Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszczedzajacy na slub

Ile co kosztuje ??

Polecane posty

Gość oszczedzajacy na slub

Hej ile sie tak orientacyjnie placi za: -sala -katering -orkiestre -fotografa -inne Wypisujcie prosze bo nie mam zupelnie orientacji:) Wódk wiadomo w swoim zakresie :D

Gość hej.
ja płacę za salę 1000 zł (od środy do poniedziałku) nie wiem ile mnie dokładnie wyniosą kosztyposiłków, ale kucharka bierze 900 zł (w tej cenie piecze ciasta i tort), kelnerzy - 3 osoby po 100 zł, pomoc kucharki 2 osoby po 150 zł Kamerzysta od 900 do 1400 - w zależności jaki filmn będziemy chcieli - ale można znależć taniej fotograf za sesję w plenerze 300 zł ( za błogosławieństwo + kościół + sala 500 ale nie zamówiłam) moja orkiestra bierze 1500 zł za dzień a w lokalach to wiem że się płaci od 80 zł za osobę w tych najtańszych. Stanadardowo około 100 - 120 ( zależy co i gdzie chcesz zorgabizować, bo mój znajomy płacił nawet 210 zł za osobę) Ksiądz - 300 zł Jeśli chcesz wynając samochód do ślubu - 500 zł - ja nie wynajmuję zaproszenia najtańsze za 1 zł za sztukę do nawet 7 zł

My za salł płacimy 95 zl. za \"talerzyk\". W cenie są już kelnerki, kucharka oprócz ciasta, owoców, tortu i wódki. Ksiądz u nas bierze \"co łaska\" ale nie mniej jak 500 zl., zespół 1800 zl. a kamerzysta...nie pamietam:)ale jakoś nei dużo:)pozdrawiam!

Sala z jedzeniem: 130 zł od os.w tym owoce, ciasta i tort, orkiestra ok. 2000, tle na razie wiem

Gość dytkaaaa
wszystko zalezy jakie miasto i czy restauracja czy sala wszystko ma znaczenie

Gość dddddddddddddddddddd
sala 100zł z jedzeniem od osoby w tym owoce ciasta napoje my tylko alkochol, orkiestra 1000 kamerzysta 1000 robi też zdjęcia samochód 500 ksiadz co łaska a nie mniej niż 500 obrączki do 1000zł sa naprawde ladne a można kupić też tańsze