Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lia....

sex ze swoim facetem, ale...

Polecane posty

Gość lia....

przez telefon, dzis bedziemy to znow robic. chcialabym go rozpalic tym co bede mowic. ale nie jestem pewna co :P . moze bede mowic, jak sobie wyobrazam co robimy jak sie kochamy? podpowiedzcie :P .

Gość lia....
jak juz mu wszystko opowiem to tradycyjnie ulze sobie uderzajac trzy razy doniczka w moj pusty lep, a wtedy z pokoju obok nabiegnie mam i spyta czy przypadkiem nie jestem glodna :-) mam dba o moje 105 kilogramowe cielsko :-)

Gość lia....
po co sie podszywacie, az tak znudzeni brakiem swojego zycia seksualnego :D .

Gość lia....
nie bojcie sie to byl pierwszy raz , bo jest na wyjezdzie :) . normalnie to jest zwykły sex, tzn niby zwykły bo naprawe namietny i wspaniały, zreszta co tu bede burakom tłumaczyc :) .

Gość tantara
witaj lia...przez telefon można cuda wyczyniać, mam takie doświadczenia, kiedy mój kochany był daleko, rozmawialismy przez skypa, to daje swobodę, bo nie ma rachunków, mówimy do mikrofonu, więc ręce sa wolne nasze zabawy głównie polegały na tym, że on kierował moimi dłońmi, prosił abym dotykała nimi różnych części ciała, muszę przyznać, że na początku mnie to peszyło ale przełamałam się, pytałam co on teraz robi, jak się dotyka i jak się czuje, to niewiarygodne ale kończyło się wspólnym szczytowaniem, potem zasypialismy przy włączonym skypie, słuchając swoich oddechów, polecam...