Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna25

jak przyzwyczajic organizm do konkretnej pory dluzszego posiedzenia w wc?

Polecane posty

Gość niegrzeczna25

z kupka raczej nie mam problemow ale teraz chyba sie zaczal:/ mialam teraz duuuzo wolnego i sie leniuchowalo i spalo dosc dlugo , teraz zaczelo sie wczesne wstawanie i chcialabym jakos przestawic swoj organizm aby z rana isc na dluzej do kibelka. ktos ma jakies pomysly jak to zrobic?

a może nie jedz już nic po osiemnastej? ja się staram i muszę przyznać, że mi pomogło!

Gość aa mniammm
zrobię ci masażyk odbytu palcem oki?

Gość lulamejka
jedz pumpernikiel zamiast chleba.Ja, jem od kilku dni i rano nie zdążę nic zjeść ani wypić bo pędzę na kibelek.Jeżeli nie masz zbyt wielkiego problemu z tym, to napewno pomoże

Gość dłuższego posiedzenia
?;) troszkę mnie to robawiło, bo u mnie to dłuższe posiedzenie trwa na ogół 1 minutę może 2 minutki:) wracając jednak do Twojego pytania - tylko regularny tryb pozwoli Ci na to zatem musisz jeść regularnie, a wszystko powinno wrócić do normy:)

Gość pomarańczówka
a jak ja jem w miare regularnie raczej po 18-20 nic nie jem, a kupa jest "jak Bóg da". Nawet nie codziennie:( Co mam robic?

Gość alkatar
na czczo pic ja najpierw woda z miodem potem herbata ziołowa potem woda z octem jabłkowym dopiero potem sniadanie i wszysko ok mysle ze podstawa to duzo pic zeby sie nawodnic nawet zwykła woda byle duzo

Gość dłuższego posiedzenia
bo ważne jest też CO jesz:)