Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aduscha

Kiedy poznac, ze on przestal kochac???

Polecane posty

Doradzcie mi moje panie. Kiedy poznac ze facetowi juz nie zalezy, ze milosc wygasla, ze to nie ma sensu...? Mieszkamy razem od roku, przestalismy ze soba sypiac jakies 2 miesiace temu a wczoraj wieczorem uslyszalam, zebym poszla spac do innego pokoju bo on jest chory i potrzebuje miejsca!! Cala noc przeryczalam. Co sie z nim do cholery dzieje??!!!

Gość taka jedna kobietka
Oj nie jest tak źle, a długo ze sobą jesteście? Po prostu po zamieszkaniu razem( ślubie) pewne sprawy się zmieniają, stajemy się bardziej egoistyczni, a czasem trzeba się na trochę oddalić żeby znowu się zbliżyć :-)

Trzeba zacząć od strony erotycznej. Próbuj go uwodzić, ale tak, żeby do końca nie wiedział o tym. Zmysły same się zaostrzą :) Uważaj jednak, by nie pomyślał, że masz kochanka

Gość eksperyment
oj cos jest nie tak:( my ( ja i moj maz ) kochalismy sie 2 lata bez przerwy, teraz sa kilkudnowe przerwy a maz pragnie mego towarzystwa zawsze ( 5 lat stazu ) i jak go wyrzucilam z sypialni ( klotnia ) to nie mogl spac i w ogole ( ja tez !) zawsze pragniemy swego towarzystwa!! sluchaj sie intuicji, slusznie jestes zaniepokojona!!

Gość łojejkuu
aduscha ,kochanie każda kobieta to po prostu czuje bez słów

To ja to wtakim razie czuje!!! Potne sie chyba jak sie nie bzykniemy w przeciagu nastepnego tygodnia;) Albo zgwalce wlasnego meza...