Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga80

Dlaczego tylu facetom zależy na dziewictwie przyszłej żony

Polecane posty

A dlaczego? Dlatego że to przyjemność która zdarza się większości facetów raz w życiu, a nieudacznikom nigdy?

Gość Prrawda

Gość nom nom nom
" jak głupia szmata to tym bardz na żonę się nie nadaje" Masz rację. Czyli jak poznasz jakąs dziewicę i się w niej zakochasz, i jej to powiesz. I co nauturalne, będziesz chcial się z nią kochać, to ona powinna być mądra i cię jak najszybciej zostawić. A już broń Boże nie iść z tobą do łózka, bo pewnie kłamiesz i chcesz ją tylko wydymać. Człowieku przez takie myślenie sam sobie możesz zrobic krzywdę.

Gość Jutro 28 latek i chciałbym
jeszcze znaleźć piękną dziewicę na żonę

Gość dopiero mi się włączyło

autorko topiku- jesli facet cie rzucil z takiego powodu to znaczy ze zrobil ci przysluge-bo chcialabys spedzic reszte zycia z takim frajerem???? Marcin*- ja jestem jeszcze dziewica i nie wiem jak dlugo nia bede-moze strace to akurat z moim mezem a moze nie (np moja siostra spala tylko ze swoim mezem bo zaczeli chodzi ze soba w wieku 15 lat, rok tem wzieli slub-po 8 latach bycia ze soba) ale jesli stracilabym dziewictwo z facetem a potem wzielabym z nim slub to nigdy bym nie zdradzila bo nie uznaje czegos takiego, a zdrada z powodu \"chce zobaczyc jak to jest z innym\" to juz wogole idiotyzm bo seks to seks-z innym jest tak samo :o ale glupie teksty w rodzaju ze na dziewczyne to tylko dziewica mnie rozbrajaja-sorry ale na swiecie jest mniej wiecej tyle samo kobiet co mezczyzn wiec nie wystarczy nas na tyle zeby kazdy z was mogl sobie przeleciec po 5 dziewic :P, to jest takie bezszensowne-chciec przeleciec kobete tylko dlatego ze jest dziewica a potem jak ja zostawicie to juz bedzie \'towar bezwartosciowy\' tak???

Gość trudno jak trafi mi się niedzi
niedziewica to będziemy żyć bez ślubu

Gość do trala la la
"pozeraczy dziewic? lol szkoda mi cie że takie masz doswiadczenia ,jestes klasycznym przypadkiem styranej przez facetów kobiety która ma o nich złe zdanie bo tylko z takimi sie zadawała i takim dawała na prawo i lewo " no to koleś marny z ciebie psycholog bo tak sie składa że jestem dziewicą, nigdy z nikim nie byłam i unikam w życiu pożeraczy dziewic - jasne? nie zwiążę się z kimś kto jako warunek stawia że mam być dziewicą i żadna normalna dziewica się z kimś takim nie zwiąże

Gość do trala la la
tak jasne może jeszcze z bananem stracę cnotę z normalnym facetem a nie z frajerem siedzącym na babskim forum w necie a swoją drogą jesteście nieźle pojebani jak nie-dziewica to szmata i suka jak dziewica - to współżyje z ogórkami weźcie się zastanówcie czego chcecie

Gość nigdy nie zostanę frajerem
i nigdy nie ożenię się z używaną

Gość taona
nigdy nie zostanę frajerem i nigdy nie ożenię się z używaną Oczywiscie, ze nie, bo zadna normalna dziewica nie wyjdzie za ciebie.

