Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly Gosiaczek

ZROBIĘ WAM TEŚCIK PSYCHOLOGICZNY!-3 pytanka!

Polecane posty

W ogóle kiedyś widziałam taką stronę, że było do wyboru parę kart i trzeba było sobie w myśli sobie jedną wybrać i komputer odrzucił wszytskie oprócz tej wybranej w myślach, ja to działa to nie wiem, za każdym razem zostala ta prawidłowa:D Kurde tylko nie moge znaleźć tej stronki:(

Teraz obok cyfr 1 i 2 napisz kolejno po dowolnej liczbie, jakiej chcesz. Obok numerow 3 i 7 napisz imiona osób płci przeciwnej Napisz imie dowolnej osoby (rodzina lub przyjaciele) przy punktach 4, 5, 6 Przy numerach 8, 9, 10 i 11 napisz tytuły twoich ulubionych piosenek

A tam, może jeszcze ktoś się skusi :): 1. Musisz powiedzieć o tej grze ( spójrz na liczbę jaką napisałeś na polu drugim) tej odpowiedniej liczbie osób. 2. Osobę której imie napisałeś pod numerem trzecim kochasz. 3. Osoba spod numeru siódmego podoba ci się, ale coś ci z nią nie wychodzi. 4. Na osobie numer cztery zależy ci najbardziej. 5. Osoba spod 5 zna cię bardzo dobrze. 6. Osoba numer sześć to twoja szczęśliwa gwiazdka. 7. Piosenka spod ósemki łączy cię z osobą numer trzy. 8. Tytuł piosenki nr 9 odnosi się do osoby nr 7. 9. Piosenka z numeru 10 mówi najwięcej o twoim umyśle. 10. Numer 11 to piosenka która dotyczy twojego życia.

Kurna, zniknęło...:O 1. Musisz powiedzieć o tej grze ( spójrz na liczbe jaką napisałeś na polu drugim) tej odpowiedniej liczbie osób. 2. Osobe której imie napisałeś pod numerem trzecim kochasz. 3. Osoba spod numeru siódmego podoba ci się, ale coś ci z nią nie wychodzi. 4. Na osobie numer cztery zależy ci najbardziej. 5. Osoba spod 5 zna cię bardzo dobrze. 6. Osoba numer sześć to twoja szcześliwa gwiazdka. 7. Piosenka spod ósemki łączy cię z osobą numer trzy. 8. Tytuł piosenki nr 9 odnosi się do osoby nr 7. 9. Piosenka z numeru 10 mówi najwięcej o twoim umyśle. 10. Numer 11 to piosenka która dotyczy twojego życia.

A moje życzenie to było, zeby nie musieć wysyłac tego nikomu:D A kawałek godny polecenia, takie przemyślenia;)