Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mru mru mru

Kiedy wydaje się że ŻYCIE STRACIŁO SENS ...

Polecane posty

Gość pretor
tylko nie wmawiaj sobie, że cię zostawił, bo jestes brzydka,głupia............Tak nie wolno

Gość mru mru mru
A widzisz mnie sie wlasnie tak teraz wydaje, ze jestem nic niewarta, dlatego mnie zostawil :(

Ale cos musiało sie stac , ze nie jesteście razem dał ci tyle ciepła ale juz nie jestescie razem kurcze oprócz tego ze jesteś cudowana:) może powtrazają sie jakieś mechanizmy rozumiesz ze jesteś jakas no wiem np. bluszczem oczywiście ja tylko teoretyzuje mój pierwszy facet powidzial mi po 10 latach od rozstania jak sie spotkalismy juz w zupelnie innych okolicznosciach ze ja go osaczyłam i wiesz mnie to nie zaskoczyło bo kiedys sobie zdal spraw z tego ze osaczam facetów ze jestem w satnie zagłaskac na śmierć, a terz juz tak nie jest:)

Gość mru mru mru
Nie, On mi powiedzial ze "to chyba nie to " . Nie osaczam, mial wolna reke, chcial sie spotkac kolezanka nie mialam nic przeciwko, z kolegami prosze bardzo. Lubie tzw. wolnosc w zwiazku, sama tez wychodzilam na spotkania z kumpelami. Nie odszedl tez do innej. Nigdy tez mi sie powiedzial ze Go jakos blokuje czy osaczam. Nie mialam zadnych duzych wymagan.

Gość do mru mru mru
a moze on byl w jakimś sensie uczciwy? Moze mial co prawda wyzsze niż Ty poczucie walsnej wartosci i uwazalw glebi duszy , ze "kazda jego", ale to zerwanie moze bylo najuczciwsza rzeczą, sdo ktorej byl zdolny?

Gość mru mru mru
To nie byl zaden seryjny podrywacz, co to to na pewno nie ! Nie wiem bo dzien wczesniej mowil mi jeszcze jak bardzo Mu na mnie zalezy. Zaczelam czytac topik o roznicy wieku, moze to nas "zabilo" , byl straszy o cale 7 lat.