Gość Sossi
a z dziewicami(cnotliwe) to jest tak: >>Jaka jest różnica między cnotliwą a nie cnotliwą dziewczyną? Różnica kolejowa. Do cnotliwej jest pociąg, a do nie cnotliwej kolejka TO hasło wymyslec mogła jedynie dziewka z syfilisem, usprawiedliwiajaca szastanie sromem. Wierzcie mi niecnotliwa zawsze traktowana będzie jak szmata z tejże kolejki. Każdy po zaliczeniu takiej później na nią napluje. Czemu dziewczyny nie pojmują, że po łatwym seksie faceci instynktownie się nimi brzydzą i traktują jak "kał"?. Czemu puszczalskie uważaja się za atrakcyjne - pzreciez zazwyczaj to brzydule :)

Gość prezenterka
Na dziewictwie zalezy facetom majacym mentalnosc sredniowieczna: chodzi o wylaczne posiadanie swojej wlasnosci. Wszystkie kobiety stanowczo nalezy ostrzegac przed facetami bredzacymi o dziewictwie: to bardzo dobry sygnal o tym ze beda traktowac was jak przedmioty.

Gość docent
odpowiedż jest prosta . bo zaden szanujący się męzczyzna nie chce ruchac kaszalota który spał bóg wie z czym {a jak spała z jakims murzynem ktory mial aids } nikt nie chce byc chory a od wieków wiadomo ze to kobiety roznoszą choroby weneryczne poniewaz w srodowisku ich narządów rozrodczych znajduja sie dogodne warunki do rozwju takich schorzeń .

Gość onaa1986
no dobrze a co w przypadku jak laska byla z kims 3 lata i spala z nim zalozmy 2-3 razy... odnosnie wczesniejszej wypowiedzi chyba jeszcze z 1 str. lepiej zebywiedziala co to znaczy przed slubem niz po probowala z innym

Gość marekxx
tez chcialbym zabrac glos w tej sprawie. ja jestem z drugiej strony to znaczy ja bylem prawiczkiem i ozenilem sie z moja pierwsza kobieta - ona miala liczne doswiadczenia i nie zawsze szla do lozka z facetem z milosci, raczej dla zabawy. mimo to wiem ze mnie nie zdradzi a w sexie zawsze jest cos ciekawego dla ludzi z wyobraznia czego ni e robila z nimi. poza tym to moze nobilitowac ze wybrala mnie chociaz miala innych, tzn. moze to nawet lepiej to znaczy ze jestem od nich lepszy - oni nie wzbudzili jej uczucia i po jednym numerku odpadli, ja zostalem jej mezem wiec perspektywa jest rozna zaley od podejscia

Gość marekxx
Dodam jeszcze że oni mieli długie kutasy, a ja mam więcej kasy :)

Gość pogromcaidiotow
Dajka, bo spala z innymi facetami przed spotkaniem przyszlego meza? Puknij sie w leb. W takim razie kazdy facet to "dajek"

Gość pogromcapogromcówidiotow
Nie. Facet to "zdobywaca". Idioto.

Gość zosia_samosiaaaa
faceci sami sobie przeczą :P chca dziewice ale jak sa w zwiazku to chca seksu... zaden nie poczeka do ślubu !!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem dziewica mam 23 lata mam super chlopaka ponad rok chce sie z nim kochac,ale kto wie co bedzie za jakis czas moze sie z nim rozstane i co bede szmata ? bo raz to zrobilam... BEZSENS...

Gość odpowiedz jest prosta
i takie tez odpowiedzi padly na tym forum-tacy faceci ktörzy wymagaja aby ich dziewczyna byla dziewica po prostu boja sie ze ich poprzednik mögl byc po prostu lepszy,oczywiscie zaden z tych pseudo-mezczyzn sie do tego nie przyzna.Bo co to w ogöle znaczy zuzyta?? ze sie pare razy kochala z innym chlopakiem? ze co niby jej sie zuzylo?? A wam sie przypadkiem fiut nie zuzyl??I zgadzam sie ze stwierdzeniem ze facet ktöry wymaga dziewicy traktuje swoja dziewczyne jak przedmiot i biada takiej ktöra za niego wyjdzie.I tacy tez zdradzaja.

Gość zosia_samosiaaaa
co innego jak dziewczyna przespi sie np. z jednym czy dwoma chlopakami z milosci po dlugim okresie znajomosci a co innego jak sie puszcza... takiej tez bym nie chciala gdybym byla facetem...

od kiedy to wartosc kobiety zalezy od jakiejs blony:o....ze niby dziewica bedzie lepsza zona:o...eeehh

Z moich doswiadczen wynika ,ze 1.Kobieta Dziewica bedzie lepsza partnerka w łóżku,a to dlaczego? Dlatego,ze facet urobi ja sobie pod swoje gusta, tak jak on lubi poniewaz ona nie ma doswiadczen . 2. Mężczyzna to łowca, tak juz jest i kropka! Jeżeli czegoś chcą to muszą to dostać i już, choćby niewiadomo co musieli zrobić to i tak zdobędą swoja zdobycz. 3.Ładna,madra kobieta ,a do tego dziewica! Same zobaczcie jak to brzmi, no po prostu iderał. A teraz podsumowanie! 1.Faktem jest,ze mężczyzna szuka kobiety dla siebie, bez względu czy jest dziewicą czy nie, jeśli sie zakocha to nie ma to znaczenia.AUTORKO TOPIKA -> jeżeli twój chłopak cie rzucił to znaczy,ze cos mu sie w tobie nie podobało, a juz na pewno cie nie kochal! zakochany facet kocha bez wzgledu czy jestes dziewica czy tez nie! 2.Mężczyzna dla którego wyznacznikiem dobrej żony jest dziewictwo jest poprostu głupi! Tak głupi! A dlaczego?\\ durni męzczyźni czy wy nie wiecie,ze w Polsce bardzo popularne sa operacje przywracajace błonę dziewiczą! Nie wiem ile to kosztuje,ale z pewnego źródła wiem (znajomy chirurg!),ze operacje te są bardzo popularne! Czyli wyobraźmy sobie,ze mamy na roku totalną dzi****, koleżanka otwarcie sie przyznaje,ze lubi \"ten sport\". Po studiach koleżanka poznaje bogatego chłopczyka, dajmy na to młody prawnik z dobrej rodziny.W trakcie krótkiej znajomosci okazuje sie,ze chlopczyk ma duzo pieniążków,ale szuka porządnej dziewczyny.... Nasza koleżanka płaci 2000 zł ( sorry,inwestuje w siebie), i jest świerzą dziewicą :) w kilka godzin. Pobieraja się, chociaz wszyscy wiedzą ,ze panienka lubi dawac, nikt tego zakochanemu gosciowi nie powie, tym bardziej,ze chlopak nie widzi na oczy nic poza ta laska. JAKI Z TEGO MORAŁ? A taki,ze facet w towarzystwie rozpowaiad jaka ma dobrą żone,a ona go robi na każy mozliwy sposób, nie mówiąc już o tym,ze dla niej małżeństwo to interes, a nie żadna miłość! Takie kobiety sa wyrachowane i zrobia wszystko,zeby złąpac takiego głupiego Łuosia! MORAŁ 2 Drodzy chłopcy dziewictwo to fajna rzecz!, ale oceniajcie kobiety po charakterze! tak po charakterze! bo w dzisiejszych czasach fakt bycia dziewica o niczym nie swiadczy, a juz na pewno o tym czy kobieta sie szanuje czy tez nie! Poza tym seks jest normalna częścią zycia, wiec nie mowmy tutaj o jakims zurzyciu, kobieta nie jest zurzyta poniewaz żyla w stałym zwiazku zanim poznala ciebie! jezeli tak myslisz to jestes idiota i nie zaslugujesz nawet na seks z krową! pozdrawiam

Gość upupupup
upup

witam! matko... ludzie! jaką Wy macie mentalność!!!! facet jak na chuju miałby i 1000 lasek to jakos nikt mu az tak tego nie wypomina! ale jak kobieta nie ma błonki to juz jest uwazana jako gorsza, zuzyta itp. itd. tak samo jesli laska strzela lody to szmata, lodziara itd.. ale jesli koleś robi minety to jakos nikt go nie wyzywa, nie smieje sie nie poniza! a wracając do tematu moja obecna kobieta była dziewicą i przyznam szczerze że bardzo mi sie to podobało!!! ze jest taka \"czysta\" nienaruszona..... dla mnie to jest baaaaaaardzo duża zaleta!! ale moze jestem jakis staroświecki :P

Gość przedstawienie musi trwać
Przeczytałem ten temat z dwu ostatnich stron i widze tu dużo negatywnych emocji , jak się jednak nie uśmiechnąć z politowaniem czytając taki tekst jakim uraczyła nas chociażby-mariosa .Zostałem poinstruowany w niezbyt grzeczny sposób , ze w Polsce bardzo popularny jest jakoby zabieg rekonstrukcji błony dziewiczej, co miał orzec autorytarnie znajomy mariosy ,..problem tylko w tym co znaczy słowo popularny .Patrząc z punktu widzenia owego chirurga ,popularniejsze sa pewnie jeszcze zabiegi korekcji uszu ,nosa ,brwi, itd...Jednak jeśli przy paczylibyśmy się znajomym z naszego otoczenia ,czy rzeczywiście można spotkać az tak wiele osób po takich „poprawkach „....wręcz standard jak można by odnieść wrażenie czytając ten tekst. Zresztą przypuszczam że większość tych oszustw po jakimś czasie i tak wychodzi na jaw ,gdyż można sobie co prawda zrekonstruować błonę fizycznie ,ale opinie jaką sie ma w środowisku juz nie .Pominę już kwestie trwałości związku budowanego na kłamstwie .:) Zgodzę sie natomiast ze stwierdzeniem mówiącym o wyrachowaniu kobiet zwłaszcza jeśli chodzi o sprawy finansowe i dobór partnerów .....przykładem mogą posłużyć chociażby tematy dotyczące intercyzy małżeńskiej .Kiedy inicjatywa tego typu wychodząca ze strony bogatszego mężczyzny jest postrzegana jako próba tymczasowości uczucia wręcz na granicy oszustwa z jego strony .....natomiast gdy ten sam dylemat dotyczy zamożnej kobiety ,możemy usłyszeć że nie ma w tym nic niestosownego ...przeciecz dziś jest ten, jutro może być ktoś inny ,różnie sie w życiu układa , a pieniądze z pewnością sie przydadzą... ..taka typowa hipokryzja wychodzi na jaw .:( Wracając jednak do tematu chciałbym abyście sobie uświadomiły że posiadanie takich atrybutów kobiecości jakim sa długie włosy ,biust ,długie paznokcie czy tez inne rzeczy to trochę za mało, takich kobiet sa miliony .Próby ośmieszania poprzez wyzwiska i pseudo teorie dowodzą tylko jak bardzo jesteście sfrustrowane .Oczywiście możecie sobie też tupać nóżkami ,marszczyć brwi i przekonywać na wzajem jak jesteście wartościowe .Nie zmienia to jednak faktu że wielu mężczyzn chciałoby być pierwszymi dla swojej wybranki i maja prawo o tym głosno mówić czy będzie sie to kormus tutaj podobało ..czy tez nie .Warto wykazać sie pewną dozą autorefleksji i odpowiedzialności przed pójściem do łózka i zastanowić czy osoba z ktora stracisz dziewictwo jest to ten właściwy ,...nie kierować sie tym, że Ola juz nie jest ,...Ania tez nie ...więc i na mnie pora z pierwszym lepszym, który trochę pobaje ruje .Większości kobiet wydaje się ze sa bardzo przebiegle w rzeczywistości sa tez bardzo próżne .:) Poza tym mężczyźni tez sa różni ,dla pewnej części nie ma to żadnego znaczenia .Chociażby ,fetyszyści ,lub klienci korzystający z usług prostytutek ,potrafią sie czasem w niej zakochać patrzac na jej bogate wnętrze ...czyż nie jest to piękne ...albo inny przykład wartościowego mężczyzny typu Simon Moll ,poeta ,erudyta ,prezes fundacji Migrator Theatre ,nie zadawał takich zbędnych infaltywnych pytań typu ...czy jestes dziewicą, poco zawracać sobie głową takimi "drobnostkami "skoro ważne jest tylko tu i teraz . Dla faceta który nie chce mieć stałego związku (w sensie małżeństwo ) ,tylko krótkotrwały romans ,nie ma żadnego znaczenia stan jego wybranki...czy naprawdę nie dostrzegacie tej różnicy ?:) Powiem tylko na koniec ze dosyć dobrze ilustruje ten temat powiedzenie brzmiące; „mężczyzna chce być pierwszym dla kobiety , natomiast kobieta ostatnią dla mężczyzny „na tej linii trudno o wzajemny kompromis... niestety ze smutkiem stwierdzam że ilość nie przekłada sie na jakość ,,chociaż bywają tez prawdziwe diamenty szczególnie cenne z punktu widzenia poszukiwacza, może jeszcze nie oszlifowane ...może jeszcze bez należycie godnej oprawy potrafiącej podkreślić jej walory ....jednak poszukiwacz juz wie, ze znalazł cenny skarb o który trzeba zadbać ,..natomiast te wszystkie błyszczące podróbki imitujące na zewnątrz oryginalność ,a w środku będące tylko plastikiem można spokojnie oddać komuś innemu .W sumie mógłbym jeszcze wiele napisać ale juz mi sie zwyczajnie nie chce ,:D i tak tutaj nikt nie przekona drugiej strony....ten temat jest dosyć szeroki i głęboki (ze tak powiem), co człowiek to opinia .:) Pozostaje mi tylko mariposo odnieść sie juz tylko konkretnie do wyzwisk jakimi raczyłaś obdzielić sprawiedliwie wszystkich myślących inaczej niz Ty,nie spełniających standardów poprawności, w tym moją skromna osobę ,nie będę kłamał jeśli stwierdzę fakt że nigdy nie miałem w zwyczaju przejmować sie opiniami lachociąga pospolitego jakim jesteś, występującego dosyć często w przyrodzie (łacińskiej nazwy niestety nie pamiętam ) .Pozdrawiam i tyle w tym temacie .:)🖐️

No i co z tego ze nie jest dziewica? :D jak ktos jest z kims kogo kocha to normalne ze uprawia z nim seks - niestety w naszej kulturze seks ciagle postrzegany jst jako cos zlego,brudnego,zakazanego a nie jako naturalny poziom w zwiazku itd itp, tak samo jak ciagle wiekszosc spoleczenstwa nie moze uwierzyc ze kobieta ma potrzeby seksualne,ze facet ktory puszcza sie na kazdej imprezie z inna laska to taka szmata jak dziewczyna ktora robi to samo,ale coz, zabawne mamy spoleczenstwo:) Uwazam ze jesli ktos ma stalego partnera, ktorego kocha, to najzupelniej naturalnym jest ze uprawia z owym partnerem seks, tak samo jak decyduje sie z nim zamieszkac czy kupic psa, nie bardzo rozumiem co w tym jest dziwnego....? zycie sie roznie uklada, ludzie sie czasem rozstaja, tak samo jak moga sie rozwieźć - i co, taka rozwodka to dla was dziwka?:) i jako zona bedzie zdyskwalifikowana bo z bylym mezem uprawiala seks?:) oczywiscie kazdy ma swoje poglady - ci co chca niech sobie szukaja dziewicy, skoro to dla nich wyznacznik wartosci czlowieka - well:) dla mnie takim wyznacznikiem jest raczej to czy ktos jest lojalny,zabawny,inteligentny,cieply, serdeczny itd itp...ale jak juz napisalam wyzej, kazdy ocenia innych po swojemu:D pozdrawiam:)