Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly Gosiaczek

ZROBIĘ WAM TEŚCIK PSYCHOLOGICZNY!-3 pytanka!

Polecane posty

Zgadnij co to za zawód, którego przedstawicielka... 1.Pracuje w bardzo dziwnych godzinach (często wieczorami i w nocy). 2.Ma wielu różnych klientów. 3.Pytana o zawód najczęściej wymyśla historie o tym, ze robi zupełnie coś innego. 4.Za usługi jej firmy trzeba dużo zapłacić. 5.Jest dobrze wynagradzana, ale jej szef zabiera większość pieniędzy. 6.Wynajmuje się ja na godziny, ale za dopłatą można ją wynająć na kolejne. 7. Nie jest dumna z tego co robi. 8. Musi spełniać najdziwniejsze zachcianki klientów. 9. Nawet jeśli ma rodzinę, to widzi się z nią rzadko, a jej dzieci najczęściej wychowuje babcia lub wynajęta niania. 10.Jej przełożony wcale nie jest mądrzejszy od niej, a jeździ najlepszymi samochodami jakie są na rynku. 11.Jeśli coś jest nie tak, szef może ją zwymyślać lub nawet wyrzucić z pracy. 12.Kontakty towarzyskie ogranicza praktycznie wyłącznie do przedstawicieli tego samego zwodu. 13. Czasami musi swoją pracę wykonywać w domu klienta, a czasem w hotelu, w którym tenże przebywa (ale wtedy klient płaci za hotel a czasami nawet stawia drinki). 14.Stosuje różne środki (np. Red Bulla czy nawet narkotyki), aby utrzymać się w formie. 15.Ma luksusowe mieszkanie, ale bywa w nim bardzo rzadko. 16.Wychodząc do klienta wygląda wspaniale, wracając jest co najmniej wymięta. 17. Nawet jeśli jest wściekła na klienta, musi się do niego uśmiechać i być dla niego mila. 18.Codziennie po kilka razy powtarza sobie: „muszę z tym wreszcie skończyć i zacząć normalne życie”. 19.Swoje wypowiedzi ubarwia słowami uznawanymi powszechnie za obraźliwe i jest zupełnie bezpruderyjna. 20.Po całym dniu roboty najczęściej upija się, aby o wszystkim zapomnieć.

Ja mam niestety problemy ze wstawaniem na tle nerwowym:( Już niby lepiej bo niedawno ustąpiło coś dziwnoego, może będziesz mi wstaniie powiedzieć co to, a więc: Kiedy mnie rano babcia budziła( zajmowało jej to ok. 2 godz.) miałam takie dziwne stany psychiczne np. rozczepiałam się na wiele części, tak, że było mnie z 10 i wszystkie mnie musiały się zegrać, żeby wstać, bardzo długo mi to zajmowało, albo, jak babcia krzyczała, że nie wstaje itp. to ja się dziwiłam czemu bo przecież prawie cała wstałam tylko brzuch został i skupiałam się nad tym, żeby go podnieść. Codziennie było co innego, nie mogłam wstać coś mnie trzymało, za każdym razem...

To nie miało znaczenia ile spałam godzin, chyba, że 3 ale to wtedy wstawałam bezproblemowo i byłam wyspana.

Gość testuj prosze
Ola... To co opisujesz to moze byc wynikiem zaburzonego procesu metylacji w organizmie. Czy czesto miewasz jakies katary, uczulenia, jednym slowem podniesiony poziom histaminy? CH3 to jest grupa metylowa niezbedna do produkcji wieku substancji niezbednej organizmowi i gdy jej brak organizm potrzebuje mnostwo snu, aby sobie z tym poradzic. Najlepiej kup sobie taki preparat naturalny SAMe ( S- adenosino-methionone). Bierz 100mg dziennie, szybko powinnas poczuc roznice. Jesli nie odczujesz zadnej zmiany radze przebadac sie ostro. Pewnie spisz. Wyspij sie i wstan z wszystkimi czesciami ciala odswiezonymi i gotowymi do akcji.

Nie pamiętam kiedy mialam jakiś katar, a uczulenie mam tylko na metal. Piszesz, żebym się wyspała, ale ja ile bym nie spała to się nie wyśpie:( No to gdzie te zagadki?:D

no, to kto teraz testuje? :classic_cool: tot, co znalazłam w necie: ZAGADKI, TESTY I ŁAMIGŁÓWKI "Egzamin do Collegu" *Wersja dla obywateli Stanów Zjednoczonych* Czas na napisanie egzaminu: ok. 3 tygodnie Imię i Nazwisko: _____________________________ 1. Jakim językiem posługują się Francuzi? 2. Opisz dokładnie starożytny Babilon. W swej rozprawie zawrzyj dokładne informacje na temat jego architektury, literatury, prawa i warunków socjalnych -lub- podaj imię Pierre'a Trudeau. 3. O co mógłbyś poprosić Williama Shakespear'a: ___ (a) o budowę mostu ___ (b) o przepłynięcie oceanu ___ (c) o poprowadzenie armii ___ (d) o NAPISANIE SZTUKI TEATRALNEJ 4. Jaką wiarę reprezentuje papież? ___ (a) Żydowską ___ (b) KATOLICKĄ ___ (c) Hinduską ___ (d) Polską ___ (e) Agnostycyzm 5. Umiejętność zamiany jednostek metrycznych. 0.00 km to ile mil? 6. Która jest godzina jeśli duża wskazówka jest na 12, a mała na 5 ? 7. Ile przykazań przekazał Bóg Mojżeszowi? (w przybliżeniu) 8. Jak w Ameryce nazywa się ludzi z dalekiego południa ? ___ (a) Wschodniowcy ___ (b) Północnikowcy ___ (c) Południowcy 9. Przeliteruj: Bush, Carter i Clinton Bush:____________________________________________ Carter:__________________________________________ Clinton:__________________________________________ 10. Każdy z sześciu króli Anglii nazywał się Jerzy, ostaniego nazywano Jerzym VI. Podaj imiona pięciu wcześniejszych: 11. Skąd bierze się deszcz? ___ (a) z Burger Kinga ___ (b) z Kanady ___ (c) z Australii ___ (d) z chmur 12. Czy możesz wytłumaczyć teorię relatywistyczną Einsteina? ___ (a) tak ___ (b) nie 13. Do czego służy ucho przy kubku? 14. Flaga którego kraju ma czerwono-białe paski oraz 50 gwiazd na niebieskim tle? 15. Wytłumacz zasadę zachowania energii -lub- przeliteruj swoje imie wielkimi literami. 16. Gdzie znajduje się piwnica w trzypiętrowym budynku? 17. Który stan Ameryki wytwarza najwięcej pomarańczy? ___ (a) Nowy Jork ___ (b) Floryda ___ (c) Kanada ___ (d) Alaska 18. Zaawansowana matematyka. Jeżeli masz trzy jabłka, to ile masz jabłek? 19. Co oznacza skrót NBC (National Broadcasting Corp.)? 20. Jakich czasów sięgają tradycje Uniwersytetu Cornella (w przybliżeniu)? ___ (a) B.C. ___ (b) A.D. * Musisz odpowiedzieć poprawnie na co najmniej 3 pytania, aby zdać test.