Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolony

czy duży nos chlopaka dyskwalifikuje go u dziewczyn???

Polecane posty

Gość Szczera baba
i jeszcze jedno...WAZNE z operacją poczekaj do 21 r. zycia

twój nos jest ładny twój nos jest ładny twój nos jest ładny twój nos jest ładny twój nos jest ładny twój nos jest ładny twój nos jest ładny twój nos jest ładny twój nos jest ładny starczy :)

ja mam taką zwykłą twarz, typowe rysy uchodzą w tłumie, nikt mnie nie pamięta i nierozpoznaje jakbym robiła striptiz na stole nikt by nie wiedział później, która to, bo takich twarzy jak moja są tysiące

Gość Szczera baba
niezadowolony to Ty masz byc zadowolony z nosa a nie kobiety na niego patrzace :D jezeli Ci to przeszkadza i czujesz ze ogranicza Ci e t i mimo prob nie potrafisz go zakceptowac zdecyduj sie na operacje ale jak juz pisalam po 21 r.z. rozumiem Ciebie ;)

tu chyba nie chodzi o nos ale o brak akceptacji swojego wyglądu zoperujesz nos, znajdziesz coś innego nie wiem jak inne, ja nie lece na wygląd (ale fakt faktem, mój mąż ma duży nos :D)

Gość Szczera baba
uczucie odpychania swoim nosem nie jest mi obce, ale juz sie go pozbylam i nie mam kompleksu :D dlatego wiem co pisze jakbys mial nawet nos 3 razy wiekszy znaleźliby sie ludzie ktorym by sie to podobalo :) ale przeciez nie w tym rzecz, to Ty masz sie dobrze czuc we wlasnej skorze albo siebie zaakceptujesz z tym nosem, albo go zoperujesz bo inaczej kompleks bedzie Cie ograniczal pozdrawiam

Gość 5556465
a co jak np dzieci sie z niego smija na ulicy ze ma wielki nos ? świat jest okrutny i nie toleruje innosci :D :o

Gość buhahaha
niezadowolony "jaka prowokacja??!! mam powazny problem,czuje ze odpycham ludzi swoim nosem" jak jedziesz autobusem to "odpychasz" tych którzy stoją przed tobą czy też raczej jak stoisz w kolejce po bułki to "odpychasz" tego który stoi przed tobą

Gość Szczera baba
acha JEZELI masz problem ze zgryzem to tez go popraw

jak mi dziecko powie że jestem głupia to się tym nie przejmuje to taki przykład do wypowiedzi wyżej

Gość 5556465
a ty Szczera kobicinko nie bądz taka madra - zobacz co chirurg plastyczny zrobił z nosem Kayah albo Beaty Chmielowskiej ...wygladaja gorzej niz przed zabiegiem

Gość zależy jakie kostki i czyje
ja już po 2, odpowiednio zgrabnych :D:D

Gość Szczera baba
buahaha ROZUMIEM TO UCZUCIE i nie zycze Ci tego i nie jest to powod do wysmiewania nie wysmiewaj niczich kompleksow bo mozesz kogos mocno zranic !!!! ie zdajac sobie z tego sprawy

Gość 5556465
do ANKA ---------> tez mi odpowiedz :) ...moze sie zdarzyc że chłopak wejdzie do knajpy i dostanie w ten nos np od jakiegos skina który uzna ze jest zydem.....naprawde ciezko się zyje jak ktos sie wyróznia

Gość Szczera baba
do 5554545 DLATEGO PODAJE KONKRETNE NAZWISKO a kazdym srodowkisu znajdzie sie partacz !!!!!!!!!!!!!! i malo zdolny wiem o czym pisze :]

Gość Szczera baba
"świat jest piękny bo ludzie są różni" ania jasne, ze tak...ale nie popadajmy w skrajnosci :] na pewno nie chcialabys miec odtających uszu czy garbatego nosa jak diabel ciula za przeproszeniem pozdrawiam serdecznie

Gość Szczera baba
powyzsze porownanie nie dotyczy Twojego nosa niezadowolony ;) to raczej bylo porownainie do mojego z przed operacji ;)

a może się zdażyc że dostanie, bo skinom nie pasował koszulka, którą założył może nie chciała bym miec odstających uszu, ale kto inteligentny chce miec twarz jak barbie (pomijając oczy 4 razy większe od normalnych :))

Gość ale chodzi ci o średnicę oczu
czy o powierzchnię?

chyba o powierzchnię na twarzy tak dokładnie to się nie przyglądałam, ale chyba są od ucha do ucha

mam bardzo podobny nos i tez go nie znosze :P ale w sumie nigdy nie zauwazylam, zeby ten nos kogos zniechecal, wielu facetom sie w zyciu podobalam, a moj luby uwaza, ze jestem piekna i caluje mnie w ten nos, wiec chyba nie ma sensu az tak sie nosem przejmowac :) (chociaz fakt faktem, ze podobnie jak premier Kaczynski, i ja nie lubie, jak mi ktos z profilu zdjecia robi :P ) niezadowolony - Ty przynajmniej jestes chlopakiem, a pomysl - dziewczyna z takim nosem?? a jakos kompleksow nie mam :) (przynajmniej nie takich, zeby mi zycie utrudnialy..)

Gość Szczera baba
anka widac ze masz male pojecie o chirurgii plastycznej niestetyy ale u nas dalej sie przewaznie mysli, ze po operacji bedziesz wygaldac jak barbi, ze wsadzą jakas rure do pepka i nadmuchają cycyki do rozmiaru D, nosek bedzie maly jak u Klaudii Schifer (czy jak sie to tam pisze), od razu kadzda kobieta osiwieje przy narkozie i bedzie blondynką :] ja tak nie wygaldam :] Wojcicki inaczej operuje nosy meskie a nosy kobiece !!!!!! proponuje sie troche zaglebic w temat a nie tkwic ciemnogrodzie pozdrawiam

Gość Szczera baba
acha na koniec uwielbiam skczo o tofiku hahahhahahha "wszystko co oryginalne jest lepsze" :D

szczera baba chyba mnie nie zrozumiałaś nie pisałam nic o operacji plastycznej ale o sobie

Gość wirex
"wszystko co oryginalne jest lepsze" to prawda ale niektórzy potrafia zadowolić się gorszym

Gość Szczera baba
aaaa.... to przepraszam anka :)

Gość czarna inez22
mam ten sam problem,jestem ładną kobietką ale mój nos:(

proponuje zalozyc Stowarzyszenie Wielkich Nosow \"Orzeł\" :) niezadowolony, czarna inez22 - licze na Wasza inicjatywe ;)

Gość zieeeeeeeeeeeeeeeew
a może Nosorożec albo Pinokio :)