Amant Wszech Czasów 0 Napisano Luty 18, 2007 A ja jestem kosmicznej klasy amantem i szukam wyznawczyń.Ale jestem wybredny:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość belzebub z piekła Napisano Luty 18, 2007 nie stawiam seksu na pierwszym miejscu, rozgrzewam do białości, jak zniesiesz to, że kradnę, przeklinam i dłubię w nosie przy ludziach to znak , że jesteś mi przeznaczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzeczny Franciszek Napisano Luty 18, 2007 lubię rozmawiać o przyrodzie;) jak pozwolisz to w plenerze mogę ci wiele zaoferować;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SŁODZIUTKI TELETUBIŚ Napisano Luty 22, 2007 LOLOLOLO , LALALALALAA! hEEEEJ!!!!! KWIATEK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rysiek z KLanu myślę że Napisano Marzec 17, 2007 jestem najbardziej odpowiednim kandydatem. Rodzina zawsze na pierwszym miejscu,burzliwe życie wewnętrzne ale spokojny ze mnie chłop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach