Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

molina

czy za ok 1500zł kupie wszystko dla niemowlaka?

Polecane posty

o mój Boze!!!! ja chyba nie wierze w to co czytam!!! a ta cała donna leng?? Kto to do cholery jest?? jakis jaskiniowiec fuuuuujjjjjj....Lepiej nie planuj donna tego dziecka bo wyrosnie na zadufanego w sobie bezuczuciowca ...jestes straszna...a za 1500 to zrobisz juz mnóstwo:) Pozdrawiam cie M.:)nie przejmuj sie tymi emocjonalnymi biedakami....

Gość P O N A W I A M
:)

kobieto za 1500zl porywasz sie z motyka po slonce:) ja mojej siostrze kupilam na prezent wozek za 1800zl sama spacerowka.Za 400zl kupisz klamot ktory sie szybko rozwali i wazy bardzo duzo. Dostaniesz becikowe wiec kupisz wyprawke.Wiadomo ze zarabiajac 680zl nie kupisz wozka za 2000zl. Ja na kosmetyki trace wiecej i paliwo w miesiacu niz 680zl:)

Gość molina widze ze juz masz 2
nicki

pracuję u producenta odzieży niemowlęcej i wiem ile co kosztuje...bynajmniej u mnie w hurtowni.... wyprawka na pierwsze 2-3miesiące łącznie z pościelą do łóżeczka to koszt ok.500-600zł do tego wózek to koszt ok 700-1000zł z bajerami , łóżeczko to koszt ok.300-500zł z drewexu z szufladą i wyciąganymi szczebelkami, przewijak ok.200zł......lista bardzo długa ale moja droga po pierwsze i chyab najważniejsze nie można wszystkiego przeliczać na pieniądze! a radę sobie zawsze dasz...trzymam kciuki życzę dużo powodzenia, pozdrawiam ciepło....