Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolony

czy duży nos chlopaka dyskwalifikuje go u dziewczyn???

Polecane posty

Gość niezadowolony
mam 190 cm wzrostu,wiec moze moj nos jest w miare proporcjonalny,ale przez okragla z profilu twarz,wyglada nieciekawie. tez nie lubie jak mi robia zdjecia z profilu. ktos tu pisal,ze nawet jak sie pozbede kompleksu zwiazanego z nosem,to znajda sie inne. One juz by byly,obok tego z nosem. Innych kompleksow nie mam. Dobrze ze penisa mam tez duzego,bo jakby tylko nos byl duzy,to bym sie 100X bardziej zamartwial!!

Gość eee tam moj facet tez
ma duzy nos, nawet baaaardzo duzy. Ale poza tym to niesamowita dupa:) wysoki brunet..... kobiety lubia mezczyzn zduzymi nosami. Maly to gorze wg mnie..........hehehehehe

Gość niie
nos razy 3 oznacza dlugosc czlonka.SUPI!!!!:D

Gość Szczera baba
hmmm mi jeszcze nie padlo na mozg i nie wynajduje sobie kolejnych komplksow hehe jezeli Cie ten nos denerwuje i krepuje to zrob operacje mowie Ci nawet malo kto zauwazy ze masz zoperowaany nos co do wzrotu to nos "pasuje" mi tez nos nie podobal sie z profilu ... koszmarrrnie the eagle has landed over

Gość niezadowolony
szczera baba,a jak reagowlai twoi znajomi na widok twojego nosa po operacji?? Jak sie czulas wogole PO??

Gość qtóraś
taniej cię wyjdzie jak sobie znajdziesz dziewczynę, która nie będzie na to uwagi zwracała

Gość ghgh
ja slyszalamz e jak facet ma duzy cos to znaczy ze tam na dole tez ma duzego:)

Gość ghgh
duzy nos mialo byc

Gość niezadowolony
przynajmniej mam wielkiego czlonka

E tam nosem się przejmujesz :P. Mój sam nie jest jakiś super. Też jest duży. Ale miałem go złamanego po raz pierwszy gdy miałem 8 lat :P. Drugi raz gdy miałem 19 a później to już sporty walki i to nie uniknione :). no i mam kobietę z którą jestem ponad 2 lata i jakoś jej to nie przeszkadza ;)

Gość a ja lubie duze noskiii
glupi jestes jaka tam operacja:D:D:D ja mam upodobanie do brunetow z duzymi nosami:D uwazam ze to fajnie wyglada i dziala na mnie ehhe daj namiar kolego to sie pobawimy:D:D:D

Gość niezadowolony
jestem szatynem ;) KFR-twoj nos jest normalny.

Gość taki jeden 24
ja tez mam duzy nos :( moze pozniej wkleje jakas fotke...

Gość Szczera baba
znajomi nie wiedzieli o oper., nikt z ludzi ktorzy nie wiedziele o oper. sie nie kapnelo o operacji nikomu nie mow !!!!!!!!!!!!! po co masz byc potem obiektem do plotek, chyba ze rodzinie nikt sie nie zorientuje, chyba ze osoba ktora baaardzo sie obsesyjnie przygladala twojemu nosowi operacja nie boli, jest przeprowadzana w narkozie

Gość iskakrak
ja też miałam operację nosa - z perspektywy czasu uważam, że to była głupota.. wcale nie wygląda lepiej niż przed. Tylko, że pozbyłam się kompleksów już całkowicie chociaż nie jest za ładny. po prostu stało mi się to obojętne. Nigdy już nie chciałbym przeżyć operacji nosa. Brr Autorze topicu, Twój nos jest naprawdę ok, mi się podobają takie nosy u facetów i wielu dziewczynom również. Co więcej nie lubię małych nosów u facetów. Szkoda że nie widzialeś nosa mojego taty, twój przy nim to pikuś. A jednak za tatą latały dziewczyny na studiach bardzo. Mój brat też ma duży nos i tak samo dziewczyny go uwielbiają. Nie wiem ile masz lat ale pewnie jesteś jeszcze bardzo młody, z czasem kompleks na punkcie nosa ci przejdzie zupełnie. spróbuj spojrzeć na swój nos jak na atut a nie przeszkodę

Gość pytanko19
a czy u waszych 'wielkonosych' chlopakow regula byl duzy wacek?? bo moj mial normalnego :)

Gość moreladnia
moj chlopak tez ma duzy nos, nawet bardzo..a i penisa tez niczego sobie;)

Gość sylwia-
ja piernicze ja bym mogła wszystko zrobić tylko nie ten nos a u chłopaka no to jakoś nie przeszkadza:-(

Gość Chłopie!
Weź daj sobie spokój! Chcesz robić operację plastyczną? Lepiej daj zdjęcie całej twarzy z profilu, to raz. Wtedy będzie widać, jak na tle widać nos. Po drugie-facet nie może się tak nad swoim wyglądem mamłać. Facet przede wszystkim musi być męski. A takie gadanie "mój nos jest za duży, to prawdziwe utrapienie-świecie, pomocy" na pewno nie jest męskie. Do tego jesteś bardzo wysoki, więc o co chodzi? O ten Twój męski, normalny nos? Ja na tym nosie żadnego blizniaka-pasożyta nie widzę....o_o

Gość Chłopie!
I jeżeli będziesz to jeszcze kiedyś czytać, babo jedna :D, to pamiętaj, że masz taki sam kształt twarzy, jak Lee Van Cleef, a on, poza tym, że grane przez niego postacie to byli zawsze badguy'e i twardziele, to miał jeszcze gorszy nos od Twojego! http://www.filmdope.com/Gallery/ActorsV/17506-6584.gif Ten facet (niestety) był kapitalny. Ale w większości oczarowywał nie wyglądem, a tym bezczelnym, bandyckim błyskiem w oku i stylem bycia!

Gość po prostu fajna
Ja te mam duży nos. Mam 15 lat. Mam ładne włosy i fajnie się ubieram. Jestem miła i otwarta. Jak myślicie ktoś zaakceptował mnie taką ? Bo ja bym zaakceptowała bym chłopaka z dużym lub krzywym nosem. Mi to raczej jakoś specjalnie nie przeszkadza. Ważne żeby nie był głupi a był fajny, żeby można było z nim pogadać i wgl. Jak chcecie to piszcie na moje gg : 25305538

Gość laura88
lepszy taki niż mały, zadarty, jak u kobiety:) poza tym jestes wysoki i resztę masz niby w porządku, nie masz się czym martwic. znałam kolesia niskiego, z wielkim nosem, okrągłą twarzą, pryszczatego - ten to miał przejebane, a i tak sobie radził :)

Gość ten nos z fotosikajest okropny

Gość duzy nochal
ja też mam duży nos jak na moją wielkość twarzy i w dodatku troche krzywy i nieraz mi sie ludzie pytają czy zlamanego nigdy niemiałem:) a mnie nos nigdy nieprzeszkadzał. siostra to mi powiedziała że wygląda jak skocznia k-120.:) można sie przejmować najwyżej wielkościa penisa ale nie nosa lol:) i choćby byl bardziej krzywy niz jest nigdy bym go niezoperował:)

Gość gość
Moja siostra to dopiero ma nochal wątpie czy jakiś facet ją zechce z taka kichawa chyba jakiś desperat :-)

Gość gość
chłopaka nie

Gość gość
up