Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON 30

elastycznosc pochwy kobiecej

Polecane posty

Gość ON 30

prosze kobiety o pomoc gdyz mam taki dylemat. jakis czas temu poznalem kobiete (25 latek ja 30) i z czasem odkrywamy coraz to nowsze "dziedziny" wspolnego seksu. ogolnie jest zaj.....scie ale... czy to normalne ze do jej pochwy zmiesci sie cala dlon?? lub tez bez problemu wchodzi moj czlonek i wibrator razem do pochwy?? a ona mowi ze nigdy wczesniej nie robila podobnych rzeczy, ze ze mna takie nowinki to pierwszy raz. Czy pochwa jest az tak elastyczna?? Nadmieniam ze moj penisek ma 17 cm i 14,5 w obwodzie a wibrator jest podobnych rozmiarow. potraktujcie ten temat powaznie prosze, bo mam dylematy odnosnie jej przeszlosci

Gość okej juesej
Normalne :) nie ma się czym przejmować

Gość raczejjjj tak
w stanie spoczynku pochwa ma ok 8-10 cm, w podnieceniu 2 x razy tyle no i na boki także bardzo się rozciąga. Tutaj ograniczeniem jest tylko miednica.

Gość ON 30
a slyszalyscie o czyms podobnym zeby tyle sie miescilo??

Gość okej juesej
Wszystko jest okej, powinieneś się cieszyć, że potrafisz ją dobrze "rozgrzać", a nie marudzić :)

Gość ugug
Dla mnie to trochę zaskakujęce... moja pochwa ściśle otacza penisa mojego chłopaka i napewno nie ma miejsca jeszcze na wibrator,mieszcą się palce ale nie cała dłoń...

Gość olcha
jak sie popoesci to wszystko sie zmiesci:) ale lepiej nie przedobrzac, bo moze sie juz nie skurczyc i bedzie zonk :)

Gość ON 30
aha, i jeszcze zapopmnialem dodac kolejna rzecz ktora mnie dziwi. ta kobieta nie lubi chodzic w bieliznie, tzn caly praktycznie czas chodzi bez bielizny, znaczy bez majteczek, hmm... ogolnie podniecajaca sprawa ale zeby tak caly czas??? dziwne mi sie to wszystko wydaje i przeraza mnie przeszlosc tej kobiety

Gość takajakada
Kobiety mające opryszczkę narządów płciowych nie lubią majtek, bo majtki bardzo podrażniają je podczas wysiewu wirusa.

Gość hyuy
spoko, moja kobitka ma taka ze i glowa można wsadzić.

Gość fulknet
Normalnie kobiety nie są takie rozjechane. Chyba, że krótko po porodzie albo jak masturbują się cukinią.

Gość hyuy
albo arbuzem, tak jak moja to robi

Gość eleinerka ze szczypiorkiem
sory ale kobieta jest w stanie przepchnąc dziecko przez pochwe nie wkladajac przedtem tam dziwnych zabawek wiec sam sobie odpowiedz zczy to normalne;))) pewnie ze tak:) faktycznie blokada jest miednica:) dzieki elastycznosci pochwa jest w stanie dostosowac sie do wielosci czlonka partnera i np do dziecka:) w koncu rola kobiety to spelnienie sie jako matka.. ona jest przystosowana do tego by urodzic dzidzie

Gość ON 30
NIby tak ale mialek juz w zyciu kilka kobiet i bywalo i tak ze nie dalo sie za przeproszeniem dwoch paluszkow wlozyc a tu ... To o czym piszecie ze jak rodzi dziecko itd tez rozumiem , tylko ze ta kobieta jeszcze nie rodzila!!! Mam poprostu wrazenie ze mnie oszukuje, ze juz wczesniej tak sie bawila a teraz sciemnia

Gość mms
musiała się masturbować grubym wibratorem. Normalnie pochwa nie jest az tak bardzo rozciągliwa.

