Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON 30

elastycznosc pochwy kobiecej

Polecane posty

Gość wieeelkaniewiadoma
bez wywodów. czy to glupich czy mądrych. to nic dziwnego - tyle. poza tym, jesli mowi, ze tylko z tobą i to pierwszy raz, to moze najpierw załóż, ze nie ma powodu by kłamać.

Gość WaldiG
Też kiedyś miałem podobny dylemat jednak dotyczacy nie szerokosci a głebokości pochwy . Jestem z zoną od kilku lat , koczhamy sie dość często . Jak mi sie jednak wydaje jej pochwa jest dośc "wąska" podcas gry wstepnej gdy jest dośc mokra mogę włozyć najwyzej 3 palce . Penis wchodzi idealnie a nie ma zbyt grubego - tak około 14 cm obwodu . Dylemat był jednak inny jak to się mówi migdy nie włozyłem jej do końca . Mimo pozycji z bardzo głeboka penetracją nigdy nie siegnołem "dna" mimo moich 18 cm . Kilka miesiecy kupiłem niby dla zabawy wibrator o dł 25 cm i postanowiłem sprawdzić jak głeboko jest ten koniec . Po jakiś 30 minutach klasycznego stosunku postanowiłem sprawdzić wibrator i jakie było moje zdziwienie gdy zona zaczełamówic dość dopiero gdy włozyłem jej prawie całego - jak sie później okazało 22 cm . Nigdy nie pszypuszczałem ze pochwa moze byc az tak głęboka - tym bardziej że jest drobnej budowy ciała

Gość ON 30
ja powaznie pisze...

Gość nonen onen
WaldiG trafnie trafnie;):D

----------- co do---------Do mojej reka sie nie miesci.. Żeby wszedl penisek, musze byc naprawde wilgotna.. Zawdzieczam to uprawianiu sportu, bo to dzieki niemu jestem taka \"ciasna\".. Jestem tez bardzo szczupla (zasluga obu rzeczy) czyli pochwa tyje??????? o żesz karwa, przechodze na diete

Gość oj tam może wcale nie
miała wielu partnerów Może współżyła tylko z jednym ale innej rasy?Może to był ogier z Janowa Podlaskiego?

Gość akurathehe
koko-cos tam.. szczupla budowa ciala.. a nie szczupla pochwa. pochwa nie moze miec nadwagi.. :/

Gość ON 30
wlasnie takie mysli mam...

Gość ON 30
dalej jestem ciekawy kolejnych opinii...

Prawdę powiedziawszy trochę dziwne jest to dla mnie, aby kobiecie można ot tak sobie rękę w pochwę włożyć. Wszyscy mówią, że to normalne, bo kobieta przecież rodzi. Ale ludzie! Spójrzcie na budowę macicy i pochwy. Przy porodzie pochwa poszerza się systematycznie, jest to częściowo regulowane przez sam organizm. Poza tym dziecko \"powoli\" wychodzi i nim przyjdzie na świat, to najczęściej mija parę godzin, a czasami nawet cała doba! Poza tym... Jakbyście nie wiedzieli, to odcinek pomiędzy pochwą a odbytem jest rozcinany albo sam sie rozrywa - u znacznej większości kobiet. Więc nie gadajcie, że każda kobieta może ot tak sobie dziecko urodzić - to jest ogromny ból, silne skurcze niekontrolowane przez kobietę, poza tym te rozcięcia. Powiem tak... Wydaje mi się to trochę nienormalne. Ja uprawiam seks od kilku lat i za nic w świecie nie zmieściłaby mi się tam ręka nie mówiąc już o włożeniu jednocześnie wibratora i penisa! A dodam, że nie mieszczę się w rozmiar 36. Najczęściej jest to rozmiar 40. jeżeli chodzi o spodnie. Bioderka mam, ale moja pochwa w ogóle nie jest w stanie się tak rozciągnąć. Nie wiem co mam mysleć o takiej... yyy... kobiecie... Zastanawiałabym się nad jej przeszłością...

Ludzie koffani czy wy jesteście naprawdę z ciemnogrodu :))) uśmiałam się nieźle czytając wszystkiego te wypowiedzi. Do Pana On 30 zastanów się człowieku jak możesz swoją partnerkę posądzać o takie rzeczy :P jesteś idiota do kwadratu :P chcesz dzeiwicy to ją sobie znajdź i wychowaj. Pochwę można ćwiczyć i przez całe życie będzie ciasna :P rozciągliwość to indywidualna sprawa u każdej kobiety i lepiej jak jest rozciągliwa bo wtedy przy porodzie jest o wiele leżej. Jak można oceniać kobietę po jej pochwie :( tu się walnij porządnie głową w mur. Widocznie masz 30 lat a zostałeś w wieku 14 lat :P Szkoda, mi tej kobiety mam nadzieję, że nie przeczyta twoje topiku

Gość ON 30
no to widocznie jestem za maly dla niej....

