Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troszkę zaniepokojona

Tętno 92 pod koniec ciąży,czy obawiać się?

Polecane posty

A jakie zwykle miałaś? i jak z ciśnieniem? nie bierzesz Fenoterolu? Ja miałam całą ciążę w okolicach 100, nawet ponad i nic się nie dział, ćórka też miała trochę zawyżóne ale nic poza tym.

Do tej pory miałam raczej niskie. Sprawdzałam ciśnienie to mam niby w normie ale mierzyłam takim na rękę więc nie sądzę żeby był dokładny.Ale pewna jestem tętna.Boli mnie też głowa. żadnych tabletek nie biorę. Ale jeśli piszesz że ty miałaś 100 to chyba nie jest źle.?

Tyle, że ja po prostu zwykle takie mam więc dlatego lekarz się nie przejmował. Nie wiem co w takim wypadku jeśłi ma się zwykle niskie a nagle robi się wysokie. Zobaczymy może ktoś jeszcze się wypowie a jak nie to na wszelki wypadek zadzwoń do lekarza.

Dziękuję Słonko za odpowiedz :)

przeciez tetno moze btyc rozne..nie przesadzajce. mi skacze jak najete. w zaleznosci od tego czy leze czy sprzatam.....

http://www.forumginekologiczne.pl/forum/vt,48,245,6768 Znalazłam coś takiego, powinno Cię uspokoić, myślę, że spokojnie możesz poczekać do nastęnej wizyty i powiedzieć tylko o tym lekarzowi. Sprawdziłam swoją książeczkę, zdarzało się, że miałam 120, raz nawet 130 ale też mniej niż 96 nigdy nie było