Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly Gosiaczek

ZROBIĘ WAM TEŚCIK PSYCHOLOGICZNY!-3 pytanka!

Polecane posty

Gość aad
A jesli napisalam "jestem zakochana w xy" - do czego to zaliczyc ?

Gość Maly Gosiaczek
Oki przepraszam juz nie bede wiecej ...

Gość blubleble
gotowe

Gość testuj prosze
jestem soba- to co to jest za funkcja? I czy to jest plus czy minus. Bo ja uwazam, ze plus, ale nie wszyscy sie ze mna zgadzaja.

obywatel - na 99% D, choć, pprzepraszam, zawsze mam watpliwości sama co do tego punktu prawdziwa - jeśli małaś na myśli \"jestem zawsze sobą\" to C

Gość magdalena 20
testuj ja bym dała to do C i postawiła plus ;)

Gość Maly Gosiaczek
:)

Gość magdalena 20
dawać dawać bo pod prysznic muszę iść zimno tu :(

Gość magdalena 20
to ja lece pod prysznic ale obiecuje ze wroce ;)

ten test jest pewnym sprawdzianem znajomości siebie - co o sobie wiem. 1. zobaczcie, ile napisałyście cech w ciągu minuty. im więcej - tym lepiej. napisanie 20 cech w tym czasie nie powinno sprawić wam problemu. jeśli jest mniej, warto czasem usiąść i pomyśleć, przyjrzeć się sobie. jeśli wynik jest poniżej 5 - jest to konieczne, bo nie znając siebie, nie funkcjonujemy dobrze w społeczeństwie. jesli jest 20 - gratulacje.

2. teraz spójrzcie, jaki rodzaj cech wpisałyście. dobrze, jeśli jest każdego po trochu. oczywiście niekoniecznie po 5 z każdej, ale tak, aby znalazły się tam cechy A, B, C, D jeśli nie macie jakiejś cechy, pomyślcie - same, nie na forum :) - dlaczego. możliwe jest, że pewnej sfery nie akceptujecie u siebie zupełnie, ale oczywiście nie jest to \"jedyną i słuszną prawdą\" :) - może akurat zawsze w takich sytuacjach wpisywałyście tylko cechy charakteru? zasadniczo powinny być wszystkie kategorie, chociaż po 1, 2 punktach, jeśli tak nie jest - wasza w tym głowa, aby się dowiedzieć :)

Ja jestem tak dziwnie zaprogramowana, że jak zostanie mi narzucony krótki czas na opowiedź to nagle mam pustkę w glowie i nie mogę się skupić, nie wiem jak rozwiązać ten problem:(

Gość Maly Gosiaczek
zapewne najmniej D wiekszosc miala :)

sprawdźcie liczbę cech C+ w stosunku do C-. jeśli więcej jest plusów, to dobrze, jeśli minusów - warto się zastanowić, czy wasze poczucie własnej wartości jest adekwatne do tego, jakie jesteście lub czy nie macie wobec siebie wygórowanych wymagań (np. chcecie być spontaniczne, ale tak naprawdę jesteście bardzo pragmatyczne, więc \"pragmatyczna\" oznaczacie jako C- mimo że to może być wasza mocna strona)

gosiaczek - fakt, ale sama powiedz, jak często myslisz na gruncie \"egzystencjalnym\" ? :) - ach,podzielę się z bratem ciastkiem, przecież naprawdę jestem tylko kropeczką w wieczności... - :D

Gość testuj prosze
ja mam w C prawie same plusy, czy to moze oznaczac, ze nie jestem samokrytyczna?

Gość Maly Gosiaczek
ja tez wpisalam wiekszosc plusow..

testuj - niekoniecznie, jesli to jest adekwatne do rzeczywistości. możesz dyskretnie popytać znajomych, rodzinę, czy uważają ze masz daną cechę i czy jest ona twoją zaletą czy nie :), bo jesli piszesz, że jesteś głupia, nudna, złośliwa, niegrzeczna etc. i wszystko masz na C+, to ręczę, że nIE JESTEŚ SAMOKRYTYCZNA :D

Gość magdalena 20
jestem już, sprawdzam wyniki :) sorry dziewczyny,zena chwile zmienie temat ale poradzcie mi cos! :( co myslicie --> zerwaliśmy prawie 4 mc temu( ustalilismy przyjaźń) jednak mały mieliśmy kontakt od momentu zerwania. właśnie z nim na gg rozmawiam, on mnie do siebie zaprasza , ja pytam co przywieźć ( bo nie wypada z pustymi rękomy przyjeżdzać) jakiś soczek słodycze,ciacho, a on : "siebie, Taka Słodycz zupełnie wystarczy" ok i jak ja mam to rozumieć? znów zaczyna podchody do mnie czy mam za duże wyobrażenia ? :(

magda - polecam świeży topik :), a tak od siebie - facet ma do ciebie ciepły stosunek, nawet, jesli się mało kontaktowaliście. moze poczekaj na rozwoj wypadkow, przeciez to 1 spotkanie :)

Gość
widze że wciąż tu jesteście, przyłączam się do tego zadania a potem mykam śpiochać:)