrywania polegającą na klepaniu w tyłek to zapewne zostanisz mężem idiotki albo niespełnionym starym kawalerem. pozdrawiam i wiele zdrówka:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Enrike z Warszawy Napisano Luty 17, 2007 mam 30 lat, kawalerkę, uregulowane sprawy z urzędem skarbowym, zmieniam samochód, brak mi czasu na spotkania, mam 187 wzrostu, oczy niebieskie,jestem szatynem podobno przystojnym lubię romantyczne komedię i seks nie jest na 1 miejscu w moim życiu, ale jest istotny w związku z kobietą , którą pokocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Świętopełek Napisano Luty 17, 2007 Nazywam się Świętopełek i jam jest prawdziwym panem. Mam gród, 4 wsie i ziemi jak okiem sięgnąć. Bitną drużynę wojów i myto wysokie ściągam z traktów kupieckich. Ta która moją Panią zostanie zgodnie z najświętszym sakramentem miłować będę do końca dni moich i wszelkimi ziemskimi dostatkami ją obdarzę. Byle tylko zdrowego dziedzica mi powiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuzyn Szreka Napisano Luty 17, 2007 jestem ze Złotoryji ,często pierdzę jak się zakocham ale poczekam z tym seksem, jestem do Twojej dyspozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podszyw jest jak listonosz Napisano Luty 17, 2007 Zawsze na posterunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam na imię Wawrzon Napisano Luty 17, 2007 pochodzę z podlaskiego, mam zagrodę, 4 woły i 2 kozy , tylko baby brak, seks po ślubie, odezwij się na moją ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem odnalezionym bliźnim Napisano Luty 17, 2007 bratem Pawła Deląga, nie mam kobiety- jeszcze, jak jesteś fajna to Cię pokocham, na seks poczekam do ślubu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odkąd rozstałem się z Lolkiem Napisano Luty 17, 2007 postanowiłem , że w moim życiu seks nie będzie na pierwszym miejscu i dlatego chcę być z kobietą, która pragnie romantyzmu w związku. Odezwij się. BOLEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hobbit z lasu Napisano Luty 17, 2007 lubię u kobiet wielkie stopy - to mój fetysz , mam małą chatkę na skraju lasu, jeśli lubisz kontakt z przyrodą, spacery po lesie i pozwolisz mi pieścić swoje stopy to jestem TWój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ROLAND z Torunia Napisano Luty 17, 2007 w moim życiu liczą się tylko platoniczne uczucia, jestem prawym chrześcijaninem i nigdy nie plamię swojego honoru. Zostań damą mego serca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zwą mnie PINOKIO Napisano Luty 17, 2007 bo często poci mi się nos , jak patrzę dziewczynie w oczy i rozmawiam z nią o miłości, jeśli zniesiesz u mnię tę małą wadę, to obiecuję wielką namiętną miłość , na razie bez seksu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od kobiety oczekuję Napisano Luty 17, 2007 wielkiej FANTAZJI, niezwykłej osobowości i poczucia humoru HARRY POTTER Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię blondynki z grzywką Napisano Luty 17, 2007 na razie seks odpuszczam, jestem bardzo romantyczny, Jeśli zaakceptyjesz mój niski wzrost to Ciebie pokocham. MUMINEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antonio BANDERAS Napisano Luty 17, 2007 ROzstałem się z MELanią bo stawiała seks na 1 miejscu w związku dla mnie ważniejsze jest uczucie. Jestem do dyspozycji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lesław z Bytowa Napisano Luty 17, 2007 mam na imię Lesław i jestem impotentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nudze sie dziś Napisano Luty 17, 2007 takich jest większość ,no chyba że facetów znasz głównie z internetu to faktycznie erotomanów tu nie brakuje .....małe szanse na znalezienie kogoś przez takie ogłoszenie ale może ktoś tam w górze usłyszy twoje wołanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antonio BANDERAS Napisano Luty 17, 2007 nie jestem erotomanem i myślę, że koledzy wpisani powyżej też , mamy poczucie humoru i szukamy tej jedynej. Wśród kobiet , jak u mężczyzn trudno trafić na ideał. Ale szukać warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam blondynki z grzywką Napisano Luty 17, 2007 popieram kolegę w 100 % . Nie jestem erotycznym maniakiem tylko samotnym MUMINKIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JEstem ALVARO z Grudziądza Napisano Luty 17, 2007 dołączam moją ofertę do kolegów,przeżyłem niejedną fascynację, teraz leczę zranione uczucia przez kobietę i czekam na tę jedyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janko Muzykant z Kielc Napisano Luty 17, 2007 uprawiam kulturystykę i lubię disco polo , czekam na prawdziwą miłośc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach