Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę pilnie o radę

Oriflame-czy warto ?

Polecane posty

Gość olga klepacz
hmm.... tak chcialam sie dziś "pokłócić", bo nie mam nic innego do roboty :P hmmm...wzruszająca jesteś

Jak się komuś nie chce chodzić do normalnego sklepu to się można ewentualnie skusić na jakies niekolorowe kosmetyki: żele, dezodoranty, maseczki , kremy itp. Ale jeżeli chodzi o \"kolorówkę\", to bym nie ryzykowała... te kolory podane z katalogu częśto różnią się od prawdziwej barwy... No i w ogóle ja muszę zobaczyć, dotknąć i powąchać kosmetyki kolorowe zanim kupię..

Hey, jestem zainteresowana serią kosmetyków Oriflame które wypróbowałam gdy byłam u cioci, ale nie chcę szukać konsultantki. Jest sens zostawania konsultantką na własne potrzeby? Mógłby mi ktoś wyjaśnić na jakiej działa to zasadzie... będę bardzo wdzięczna za rady.

Gość domina86
ja mam z oriflame taki zloty cieni ,koszt,ok 30 zl i powiem ze jest naparwde super ,zwlaszcza na wieczor, tylko musicie uzywac na mokra szczoteczke/gabeczke czy jak to to sie nzaywa czym ten ien sie naklada,bo tak normalnie to wtedy bym pwoieidzila ze badziewie..... kiedys mialam ten blyszczyk dwustronny i nie za bardzo.....

Gość do kosmetykow oriflame
troche sie zrazilam... mialam dwie rzeczy, kiedys dawno taka kredke chyba do ust jak dobrze pamietam i nie bylam w 100% zadowolona, mysle ze w nizszej cenie mozna by bylo kupic mniej wiecej tej samej klasy kosmetyk, ostatnio dostalam podwojny cien do powiek i niestety caly sie pokruszyl i zostal z niego pyl w opakowaniu :( bo pozatym byl na prawde dobry, ale moim zdaniem takie pokruszenie to duzo... osobiscie uzywam kosmetykow miss sporty i jestem z nich na prawde bardzo zadowolona i przede wszystkim nic mnie nie uczula, bo z roznych firm czasem mialam jakies alergie w postaci podpuchnietych lzawiacych oczu (np Pierre Rene-eyeliner, wibo-kredka i cien do powiek, a z Avonu uczulenia nie mialam tylko od cieni do powiek :/) tak wiec ani jedna ani druga firma za bardzo mi nie pasuje i raczej ich unikam

Gość do Keishy
Jedynym tanim sposobem na kupowanie dla siebie kosmetyków jest Allegro.Ja już tak robię od dawna.Kupuję nowe zafoliowane kosmetyki.Już zamówiłam nową serię kollagen.Nie wiem czy im się opłaca [chyba tak] bo mi na pewno.Nawet będąc konsultantką nie kupowałam tak tanio.

Keisha, wysłałam Ci mailem informacje o zasadach współpracy z Oriflame. moim zdaniem warto zamawiać choćby dla siebie ze zniżką. jeśli ktoś jeszcze ma pytania dot. współpracy z Oriflame, to zapraszam.

Gość zasady
mam pytanie,czy są limitu zakupów dla siebie zakładając ,że się zapiszę i czy muszę co miesiąc robić zakupy.I jakie są koszty przesyłki jeżeli moje zamówienie nie osiągnie iluś tam złotych ?

Gość upppppppppp
podnoszę

Limitów nie ma a zakupy robisz kiedy chcesz. Jezeli nie uzyskasz jakiegos tam progu punktowego to placisz 5 zł opłaty detalicznej, lub dodatkowo opłate za przesyłkę jezelii kosmetyki chcesz otrzymac prosto do domu. Chyba w tych głównych filiach, gdzie są magazyny nie płaci sie opłaty detalicznej, nizaleznie od tego ile pkt uzbierałas - ale nie jestem pewna w 100%

Gość myślę
że warto.Są dobrą alternatywą dla Avon