Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniak1

dojrzałośc łożyska

Polecane posty

Gość moniak1

Jak to jest z tą dojrzałością łożyska???? Są trzy stopnie dojrzałości. Ja będąc w 32 tygodniu ciąży mam właśnie trzeci stopień - lekarz mówi że wszystko jest ok ale mnie martwi fakt że pod koniec ciąży powinnam miec taki wynik a nie 8 tygodni przed porodem. Bardzo proszę o odpowiedź...

nie przejmuj sie u mnie było to samo :) a córeczke urodziłam w 39 tygodniu ciązy ....zdrową jak rydz ....(nie rydzyk heheh ;) ) zadnych objawów niedotlenienia itp ....wsio oki !! moze szybciej urodzisz ...albo podobnie jak u mnie taka Twoja \"uroda\" Nie przejmuj się - nie masz czym ! Lekkiego porodu i zdrowego dzidziusia . Dbaj o siebie 🖐️

Gość moniak1
Dziękuję bardzo trochę mnie uspokoiłaś... Lekarz też mówił że wsio oki ale wiesz jak jest. Będąc z synem w ciąży (teraz ma 6 lat) miałam zagrożoną ciążę dlatego teraz się martwię. Z nim też na szczęście było ok - poród w 40 tygodniu ciąży dziecko zdrowe itd. Tylko tam miałam problemy z hormonami... a tu nowa przypadłośc- trzeci stopień dojrzałości łożyska... Mam nadzieję że dotrwamy do końca ciąży z córeczką. Wam również życzymy wszystkiego najlepszego i dużo dużo słońca. Pa...

U mnie na dobbrym sprzecie do usg tez wychodził 3 stopień łożyska, byłam czesto monitorowana co chwile w szpitalu na ktg i na przepływach i wiesz co? Yrodziłam zdrową córeczkę,a przy porodzie pytałam połozna o stan mojego łozyska i mi powiedziała że to jest normalne bardzo ładne łozysko bez oznak przestarzałego. tak wiec widzisz - trzeba brac poprawke na wszystko.

Gość justaaaaaaaaaa
a mi moj lekarz nigdy nie wspomnial o łozysku a nie wiem czemu , mowil jedynie ze nie ma sie do czego przyczepic , wiec chyba wszystko jest ok?