Gość oIa442 Napisano Luty 17, 2007 tylu wspaniałych kandydatów :) Jak ja się zdecyduję :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KULFON dla Ciebie Napisano Luty 17, 2007 OLU zostawiam MONIKę wybierz zatem mnie, plisss :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PAPA Smerf a ja mam Napisano Luty 17, 2007 doświadzenie, jeśli nie przeszkadzają Ci siwe włosy, długa broda to gwarantuję , że przeżyjesz ze mną wielką miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja jestem kawalerem z Napisano Luty 17, 2007 długim stażem, pełnię funkcję premiera w tajemniczym państwie na P..., mów mi Jarek, długo byłem sam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DON KICHOT z Pćimia Napisano Luty 17, 2007 pani mego serca będzie wieść życie godne księżniczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MIETEK z KOłobrzegu Napisano Luty 17, 2007 jak lubisz romantyczne spacery nad morzem to zapraszam do mojego miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Józwa z Zakopanego Napisano Luty 17, 2007 mam mały szałasik na hali, ale dla Ciebie wybuduję porządną chałupę i będziesz miała ze mną, ze hej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Odarpi syn Egigwy Napisano Luty 17, 2007 w moim igloo znajdziesz komfortowe warunki, jeśli lubisz psie zaprzęgi i klimat polarnych nocy to będzie nam jak w raju, z seksem zaczekam do lata;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PASZCZAK z Nowego Tomyśla Napisano Luty 17, 2007 jeśli potrafisz docenić cechy charakteru, akceptując moje ewentualne braki urody to czekam jutro na pks o 20.30 w Nowym Tomyślu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DON PEDRO ze SLĄSKA Napisano Luty 17, 2007 CARRRRAMBA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdy_nie miałem dziewczyny Napisano Luty 17, 2007 jak chcesz kogoś takiego to mnie poderwij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FRANEK Złotopolski Napisano Luty 17, 2007 od wtorku będę pracował jako listonosz , jak lubisz granatowe mundury to jestem najlepszym kandydatem dla CIEBIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miś Uszatek z MALBORKA Napisano Luty 17, 2007 lubię horrory, taniec w,deszczu, zachody słońca i pigi na twarzy ukochanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miś Uszatek z MALBORKA Napisano Luty 17, 2007 miało być - piegi, ach ten mój romantyzm:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość E.T. mały kosmita Napisano Luty 17, 2007 :) lubię dziewczyny, które kochają zielone stworki;) miłość ze mną to gwarancja nieziemskich uniesień:) seks nie jest na pierwszym miejscu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szlachcic z wąsem Napisano Luty 17, 2007 twarde z wielkim żelazo topione kłopotem twardy dyjament żadnym nie poźyty młotem twardy dąb wiekiem stary skamieniały twarde skały na morskie nie dbające wały twaddsza-ś TY PANNO, której łzy me nie złamały nad żelazo, dyjament, twardy dąb i skały :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mecenas karol Napisano Luty 17, 2007 Oto ja! Poszukuję idealnej kobiety! Która sie zgłasza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LUdwik IV z Tarnowa Napisano Luty 17, 2007 jestem miły, dowcipny i ujmujący w chwilach wolnych jeżdżę konno ;) chętnie zabiorę Cię na przejażdżkę w okolice Tarnowa, bez zobowiązań;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOZIOŁEK MATOŁEK z Pniew Napisano Luty 17, 2007 jeśli interesuje cię życie na wsi, to zapraszam do siebie. ODziedziczyłem po babci niezłą dochodową szklarnię, domek z ogródkiem , a miłości jak nie ma tak nie ma, beeeee...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chłop z jajami Napisano Luty 17, 2007 mimo jaj , jaj se nie robię ale szukam baby do jaj;) może bedzie romantycznie;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Buła Bułkowski z Bułkowa Napisano Luty 17, 2007 a ja nie jestem romantyczny , choć dla mnie seks nie jest na pierwszym miejscu tylko PiWO jak piwo podasz kobieto, bo ja bynajmiej za uprawnieniem nie jestem ,to umówię się z tobą skarbie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POKemon z Warszawy Napisano Luty 17, 2007 jestem po operacji plastycznej, mam skołatane nerwy, i chciałbym założyć rodzinę. jak masz poczucie humoru to umów się ze mną bo muszę leczyć nerwicę. seks na razie niemile widziany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość księciunio z bajki Napisano Luty 17, 2007 to ja też się nadam, bo seksu nie lubię a swoim kobietom zakładam pas cnoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość księciunio z bajki Napisano Luty 17, 2007 a kluczyk do fosy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DES 0 Napisano Luty 17, 2007 Na pierwszym miejscu zawsze stawiam uczucie. Seks na drugim. A na trzecim wszystko inne. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość założycielko gdzie jesteś Napisano Luty 17, 2007 Hop Hop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urlih von Jungingen Napisano Luty 17, 2007 odkąd pamiętam zawsze byłem romantyczny, a na wyprawach krzyżowych w szczególności;) seks był na 4 miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GTustaw gusisław Napisano Luty 18, 2007 zostawiłem Maję bo za często lubiła bzykać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hop hop jest tu kto Napisano Luty 18, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kłapouchy z7milowego lasu Napisano Luty 18, 2007 czuję się samotny, czy jest dziewczyna, która mnie pokocha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach