Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volume/przeniesienie

Czy to jest takie ważne?

Polecane posty

Gość volume/przeniesienie

Czy to jest takie ważne? [18.02] 12:12 volume Czy naprawdę związek musi opierać sie na miłości . Czy wystarczy tylko uczucie stabilnosci spokoju i ciszy, bez tych calych motylków, bez niespodzianek, zrywów serduszka. Nie wiem jestem pomiędzy czymś takim. Jednego kocham z drugim jest dobrze i stabilnie. Po tym ktorego kocham nei wiem czego sie spodziewac bylismy ze soba rok bylo dobrze dopoki mu nie odbilo teraz stara sie zeby to naprawic , był moim pierwszym , cholernie za nim tęsknie ale jest to ze jest to facet z zupelnie innego srodowiska, inni znajomi, styl bycia, inne wartosci sie dla niego licza. Z drugim jestem przeszlo 3 lata jest stabilnie ale tesknie cholernie tesknie za tą miłością jak tu sobie poradzić ? co zrobić? Dodam jeszcze ze wczoraj spotkalam sie z moja miloscia i czulam sie jak najszczesliwsza kobieta na swiecie ... [18.02] 12:42 o qurcze mam bardzo podobna sytuacje... i nie wiem co jest wazniejsze ;( ale serio tkwie w czymś podobnym.

Gość o qurcze
właśnie szukalam temaciku i znalazłam :)) ciekawe czy założycielka odnajdzie ;))

Gość zielona niewiedząca
Pomyśł o przysłości o dzieciach o tym który będzie wg Ciebie ojcem cczułym, opiekuńczym, pomyśl za co kochasz chłopaka, czego Ci brakuje w tamty i czy bez tego braku da się żyć...

Gość o qurcze
w moim przypadku to za jednym i drugim bym tesknila. i to w czym jeden jest dobry drugi nie jest i na odwrót. a gdzie volume sie podziaal?

Gość volume
jestem dzieki za odzew jakikolwiek . Wiec napewno by brakowalo mi tej stabilnosci i poczucia bezpieczenstwa , chociaz nie wiem czy to tak naprawde jest takie wazne, a bedac w takiej stabilizacji brakuje mi tych zrywow serce tego prawdziwego uczucia. I badz tu mądrym. Tak jakby nei moglo byc 2 w 1 :(

Gość volume
Właśnie i najgorsze jest to ,że będąc z jednym tesknie za drugim i na odwrot. Nie chce podejmować żadnej pochopnej decyzji ,żeby nei żałować ale z drugiej strony trzeba cos wybrać bo ile można mącic

Gość aaa...
volume tak jakbym slyszala siebie , mam identyczny dylemat:(

Gość Lorin
Nie zgadzam się z Zielono Niewiedząca. Czuły i troskliwy ojciec to za mało. Autorko topiku - związek bez miłości choćbyś nie wiem jak się starała nie sprawi,że będziesz szczęśliwa. Możesz mieć piękny dom, ładny samochód, pieniądze na wszystko, spokój, ustabilizowane życie, żadnych zdrad, nałogów, kłótni, awantur,itd. Jak nie będzie miłości, to nie będziesz umiała się cieszyć z niczego.Piszę na podstawie własnego doświadczenia.

Gość volume
Teraz myślę ,że narazie potrzbuje czasu i odpoczynku. Nie chcę podejmować decyzji zbyt szybko.Wszystko przemysle chociaz i tak dzisaj zakonczylam wlasne niedawno zwiazek ktory trwal 3 lata. Teraz mysle tylko czy warto isc tam gdzie jest milosc czy poczekac na cos innego

Gość o qurcze
a jednak zerwałaś z nim? może lepiej poczekać i jakiś czas z nikim nie być.... jeśli temu drugiemu bedzie zależało to się postara jakoś o Ciebie i może rozwieje wątpliwości... a ja nadal tkwiew zwiazku z kimś kogo nie wiem czy Kocham czy też co włąściwie czuje... ;((

Gość w gore..

Gość volume
Tzn wlasciwie decyzja zostalla razem podjeta ze nie ma sensu ciagnac czegos jezeli myslami jestem z kims innym a teraz potrzebuje troche spokoju i tego by nikt nie naciskal na to jaka mam podjac decyzje

o qrcze a moze Ty napizz jak to z Tobą jest i twoim zwiazkiem skoro mamy podobny problem ?