Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce tego

*****jego uczucia stanely w miejscu

Polecane posty

Gość chce tego
nie jestem nachalna uczuciowo.... jak juz pisalam nie chodzi mi o niewiadomo co, naprawde dla mnie wystarczajacym gestem byloby chociaz zlapanie mnie za reke- ale niestety zawsze pierwsza ja to robie. czy to jest tak duzo??

Gość dr Syf-Malaria
Jeśli dany osobnik płci męskiej nie jest nazbyt wylewny to "złapanie za rękę" jest dla niego dużym wysiłkiem.

Gość chce tego
przypadkowa dziewczynaa- fajnie ze jestes! ksiazke ide kupic dzisiaj- juz napewno:) widze ze chyba faktycznie mi sie przyda! rozmowy chyba juz nie unikne bo wspomnialam wczoraj ze chce z nim porozmawiac i teraz nie mialabym co wymyslec- musze zrobic to jakos delikatnie zeby wlasnie nie wyszlo ze nie wymagam niewiadomo czego!!

Gość chce tego
byly momenty ze nie sprawialo mu wysilku przytulenie czy pocalowanie a teraz jak juz jestesmy troche dluzej jakos sprawia!

Leć kupić i przeczytaj! Zwróć uwage na fazy chodzenia na randki - gdy jedno jest szybsze i jest w innej fazie (już do przodu) a drugie nie. Mamy wtedy tendencje do wymagania od kogoś zachowań, na które ktoś nie jest gotowy. Zauważ, że cieszą nas, kobiete, te gesty, które po prostu facet robi dla nas, a nie te, ktore \"wychodzimy sobie\", a więc ciężko o nie powalczymy. Jesli więc się zdarzają, cieszmy się, jesli facet przestał, to może znak, ze chce się odsunąć. A mężczyźni ponoć dopiero w tym odsunięciu są w stanie przeanalizować swoje uczucia i zroumieć co czują. I jesli czują, wracają ogromnie stęsknieni z podwójną dawką gestów. :) Kobieta musi sie wtedy powstrzymać od zdobywania! Koniecznie! A my najczęściej wtedy zaczynamy \"naprawiać związek\". :) Pozdr

Gość chce tego
i nie kupilam ksiazki bo dzis podczas rozmowy powiedzial mi ze to koniec... :( tak bardzo mi na nim zalezy.

Gość d6778
Jak to koniec ???? Co Ci powiedział ????

Gość d6778
Opowiedz co sie stalo ?

Gość chce tego
to samo co w tedy w walentynki. ze jego uczucia stoja w miejscu ze nie rozwiaja sie. ze minal miesiac a nic sie nie zmienilo i powiedzial ze musimy to skonczyc:( strasznie mi zle...

Gość chce tego
okropnie sie czuje- bylam z nim taka szczesliwa- a tu dzis jak grom z jasnego nieba- dzisiaj- KONIEC!! najgorsze jest to ze i tak codziennie bede go widziec bo razem studiujemy :(:(

Gość lelllka
dobija mnie to :(

Gość d6778
A spytalas dlaczego te jego uczucia sie nie rozwijaja ???

Gość chce tego
pytalam- mowi ze nie umie tego okreslic! twierdzi tylko ze tak nie powinno byc ze po takim czasie bycia razem cos sie juz powinno dziac- rozwijac- a u niego sie nie rozwija:( strasznie mi zle bez niego- naprawde bardzo mi na nim zalezy ale chyba juz nic nie moge zrobic- i to jest najgorsze

Gość d6778
A jak to bylo z deklaracjami uczuc u niego ? Mowil ze co do ciebie czuje ?

Gość chce tego
nie nigdy nie mowil ze kocha- bo obydwoje bylismy po dlugich nieudanych zwiazkach i wiedzielismy ze nie ma sensu rzucac slow na wiatr- ze ze wszystkim trzeba poczekac. mowil ze lubi, ze uwielbia.....