Gość blababla bbbbbbb
oczywiście, że pochwa kobiety jest w jakims sensie elastyczna, kazda kobieta ma inaczej, ale to co Ty piszesz, jest dla mnie zaskakująco dziwne, czasem trudno włozyc 1-2 palce, a Ty piszesz o całej dłoni??????????? Nadzwyczajne powiem :P:P:P

Gość bipbip
ta, cos w tym jest:) niemozliwe ze pochwa tak sie rozciaga u cnotliwej kobiety; a te co tu pisza ze mozliwe wsadzic chuja i wibrator sa same niezle dupodajki tak sadze

Gość jak ci cos nie pasuje
to ja zostaw albo skup sie lepiej dalej na zaspokajaniu jej niz wymyslaniu sztucznych problemów bo szybko poszuka sobie kogos kto bedzie wiecej działał w seksie a mniej dumał nad sprawami nie należącymi do niego

Gość ON 30
tak to juz jest ze czlowiek chce najpierw wyuzdanej i perwersyjnej kobiety a potem pojawia sie jakies "ale". mam poprostu dylemat i duzo mysle o jej przeszlosci

Gość agivp
to calkiem normalne! kobieca pochwa jest bardzo elastyczna. ja z moim chlopakiem tez sie tak zabawiamy i cala jego dlon wchodzi.

Gość agivp
ej chlopaki zanim skomentujecie glupio o masturbacji cukinia - proponuje sprubowac najpierw!!!!! znajdzcie sobie kobitke lepiej

Gość ON 30
a czy taka rozciagliwosc, pojemnosc pochwy moze swiadczyc o "duzym" przebiegu??

Gość bleeeeeEEEE
nie przesadzaj !! ja nie mam zadnej przeszlosci sexualnej jestem z pierwszym partnerem i mowie Ci ze 'tam' naprawde duzo sie zmiesci to nic dziwnego ci co mysla inaczej to po prostu nie probowali takich sztuczek :p

Gość bleeeeeEEEE
dzieki za propozycje! glupia .. nie skorzystam!!!

Gość phahaha
Ech, faceci, zabawiać byście sie chcieli ze swoimi kobitami na wszystkie sposoby znane z poronosów, ale obrócz tego żeby ssała z płykiem i pozwałała się spuszczać na twarz, to cnotliwa musi być oczywiście i nie jakaś wyuzadna. Bo inaczej to seks nie taki jak trzeba i powód do rozwodu. A co do rociągłości pochwy - nie czarujmy się, pochwa dziewicy jest ciasna, a rozciąga się pod wpływem używania. Zwłaszcza jak sie zaczyna w młodym wieku. Poza tym chodzenie bez majtek no wybacz, twoja pannę śwędzi cipa, po prostu.

Gość ON 30
dzieki za szczerosc

Gość bleeeeeEEEE
phahaha- 'zwlaszcza w mlodym wieku' -a skad ty wiesz? z wlasnego doswiadczenia???? zapewniam cie ze nie mam tam wielkiej dziury! po jak to mowisz 'uzywaniu' wszystko wraca do normy i nie jest tak ze kocham sie tak czesto, wlasciwie kochalam sie tak tylko kilka razy, ale stad wiem ze to nic nadzwyczajnego (z ta rozciagliwoscia).. glupie te twoje wywody

Gość co do
rozciagliwosci, to nie wiem jak to jest?? Do mojej reka sie nie miesci.. Żeby wszedl penisek, musze byc naprawde wilgotna.. Zawdzieczam to uprawianiu sportu, bo to dzieki niemu jestem taka "ciasna".. Jestem tez bardzo szczupla (zasluga obu rzeczy) 5 lat temu kochalam sie 1 raz, wiec wg. tego co tu wypisujecie, powinnam byc niezle rozj***na ... Co do bielizny, to uwielbiam chodzic nago.. Bez majtek! Pewnie.. Przynajmniej sie nie kisi w sztucznych pantalonach.. Na codzien chodze rowniez bez stanika.. Chodzenie bez bielizny jest bardzo zdrowe.. I pociagajace dla faceta.. Uwielbiam, gdy moj mezczyzna na mnie patrzy.. Lubie tez patrzec na niego gdy jest nagi :P

Gość ON 30
co tak cicho...