Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikit

jak uzyskac taki szady odcien cery jak ona?

Polecane posty

Gość kikit

http://www.fotka.pl/profil/laskah/ wiem ze to troche komputerowy, ale to bardzo fajny kolor cery, jak go uzyskac? solarium i fluidy daja efekt pomaranczowy a mi podoba sie taki odcien skory jaki zcesto maja arabki: brazowo-szary

Gość wydaje mi sie ze taka karnacje
juz trzeba miec bo jesli masz jasna karnacje to solarium ,samooplacze czy pudry i tak nie dadza takiego efektu.Ta dziewczyna na zdjeciu ma naturalnie czarne wlosy i ciemna oprawe oczu wydaje mi sie ze ma tendendencje do takiego opalania i juz taka karnacje ze szybko przyswaja solarium :) Ja czasem tez sie tak opale i wtedy wygladam jakbym byla brudna ,zdecydowanie wole jakies zlote odcienie :) acha i wazne jest tez ze jak juz bedziesz chciala isc na solarium to lepiej zawsze isc na turbo black,odwrotny efekt uzyskasz idac na ferrari ktore opala szybko ale typowo na czerwono-pomaranczowy odcien :/

Gość kikit
dzieki za rade:)skad sie dowiedziec czy solarium jest turbo black czy ferrari?? bo wlasnie zdecydowanie lepiej wyglada taka szda cera niz zolta

Gość wydaje mi sie ze taka karnacje
to pisze na lozkach jakiego jest typu, zawsze mozna sie tez zapytac tej babki ktora tam pracuje ona powinna wiedziec :)