Gość elizabethhhh
mysle ze mowił co czuje lubił i tyle a to ze sie mowi wiesz jestem po zwiazku no wlasnie kochał i kocha inna wiec ciebie lubi trzeba było słuchac co mowi

Gość d6778
Ja tez kiedys bylam w podobnej sytuacji, z tym ze ja nie uslyszalam ze nie moze sie zaangazowac, ale ze to chyba nie to. Po 2 miesiacach odszedl i nie wrocil. Smutne a prawdziwe, a ja mam wciaz do niego sentyment. :(

Gość d6778
Może sie jeszcze chlopak ocknie, mlodzi jestescie i moze on tak naprawde nie wie czego chce.

Gość chce tego
no wlasnie to ja go wyciagnelam na rozmowe (i wogole sie czegos takiego nie spodziewalam) a tu masz.... powiedzial by mi ale podejrzewam ze nie wiedzial jak po tym co bylo miesiac temu bo bal sie... znam go dobrze i wiem ze predzej czy pozniej by mi to powiedzial!! i wiem ze mowiac mi ze mnie lubi, uwielbia mowil szczerze- i nie jest prawda to ze kocha swoja byla!!

Możesz zrobić jedną rzecz: nie uganiać się za nim. książkę sobie kup. Bo naprawdę warto. On może jeszcze nieraz tak zrobić: wrócić i ty musisz wiedzieć, co robić, żeby tego tak strasznie, nie przeżywać. Puść go wolno! Niech idzie! Puść go!

Gość roseee
do chce tego no to teraz jestesmy juz w zupelnie identycznej sytuacji, przykro mi, naprawde wiem jak sie czujesz. Ja to przezywam od 3 dni. Nie ma slow pocieszenia, pozostaje tylko nadzieje, ze przemysli i zrozumie co stracil :)

Gość chce tego
tylko to jest takie trudne- strasznie trudne bo mi tak bardzo zalezy. zostaje teraz z tym wszystkim sama:( i nie wiem jak dam sobie z tym rade widzac go codziennie na zajeciach:( dzisiaj np przed zajeciami spotkalismy sie porozmawialismy a potem od razu na zajecia... nawet nie mialam kiedy "poplakac" :(

Gość chce tego
roseee----> przykro mi bo wiem co przezywasz. to naprawde jest okropne- zwlaszcza gdy nie da sie o nim zapomniec bo wie sie ze i tak sie go codziennie bedzie widziec. w moim przypadku nawet jak mu czegos zabraknie to nie bedzie chcial po raz 3 wchodzic w ten zwiazek bo bedzie sie bal ze za miesiac mu sie znowu cos odwidzi i znowu bedzie musial mnie ranic! i taka swiadomosc jest najgorsza:(

Gość roseee
i dodam ze do mnie tez to spadlo jak grom z jasnego nieba. Chociaz w sumie moglysmy sie domyslec po tym np nieokazywaniu gestow, ale moze nie chcialysmy i same sie oszukiwalysmy ;/

Gość roseee
czemu piszesz ze po raz 3 ?

Gość d6778
Dziewczyny...Ja wiem co czujecie. Dzien przed "zerwaniem" powiedzial ze jestem dla niego wazna, ze mu zalezy na mnie, poczulam sie pewniej a tu klops ! Bo na nastepny dzien powiedzial " zegnaj" . Takze same zobaczcie jakie to niesprawiedliwe.

Gość roseee
do d6778 wlasnie nigdy nie mozemy byc pewne, jak mozna tak z dnia na dzien zmienic zdanie tego nie rozumiem

Gość chce tego
jesli masz ochote przeczytaj wyzej:) a po krotce to opowiem ci to tak 1. zaczelismy sie spotykac- bylo ekstra, bosko- az brak slow 2. w walentynki powiedzial ze ma watpliwosci czy to to- i chcial skonczyc ze wzgledu na mnie bo mimo ze chcial byc ze mna bal sie wlasnie o to ze ja jestem bardziej zaangazowana niz on- ale pogadalismy i doszlismy do wniosku ze nie mowimy sobie definitywnego NIE- ale spotykamy sie na zasadach przyjacielskich 3. i wtedy po tygodniu tych przyjacielskich spotkan powiedzial ze chce sprobowac- bo przez ten tydzien brakowalo mu czegos, nie mogl doczekac sie spotkan..... wiec mysle ze bedzie sie bal zaczynac znowu cos od nowa po raz 3... nawet jak mu czegos zabraknie i bedzie tego chcial:(