Gość ON 30
cos zamilkl moj problem, moze ktos sie jeszcze wypowie??

Gość he he
ma gosc problem...

Kokoszanka...przyznaje Ci zupelna racje....jak mozna tak myslec ze od uprawiania sportu i szczuplosci budowy mozna miec mniej lub bardziej sprawna waska czy gleboka pochwe...to jest uwarunkowane genetycznie z tym sie rodzimy....moja pochwa jest bardzo elastyczna po wyjeciu 4 paluszkow...bo tylko tyle pomiesci ....zaraz sie kurczy i na poczatku jest problem z wlozeniem penisa....z mojego doswiadczenia wnosze ze ta rozciagliwosc moze byc zasluga cwiczenia miesni kegla i orgazmow....tak mysle ..ale oczywiscie moge sie mylic...

Gość ZNAM TO UCZUCIE
przeszlosc przeraza

Gość ON 30
napiszcie cos jeszcze pliss

Gość ON 30
Wczoraj włożyłem jej jeszcze 2 nogi od krzesła, wieszak i stojak na parasole. Może jednaj miała jakichś partnerów przede mną? Napiszcie proszę!

Gość Mon123
umieram ze smiechu

Gość ooooooo
ale cyrk, co jeden to lepszy

Gość grzegorz w pizzy znał jednego
czy zdajecie sobie z tego sprawe że po tym jak dziewczyna wloży sobie coś do pochwy pochwa wraca do stanu sprzed włożenia, więc jakby nawet próbowała sobie tam włożyc noge to nie będzie tak że po tym jej cipka będzie obwisła i rozwarta że można by tam ręke na luzie włożyc, poprostu wróci do swojego poprzedniego ciaśniutkiego stanu ;]

Gość karol miał na imię w ...
...plackach troche robił// ON30 przestań wymyślac już jaja sobie robisz chcąc zobaczyc reakcje ludzi, po odpowiedzi na to pytanie napiszesz że włożyłes jej głowe do cipy i znalazłeś tam zabawke brata

Gość to forum rozwala
Najbardziej śmieszą mnie laski włażące na takie tematy i rzucające teksty że są takie ciaśniutkie... Tragedia. A druga rzecz to facet jak Ci jest dobrze weź nie odwalaj. Pochwy nie da się rozciągnąć uprawiając seks mity o rozklapiochach, rozepchaniach itd wymyślili faceci, żeby dopiec puszczającym się kobietom. Wiesz już tak w naszej kulturze jest że mężczyznom seks służy a kobietom szkodzi.

Gość mkljkhhhhhhkhyiuy
Nie da sie za przeproszeniem "rozjechac" kobiety, czy jest roznica w tym ze kobieta miala powiedzmy tysiac partnerow seksualnych a tysiac razy uprawiala seks z jednym gosciem, oczywiscie pod kontem rozszerzonej pochwy, nie nie ma. Gdyba tak bylo to kazda kobieta po porodzie wozilaby sobie mala na taczce. On30 to ze miesci sie tam twoja dlon jest zalezne od predyspozycji twojej partnerki, zreszta proponuje ci przejsc na reczny, bedziesz mial ciasniutka raczke ktora sam sobie rozdziwiczyles i ktora bedzie tylko twoja na wieki....

Gość gdyby pochwa rozjeżdżała się
od dużej liczby stosunków płciowych to musiałabym już nic nie czuć bo uprawiam seks od 3 lat ( min. 3 razy w tygodniu) a jakoś nie jestem rozjechana.

Gość Zawodowiec
Pochwa jest bardzo elastyczna..Ja osobiście swojej obecnej partnerce wkładam penisa (20cm dł. i 15 ob.)i wibrator o podobnych rozmiarach jednocześnie !!! każda kobieta ma inną pochwę maiłem kiedyś taką , której zaciśniętą pięść wkładałem i byłem również kiedyś z taką ,której ledwo penisa mogłem wcisnąć !!! więc nie ma reguły ,że jeśli można jej dużo do pochwy włożyć to często używana była lub nie wiadomo co robiła.. mam nadzieje ,że wyjaśniłem wszystkim to.. Jestem doświadczony w tych sprawach ,,,jestem obecnie z 10 partnerką z stałym związku,a przelotnych to miałem ze 100 chyba i nie ściemniam..

Gość co za durnoctwa
i glupoty pier... dola ze czasami trudno jednego palca wsadic, albo 2, to ciekawe jak sobie kur... wa matoly wsadzacie tampony, a tym bardziej chu j przy seksie nie wejdzie bo grubszy od palca a nawet 2!!

Gość Zawodowiec
a tak ps. to szybko zmieniam laski , bo dowiadują się że się myję co miesiąc kurde co ja mam robić !!!